FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Wow, ce activitate pe aici, multa lume in tratament...
Fetelor, BAFTA multa, multa. Sa va intoarceti gravidute toate!
Kitta: pleci vineri seara sau sambata? Ca vreau sa te vad inainte sa pleci, sa-ti dau ceva (nu reteta ), ceva de bine
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristalplec sambata dimineata la 3-4, deci te astept daca vrei joi seara, ca vineri probabil suntem in febra pregatirilor + culcat devreme.....
Fetelor, tot am o dilema cand sa imi fac injectoarele de stimulare ca vad ca unele le faceti dimineata impreuna cu inhibarea altele seara. Mai cuget pana maine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor
Blanche sunt in a 9 azi de inhibare maine incep si eu stiumularea.
Bafta multa la eco. iti tin pumnii sa fie totul bine si sa poti incepe stimularea.
Gresesc cumva sau azi ar trebui sa primim vesti bune de la Fireyes?
Azi faci testul?
Pup dulce toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor unde ati disparut?
Ma lasati sa vorbesc de una singura pe aici
Pai e frumos asa?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

elenada spor la stimulare si multa bafta!eu am primit azi mail de la dr.Ana si sper ca pe 10 nov voi fi la Viena pt.histeroscopie si laparoscopie cu dr. Phillip.A mai facut cineva asa ceva la ei? Oare cum e? Multi bbbbbbb la toata lumea!Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Buna fetelor,
asta e stirea care era la europaFm: http://www.realage.com/news_features/article.aspx?id=535676 .

In alta ordine de idei, de luni incep un tratament cu injectii cu aloe vera care,dupa parerea si experienta multor fete,fac minuni.O sa va tin la curent la ele si efectul lor. Asta ca sa nu stau degeaba anul asta, sa ma pregatesc cumva pt FIV-ul de la anu'.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Am fost aseara la eco, chisul meu e tot acolo, 41mm de la 49 cat avea data trecuta, speram sa nu creasca.
Mi.au luat sange aseara si azi mi.au confirmat medicatia de stimulare pe care o voi incepe duminica.
In total voi face 16 zile de inhibare si apoi voi reduce doza la jum si voi incepe cu stimularea.
Voi face seara la aceeasi ora cu stimularea, insa in partea opusa unde fac injectia de inhibare. Voi face 225 de Gonal si 1 de Menopur. Deocamdata 5 zile asa, apoi eco. Nu vi se pare prea puternica stimularea? Parca am vazut la voi valori mai mici. Si de ce tre sa fac si Menopur? Nu e de ajuns cu Gonal?

Fireyes nu vii cu o veste buna???

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinap75 spune:

Buna, fetelor. M-am intors aseara de la Viena si am ramas datoare sa va povestesc finalul, adica ET. Miercuri am facut ET, ne-am dus la clinica dar stiam deja ca avem 6 embrioni OK: noi am facut si polar body diagnosis si marti seara ne-a sunat prof. genetician de la clinica si ne-a spus ca din cei 8 embrioni 6 sunt OK genetic.Dilema cea mai mare a fost ca din cei 6, 3 erau in stadiul de blactocist (2A si 1C) si trei aproape blastocisti asa ca ne-au intrebat cati vrem sa transferam. Ei de obicei recomanda 2 dar avand in vedere rezultatul foarte bun ne-au spus ca noi hotarim, pentru ca exista riscul ca cel de-al treilea blastocist sa nu reziste la decongelare. Noi am fost cam agitati pentru ca nu vrem tripleti, pentru ca ar fi o sarcina cu risc foarte mare, asa ca Ana Fisch. a zis ca o sa-l intrebe pe prof. ~Nu stiu cum~ (nu Feihtinger, ca el era plecat la un congres, ci alt prof tot asa cu experienta). Proful respectiv a fost foarte dragut si ne-a intrebat simplu daca suntem pregatiti pentru tripleti, i-am zis ca nu si atunci a zis ca OK, vom pune numai doi. Pana la urma mi-a facut chiar el transferul (trebuia Fisch) dar toti s-au minunat de ce rezultat bun am obtinut. Au gasit la PBD si 2 embrioni cu probleme genetice dar care nici nu s-au dezvolat morfologic.
M-am intins cam mult.
Ideea este ca imi este putin cam rau, sunt balonata si arat ca o graviduta de 4 luni, la eco la ET mi-au zis ca am ovarele cam mari, asa ca cred ca am facut un pic de hiperstimulare. Ce e ciudat ca ovarele nu ma dor, numai burtica e foarte umflata. si am mai facut rectii adverse de la Doxiciclina, am niste dureri de stomac groaznice (ma trezesc noaptea si trebuie sa maninc ceva sa imi treaca). M-am linistit cand mi-a zis Dr. Fisch ca sunt de la antibiotic si sunt persoane care chiar au ajuns la urgente.
So, Testul trebuie sa il fac pe 8 Nov.
va pup pe toate si va tin pumnii, sa ni se indeplineasca dorinta cea mai mare.
irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinap75 spune:

Karinuta, Si eu am fost la Dr. Philip. E foarte dragut.Tot dr, Fisch m-a trimis pentru un fibrom mic pentru histeroscopie. Eu n-am prea vrut sa fac si el azis ca dupa parerea lui nici nu enevoie ca nu afecteaza implantarea. Este la un spital imens la iesirea spre Budapesta.Problema este cuasigurarea, pentru ca daca nua ai asigurare o sa trebuiasca sa platesti spitalizarea si este destul de mult. Mai multe nu pot sa-ti spun.
bafta multa
irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna fetelor! Irina iti multumesc f.mult pentru precizarile despre dr.Philipp.As vrea sa te intreb daca cumva stii asigurarea se refera la cardul de sanatate emis de Casa de asigurari sau polita de asigurare facuta la o societate de asigurare? Mult noroc cu bbbbbbb!Multumesc mult!

Mergi la inceput