FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)
Raspunsuri - Pagina 14
pishko spune:
bombonique Felicitari pentru "accesorii" Sunt in trend toamna asta si se poarta in burtica!
Fireyes Hai curaj ca o sa fie bine...
irinap75 Astept cu nerabdare si eu sa-ti faci testul si sa ne dai o veste mare!
Eu mai am de asteptat pana intru in focuri, dar ma bucur sa citesc despre experientele voastre pentru ca am aflat multe lucruri folositoare mai ales ca sunt o ipohondra declarata.
cipcirip spune:
Pisix
, maine dimi fac o barza (in z 11) dar am o presimtzire ca nu va ieshi bine. Multzumesc ca te gandeshti la mine

Cirip
KITTA spune:
Fireyescuvintele sunt de prisos, dar e bine ca nu ai cazut de sus. Tine-te de capul lor si mai ales bate-i la cap cu ce analize sa mai faci, in caz ca mai ai ce![]()
Cipciriptrebuie sa fii optimista! Ce te-a apucat asa inainte?
iuli2you spune:
Rog mult sa ma ajutati si daca se poate si la fete din Austria si Germania care pot sa ma ajute cu interpretarea acestui rezultat daca intelegeti si a-ti trecut prin asa ceva .
Rezultatele de la analiza de Spermatogramma a sotului de azi ,si anume ele asa sunt scrise:
*** Ausgewählte Einträge***
Spermiogramm:Volume 4,8 ml;Farbe gelb-klar;Geruch typisch;
Anzahl: 30+ (<--aici era semnul inmultiri si nu plus)10/6 Spermien/ml (20-250); pH 8,0
Motilität: 50% normal, 10% eingeschränkt beweglich,
40% unbewegliche Spermatozoen;
Morphologie: 70%normale,30% abnorme Spermatozoen;
Beurteilung: Normal
Le-am ridicat azi de la laborator din Austria si nu sunt sigura daca stam bine cu ele,nu sa spus ca sunt normale si atita.La gineocolog inca nu am ajuns cu ele si stau pe spini un pic deoarce nu am cunostinte legate de aceste valori.
Fetelor va rog din suflet aruncati o privire daca ati mai facut si voi si poate i-mi spune-ti cum stam cu ele,bune sau rele.
Multumesc anticipat din suflet!
pishko spune:
Am aplicat si noi la clinica Goldenes Kreuz si le-am trimis analizele pe care ni le-au cerut si toate formularele completate, iar acum asteptam un raspuns. Insa nu sunt sigura de o chestie, daca poate cineva sa ma lamureasca: APC resistance inseamna aPTT, INR, timp, respectiv procente de protrombina, sau am facut eu cu totul alta analiza?
melutzica spune:
iuli2you,te ajut eu.Deci:
Volum:4,8 ml
Culoare:galben-clar
Miros:tipic
Numar:30+ (valoare normala intre 20-250), ph 8.0
Motilitate:50% normal,10%cu miscare redusa
Morfologie:70% normali 30% morfologie pathologica
Rezultat: spermograma normala.Este ok,nu-ti fa griji.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
elenada spune:
Neata fetelor.
Fireyes imi pare tare rau. Capul sus si lupta pt ceea ce iti doresti ca doar asa vei reusi.
Iuli bine ai venit. spermograma e buna asa ca nu iti fa probleme. iti doresc o sedere cat mai scurta.
Pishko bine ai venit. am primit mesajul tau. O sedere scurta iti doresc si tie.
Arina tu ce faci cum esti? Nu mai zici nimic? Te astept cu vesti bune. Iti tin pumnii stransi
Irina mai ai putin pana la test. Iti tin pumnii. Pe 8 nov e ziua de nastere a mamei mele sper sa ne poarte noroc. tu sa ia un bhcg mare si eu la ecografie sa vad ca am raspuns bine la tratament si am destule ovocite.
Kitta nu iti mai fa probleme cu gonalul.
Eu l-am facut aseara si solutia era ok.
Mai greu cu imparteala ca la a treia injectie nu mai este un sfert ca s-a mai pierdut din solutie. Dar cred ca nu trebuie sa imi fac probleme atata timp cat imi simt ovarele si am tot felul de intepaturi prin ele inseamna ca raspund la tratament nu?
Hai ca m-am intins ca o zi de post.
Am chef de povesti
Va pup dulce pe toate
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Ma iertati ca n-am mai scris, dar v-am citit in fiecare zi. Va multumesc ca va ganditi la mine. 
Fireyes, imi pare rau ca n-ai reusit, stiu cum e si din pacate cred ca si la mine se apropie un nou esec ![]()
Elenada, Moniland, Kitta, sa dea Dumnezeu sa mearga totul 'smooth' si sa reusiti. Ma gandesc la voi si la bebicii cu care va veti intoarce. Va pup 
irina, sunt convinsa ca o sa reusesti. Cu rezultatul pe care l-ai avut, e imposibil. Si noi o sa facem data viitoare ICSI si PBD, ca nu gasesc alta explicatie pt esec decat faptul ca embrionii nu rezista.
Asa...si acum sa va zic despre mine. In primul rand, poate va mai amintiti, imi ramasesera 2 embrioni sa se stabileasca daca ii congeleaza sau nu. Ei bine, nu au rezistat. Exact ca data trecuta la Polisano, au asteptat pana in z6 si au hotarat ca nu corespund. Asta e...
Eu dupa petele alea maronii din z2 dupa ET am avut vreo 3 zile crampe de am zis ca daca nu-mi vine ciclul, mare minune. Nu mi-a venit, au urmat vreo 3 zile de liniste si pace, doar dureri de sani. Eu maine fac 14 zile de la punctie, deci ar trebui sa testez.
De ieri, sanii au revenit la normal, crampe (deocamdata azi vad ca mai putine), durerea de cap specifica venirii ciclului, deci cu alte cuvinte, ma apropii cu pasi repezi si siguri de ciclu.
Sunt dezamagita dar asta-i viata. Poate cine stie, se intampla o minune si ma inseala pe mine organismul de data asta. M-as bucura...Maine vom sti. Test de sange la noi se face, dar se da rezultatul in 5 zile. Poate-l fac totusi...
Fetelor va pup, sunt trista dar imi trece. Ma gandesc cu multa, multa bucurie la Sarbatori, mie imi plac asa mult sarbatorile de iarna.
Astept vesti bune de la voi,
Arina 
bombonique spune:
Arina fa-ti curaj si fa un test de urina macar!
Moni, Elena, Kitta va asteptam cu vesti minunate!
Cip-ai facut testul?
Pishko merci de urari!

Pisix nu sunt asa stresata cu jurnalul. Facem saptamanal foto cu burtica (mai mult pt mine), si avem un fisier cu obs doctorilor si "pozele" de la eco! dar deocamdata mai mult nu! ce sa scriu? ca azi mi-e rau si nu pot dormi? asta nu mai conteaza! sau ca am "colac" pe talie?![]()
Va pup si astept vesti minunate!
Bq
15+
pishko spune:
Elenada Multumesc de raspuns. Noi suntem abia la inceput, abia am trimis analizele si asteptam o confirmare, ceva. M-a sunat cineva de la Goldenes Kreuz si mi-a mai cerut o data unele analize care probabil nu erau clare pentru ei, si de-atunci nimic.(o saptamana)Eu i-am rugat, daca se poate sa facem prima consultatie pe internet ca sotul meu e plecat pana inainte de sarbatori, si probabil ca si din cauza sarbatorilor cand or avea si ei vacanta nu vom putea "presta" decat la sf lui ianuarie. Si mai e atat de mult pana atunci...