FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Salutari si de la mine de la Viena! Am ajuns aseara dupa 16 ore de condus ca am facut multe pauze, inclusiv vazut Budapesta noaptea
Bai, pisicul a stat de nu se poate a dormit aproape tot drumul, nu s-a agitat, a fost de 1000 de puncte. E prima oara cand iesim cu el, evident are doar 6 luni. Deci, i-am promis ca il mai luam si in alte concedii!
Cazarea - naspa. catalina2307se pare ca asa e cu internetul asta are si parti bune dar si proaste....Ma rog, mi-am furat-o din nou, fiindca eu m-am ocupat de gasirea cazarii, dar am zis sa nu mai fac figuri si sa ma stresez pe tema asta. Aseara ne-a zis ca cica nu merge netul prin cablu, noroc cu al meu de dimineata ca il mancau buricele degetelor si nu putea sa stea fara calc. si a gasit el un wireless necodat!
Azi ne vom plictisi de moarte totul inchis de zici ca daduse cu bomba atomica inca de aseara de la orele 18.00 totul inchis. Evident ca nu avem nimic de mancare cu noi, macar poate un retaurant de duminica sa fie deschis. Muzee ne ducem sa vedem daca si aici e deschis ceva.
Eu inca nu ma simt ca am venit sa fac FIV, nu stiu de ce.
AAAA, uitai sa va spun ceva important: am racit, dar nu gripa, adica doar tusesc si nas infundat. I-am dat cu ceaiuri, am luat un sirop de tuse naturist din muguri de pin si nu mai stiu ce plante, am inhalat o data Olinth si am supt: Trachisept _Ozone, Strepsils si inca ceva. Oricum astea de supt contin ceva substante...O fi nasol? Dar de-abia azi facui a 4-a stimulare. Sper sa imi treaca macar pana joi la prima eco si la punctie sper sa nu ma zgudui prea rau pe masa de la tuse.
Nu stiu ce sa va mai zic deocamdata ca stau pe bara pana joi dimineata.
Elenadopunem de o petrecere joi seara? Sau mai bine vineri, asa ca inainte de week-end....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Kitta, ma bucur ca ai ajuns cu bine. Sa fie cu noroc. Te astept cu vesti bune. Si pe tine Elanada, ca urmez eu acu in noiembrie si trebuie sa va am pe voi de model de reusita. Arina e pe calea cea buna, asa ca se pare ca vor fi multe gravidute in toamna asta.

Super tare pisicul tau Kitta. Ma bate gandul sa-l iau si eu pe al meu cand plec, dar eu o sa fiu la prima consultatie asa ca plec dimineata si ma intorc seara, de data asta. Cand o fi cu stimularea ma duc sa stau acolo, la sfatul Catalinei , asa ca draga Kitta, te rog sa-mi zici si mie pe unde stai.

Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni spor la clocit oute de calitate!
Kitta, Elenada,...si toate fetele in focuri mult noroc!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kitta ma bucur mult ca ati ajuns cu bine.
Vineri seara petrecere sigur.
Noi plecam joi seara asa ca vineri ajungem.
Pemine ma doare capul de mor dar asta e
Anto bafta si tie sa fie cu noroc
Moniland bafta multa mult noroc
Arina, Fireyes unde ati disparut?
Hai cu rezultatele alea bune
Pup dulce pe toata lumea

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Pisico sa iti spunem si unde am stat, mai bine zis e mai bine la Elenada. Am vizionat azi! dar tot au fost ceva probleme cu abncomatul ala de cartele
Elenadapai nu ziceai ca vineri ai si eco? Cand ajungi si la eco? Si pe mine ma doare capul sa stii la ceafa si eu credeam ca e din cauza ca mi se zduncina creierii de la tuse, bine nu tusesc tot timpul dar cand ma apuca accesele alea de tuse e rau de tot...O fi si de la tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Bravo Moni! Productie maxima si lipicioasa!
Felicitari Irina! Te astept la odisee! (v-am zis ca ma plictisesc acolo!)nu te stresa pt balonare. Va disparea, dar mai greu. Vei ramane cu un pic de burtica, care va trada sarcina mai repede (dar nu cred ca e o problema asta)Tinem pumnii pt 8 (sau mai repede cu o zi sau doua)!
Elena si Kitta, asteptam vesti bune. Sa va distrati si pt noi! (pt Kitta, sanatate maxima)
Restaurante ok si ieftine in Viena sunt din lantul Centimeter (poate le stiti si Beteln Student -ieftin si f bun)
Blanche spor la stimulat! (si sa fie fara durere)
Linduta tinem pumnii! da-ne de veste despre productie!
Arina, Fireyes asteptam vesti despre voi!
Bafta tuturor fetelor in focuri, asteptari etc.
Pupici tuturor!

Bq 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kitta pe 8 nov am eco
adica sambata dimineata
eu am citit pe prospectul de gonal ca da dureri de cap
si zici ca unde o sa stau eu e mai bine
m-am linistit cu bancomatul ne descurcam noi cumva.
eu o mare dilema acum
cum eu trebuie sa fac 100ui de gonal sunt nevoita ca o fiola de 75 sa o impart in 3
sper ca nu e nici o problema dupa ce am dizolvat solutia daca o fac in 3 zile.
pe prospect scrie ca trebuie facuta imediat dupa dizolvare.
da sincer nu ma indur sa arunc atata gonal
nu ma tine punga.
fetelor pe unde ati disparut?
Arina, Fireyes nu mai ziceti nimic
Irina cum te simti?
Moniland bafta multa si productie frumoasa
Va pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Elenada eu fac Gonal pen, nu stiu sa raspund la intrebarea ta. Pe mine m.a durut capul de la inhibare, tare naspa. Spor la injectat

Fireyes unde ai disparut? Te asteptam cu vesti bune!

Irina, Arina pumnii stransi in continuare, clociti bine, sa iasa puiuti sanatosi.

Bombonico ce frumos cresc saptamanile la tine
.

Va pup si numai bine fetelor!

Mergi la inceput

Elenadohai ca imi bagasi un baros, nu un cui mic cu Gonalul tau care sa se faca imediat dupa dizolvare. Pai, mie imi ramasera 300 ui din iulie de la tura trecuta si ca si tine nu ma indurai sa il arunc ca dadusem si o caruta de bani pe el la Viena, asa ca l-am pastrat la frigider pana acum si in prima zi am inceput cu el ca tot era doza de 300 si culmea e ca era mai mult adica fo 450 ca a doua zi mai extrasei restul de 150 si acum am iarasi 1000 de intrebari. Bai, nu stiu cum fac ca o mai dau o in bara cu cate ceva la fiecare FIV, de zici ca parca as fi la primul, ca daca e asa da-i incolo de bani. Eu am sa ii spun dr. ce am facut sa vaz ce zice. Da mie una nu prea mi se pare logic. Pai ce ala de e gata dizolvat la pen cum sta?
Am sunat azi la clinica si am zis ca sunt racita si ce sa iau? Mi-au dat un paracetamol de 500 mg (la noi nu stiu de cat e!), cica pe asta il pot lua si gravidele si parca nu ma mai doare capul. Daca ar fi durerile de cap de la Gonal ar fi bine ca inseamna ca e pe acolo prin corp pe undeva si isi face efectul
Bomboniquepai sper ca nu e ieftin fiindca sunt si portiile la centimetru Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Elenada tu faci 100 de Gonal? Mie mi.a dat sa fac 225, Doamne sper sa nu ma hiperstimulez..

Kitta spor la injectare! Si ma bucur ca Pisi e de nota 10!!!

Mergi la inceput