FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)
Raspunsuri - Pagina 11
elenada spune:
Irina bafta multa iti doresc si sa vii cu un Bhcg mare
arina, fireyes la fel haideti cu rezultatul cel bun.
Kitta drum bun
Ne vedem in Austria
Blanche bafta multa
Pup dulce toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cristal1995 spune:
Irina: felicitari pentru blastocisti si sa ramana cu tine toata viata!
Elena, Kitta: drum bun, sa va intoarceti gravidute!
Moniland: cum esti? Nu ne spui nimic? Ai ajuns?
Va pup pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
elenada spune:
azi incep stimularea
are ceva daca fac mai inati inhibarea scot seringa dar las acul si pe urma bag seringa cu stimulare?
Ca tare nu vreau sa ma intep de doua ori
eu asa am facut prima data
O fi bine o fi rau?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Blanche25 spune:
Elenada, multa bafta!
Mie mi.a zis ca intr.o parte sa fac inhibarea si in cealalta stimularea, sa nu le fac impreuna. Cu ce faci stimulare?
elenada spune:
cu gonal fac stimulare
pe mine ma dor deja ovarele de la inhibare
sa vezi ce o sa ma doara de la stimulare
mie groaza
Blanche25 spune:
Si pe mine ma dor ovarele, ieri la eco transvaginala asa m-a durut....nu vreau sa imi imaginez ce va fi cu stimularea. Dar asta e, nu.i asa?
lindutza spune:
buna fetelor,
eu azi am fost la eco in ziua a 11-a,totul cica arta foarte bine.Endometrul de 11,5si foliculii cei mai mari sint de 19,5restul mai micide 17,5..15,5..13,5 ...pina la 9,5.Miine trebuie sa fac ovitrelle si luni dimineata la 8 jumate am punctia.
Sint emotionata de cite ovocide o sa am si cel mai mult de citi embrioni acum cu ICSI.
Moniland ,da-ne vesti de cum i-ti este,nu ne lasa in suspans.!!!!!
Va

si vin cu vesti luni dupa punctie.
elenada spune:
Asa e Blanche induram orice numai bebe sa fie.
Cristal ce mai faci tu?
Arina Fireyes chiar nu mai ziceti nimic
Lindutza bafta multa sa ai o gramada de embrionasi si unul sau doi la purtator 9 luni de zile.
Moniland nu ai gasit nici o unda de net prin Austria sa ne zici si noua cum esti.
Va pup dulce pe toate

Moniland spune:
Salutari din Austria/Linz!
Nici nu mai stiu in ce zi de stimulare sunt. Ma stimulez si hiperstimulez. Luni din nou la eco. Deocamdata produc nu gluma. endometru 9,5, iar foliculi in prostie de dimensiuni 10-14 mm. Dr.Loimer e si el in concediu. Cred ca se ia dupa mine.
Dar luni ma vad cu el si vreau sa-i vad mutra cand imi nr. foliculii. Mi-a zis cealalta dr. ca deocamdata nu am apa in abdomen
, dar nu va stii cum va fi dupa punctie. Punctia va fi probabil miercuri. Despre ET mai vedem .... 
pisic77 spune:
Fetelor, e adevarat ca nu am mai mscris de multa vreme iar, dar am recuperat cu cititul....
Multa bafta fetele mele curajoase si sa fie cu BB pentru toate
Va pup pe toate