FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Elenada potzi extrage doar o treime din fiola a 2-a . Ca sa-ti dai seama cat este tragi tot in seringa bagi la loc shi apoi tragi doar o treime. Nu mai shtiu unde am citit dar se poate pastra la frigider cateva zile shi dupa ce s-a amestecat cu solventul. Mai intreaba shi alte fete.
Moni succes, tin pumnii sa fie totul OK.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hai ca am reusit sa va zapacesc pe toate
Kitta in primul rand tu nu ai de ce sa iti faci probleme pt ca penul e facut sa fie utilizat de mai multe ori. eu vorbesc de amarata de fiola de 75 care are solventul si solutia pulbere care sunt separate.
Oricum eu o sa il folosesc asa extragand cate un sfert de fiolacum zice si CipCirip
e la frigider si nu are ce sa se intample
Blanche eu am o doza mica ca am PCOS si la 150 ui gonal am facut o hiperstimulare dupa 7 zile de injectare de toata frumusetea asa ca acum mergem pe mai putin. sper sa fie ok. hai ca mai avem si noi putin si vedem ce am produs.
Va pup dulce pe toate si sa auzim numai de reusite

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Elenadopai am avut tot la flacon de 450 UI acre se amesteca, despre ala vorbeam nu de asta de il am acum la pen. Ma rog, acum asta e, faptule consumat. Dar oricum ala avea niste seringi dozate cu 150, 225, 300, etc, deci ca sa iti extragi din fiola combinata, asa ca presupun ca se putea tine la frigider pana consumai tot, dar acteva luni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinap75 spune:

Buna fetelor. eu ma simt mai bine, de azi am inceput si lucrul si a fost OK. cred ca mi-au prins bine cele cateva zile de stat in pat. Bombonique, esti o draguta si promit sa vin la odisee sa-ti tin de urat.Sper sa treaca timpul mai repede pana sambata. Multumesc tuturor pentru gandurile bune si pumnii stransi.
va pup.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Gata si la mine cu FIV 1, incerc acum sa ma gandesc la FIV 2 si astept "instructiuni" de la clinica, sa vedem cand am putea incepe sa ne facem sperante din nou... sper sa nu se naruiasca iarasi...

Va pup si va urmaresc ca sa vad si eu toate rezultatele + de la fetele aflate in pline incercari...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fireyes, imi pare tare rau! am tot intrat aici de vineri sa iti urmaresc mesajele....
La urmatorul o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fireyes, imi pare rau. Ma bucur insa ca..."te-ai ridicat". Mergem inainte.

moni, irina, elenada, kitta si toate celelalte fete va tin pumnii si abia astept vestile voastre BUUUUNEEE.

bq, ce mai faci? ce face bb austriac?

fetelor, eu sunt aici cu voi zilnic. nu prea am timp sa scriu de la birou, dar intru zilnic sa mai aflu vesti.

va pupacesc.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Salut fetelor! Se pare ca am si eu aceeasi "apasare" ca si voi si, cu toate ca am o familie minunata, simt ca nimeni nu ma poate intelege mai bine decat persoane care trec prin aceleasi frustrari ca si mine. Sunt noua in domeniul asta, e primul forum la care particip, asa ca fiti blande. Va pup pe toate si va doresc mult ce-mi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Fireyes, tinem pumnii pt tura urmatoare! Felicitari pt puterea de care dai dovada! Suntem alaturi de tine!
Am fost azi la eco si i-am vazut putulica si "accesoriile". Tatal e f fericit cu toate ca initial zicea ca isi doreste fetita!
Pupici tuturor!

Bq 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moni, Kitta, Elenada - va asteptam cu super-vesti
Fireyes - imi pare tare rau, sper sa treci repede de perioada asta si sa te refaci cat mai curand
Bq - ce draguuut, asta da moment istoric
Tu tii jurnal de mamica ?
cipcirip - cand faci testul, ca zilele astea in fiecare dimineata si seara intru pe subiectul tau sa te verific

Va pup pe toate fetelor, si doresc bafta maxima celor care sunt in FIV sau tratament acum

Mergi la inceput