FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bombonique cu burtique sunt asa de resemnata ca nici sa plang n-am chef! Pe bune...Test fac daca nu-mi vine pana maine.
Pupici
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Moni are vesti mununate!
Maine e punctia! care va fi f "roditoare"!
Cu scuzele de rigoare nu m-am putut rabda sa nu va zic!
DD sa fie bine!
Sunt asa de emotionata de parca eu sunt acolo!

Bq 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Arina Fii barbata zoe! Hai ca poate vine mos craciun Mai devreme la tine... Meriti lucrul asta la fel ca toate fetele de aici si de peste tot care se chinuie si numai noi stim cum...
va pup pe toate si sa dea dumnezeu sa vina mosu la toate anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina pana nu vezi sange termina cu prostiile
Starea asta de pesimism nu iti foloseste la nimic si nici nu iti face bine.
Asa ca pana la proba contrarie care sper din suflet sa nu vina gandeste pozitiv si gandestete la bebeii tai din burtica
termina cu prostiile ca vin sa te trag de urechi
Urmatorul mesaj sa il vad plin de optimism
Da?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Arina, ce e cu prostioarele astea?:( nu ma necaji acum, ca si asa mi-s amarata! lasa simptomele, eu sunt sigura ca esti insarcinata, i-am si zis sotului, deci nu mai e cale de intoarcere... nu ai unde sa faci un test de sange si sa primesti totusi un rezultat mai rapid? mie asa ceva mi se pare incredibil in Romania, adica o tara din UE...

Cipcirip, nu si tu... eu sper ca aplici psihologia inversa, adica te faci ca nu mai astepti nimic, ca sa poti sa te bucuri si mai tare... ma rog pt tine sa fie bine!

Pishko, cu cine faci la Goldeness? ca dr Strohmer a fost plecat pana azi si eu il pandesc ca sa ma "conversez" cu el, sa stiu cam cand sa incep sa sper iar...

Bravo, Moni, te asteptam cu rezultate bune, mai avem nevoie pe aici de o infuzie de vesti bune... nu pt tine, pt noi

Bq si burtic cu samburel...

Irina, , sunt pregatita pt +

Spor la injectii, Elena, ca acum vine marea zi cu 2 liniute

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fireyes sper sa vina ziua asta la toata lumea cu doua liniute
Totul e sa nu ne dam batute
Nu vine acum vine altadata dar de venit o sa vina sigur intr-o zi.
Asa ca trebuie sa nu ne pierdem speranta si sa luptam pt ceea ce ne dorim.
Ma bucur ca esti optimista. sigur vei reusi a doau oara. Cica sansele de reusita sunt mai mari la al doilea fiv decat la primul. Asa ca eu iti urez de pe acum bafta multa.
Pup fetele dulce

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fireyes Inca n-am discutat cu nici un medic. Dar acum ca mi-ai zis ca dr.Strohmer a fost plecat, asa imi explic de ce n-am primit inca nici un raspuns. Am vorbit doar cu o receptionera, cred, care preia datele si pregateste dosarele, probabil.
Inteleg ca in mare ai fost multumita de conditiile de acolo si de cum te-au primit, daca vrei sa incerci tot la ei. (Iti tinem pumnii si de data asta si sper si cred din tot sufletul ca o sa-ti dea cu egal de data asta)
Si eu am mari emotii si ma gandesc cum o sa fie. Noi tot incercam cam de doi ani, si nimic. N-am mai facut alta interventie pana acum. Cand ne-am hotarat sa facem asta, am zis sa mergem la sigur unde se poarta lumea cu tine omeneste. Si multumita voua si forumului am gasit aici toate informatiile de care aveam nevoie. Mare lucru!
Moni numai ganduri pozitive... sa vina ingerasii acolo la tine sa ajute bebeii sa se faca comozi la tine in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

buna fetelor,
ieri am avut punctia au rezltat 11 ovocide.
ieri toata ziua am dormit si am dar mi-a zis anestezista ca e de la niste picaturi ce mi le-a dat dupa sa nu am dureri.
Acuma astept sa ma sune de la laborator sa-mi zica citi au fertilizat si cind avem ET.
Va pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Felicitari Lindutza!
Sa dea DD sa se prinda toti! (cati vor fi transferati)
pupici!

Bq 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Ziua buna viitoare burticutze!
Va saluta cu drag o fericita burtica miscacioasa de 32 saptamani ! Doamne, nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!

N-am mai scris de multisor - deh, job si alte alea - dar de ieri sunt acasa in concediu de odihna (de proba, ca daca ma apuca plictiseala ma intorc, desi deocamdata e bineeee ). Asa ca am timp sa si scriu!

Va doresc mult noroc si incredere in Dumnezeu ca va fi bine si va astept la odisee pe toate!
Daca va pot ajuta cu ceva informatii, sunt aici!

Cu drag,

Madi 32+ Papadia

Mergi la inceput