FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Multumesc ,Elenada
sper si eu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna fetelor!sunt karinutza . Nu am mai scris demult dar am citit zilnic ce ati scris.Multa bafta tuturor celor care se pregatesc de fiv si celor care asteapta rezulatul analizei de hcg.Arina iti urez sa fie cu ochisori de data asta.Si eu sunt o pacienta de-a dnei dr.A Fieschelmaier si urmeaza sa fac fiv la Wunschbaby.Am ramas uimita cand am citit ca ea ti-a facut transferul pt. ca eu stiam ca ea nu este ginecolog.As vrea sa va intreb pe cele care sunt paciente ale clinicii Wunschbaby cum comunicati cu ei? eu ii transmit e-mail-uri dr.Fieschelmaier si apoi sun la receptie si o rog pe dna de acolo sa-i aminteasca dnei dr.Fieschelmaier ca i-am trimis un mail.Oare asa procedez corect sau o innebunesc pe cea de la receptie.Ieri i-am trimis inca o data un mail si azi nu am mai sunat si vad ca nu am primit nimc de la ea .Voi cum ati procedat? Va multumesc !Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

arinagandeste numai pozitiv,imagineazate deja cu BB-ei in brate si asa vafi.Eu din cunostintele mele babesti,cand ramai insarcinata apar pete la cateva zile maro deschis si se spune ca "tea insemnat"adica ai ramas insarcinata.Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Merci mult Elena. Sper sa gasesc ceva convenabil.
Pupici!

Bq 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna fetelor
Arina,si eu zic ca,petele sunt tot de la implantare si ca e de bineeee.Sa dea Dumnezeu sa reusesti desi eu cred ca asa va fi caci cei de la wunschbaby sunt fff buni.

Asa ca si o paranteza as dori sa va spun la toate fetele ca,eu locuind aici in Austria si lucrand si in sanatate si avand si 2 fivuri la activ la clinica din St.Polten,am auzit numai cuvinte de lauda despre wunschbabyzentrum si mi-a fost recomandat de medici ilustrii de aici!!Iar profesionalismul de care dau dovada cu oricine au de a face ,m-a impresionat profund.Nu tin sa lau clinica,ci doar sa va asigur din surse ff sigure ca,sunt super buni iar la ei sunteti pe maini f bune.

Kitta, azi am inceput inhibarea cu decapeptyl(o injectie pe zi) in combinatie cu trombo ass 100 mg (pastila),inhibarea o fac 17 zile pana in data de 13 noiembrie cand merg la control,deci 11 zile la tine, nu e mult de loc.Apoi daca totul e ok,incep cu stimularea cu gonal f 150 mg cu merional 75 mg timp de 8 zile dupa care echo.Cam asta este schema de tratament la mine.Te pup dulce si poate ne vedem la clinica

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mai fetelor, ooauuu ce ati mai scris.

moni
, mai ai atat de putin. ma bucur ca esti bine. daca nu voi mai reusi sa intru pe forum maine, iti doresc din tot sufletul de pe acum sa reusesti, sa te intorci cu BB, sa fii increzatoare. sunt convinsa ca vei reusi. sunt alaturi de tine si abia astept sa te intorci. iti doresc drum bun si o vacanta de vis. iti tin pumnii. echo 2 o faci la wels?

arina felicitari! vorba lui bq - hai mai repede cu puiutii austrieci - sa ne bucuram si noi. de la bq incoace n-am mai avut vesti bune pe forumul asta..(sau ma insel eu?), asa ca stam cu sufletul la gura...

bq, eu chiar ma bucur ca stai mai mult cu noi aici si nu la odisee. eu chiar te rog sa stai cu noi. e important sa stim printre noi si sa avem vesti despre tine si despre BB austriac.

elenada, tu parca ai facut histero la medlife. te-ai programat la telefon sau tb sa te vada un medic inainte? tu cum ai procedat? ma gandeam sa o fac si eu pana la sfarsitul anului. hmm...

as mai vrea sa va intreb daca voi stiti ca la echo 3D se poate vedea si uterul (eventuale aderente...sa alte "chestii). asa este? poti evita histero facand echo 3D?

va pupacesc pe toate.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mai fetelor, tot citindu-va si vazand cat optimism e aici pe forum, mai ca imi vine si mie sa ma mai apuc de inca un fiv-ulet mic.
sunt atat de nerabdatoare si abia astept sa veniti si cu vesti bune.

elenada, mai ai si tu putin, putin. Doamne, nu-mi vine sa cred cum trece timpul.

bafta tuturor fetelor.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Karinutanu am inteles ce probleme ai de le scrii mailuri in fiecare zi, dar probabil ca raspund si ei in ordinea prioritatilor. Iti vor raspunde,stai linistita, dar nu ii mai stresa sa nu se supere pe romancele care vor merge acolo inaintea ta! Daca ai intrebari de genul nu-i asa ca...ne mai poti intreba pe noi ca iti raspundem...
Arinacu povetsea ta parca imi revedeam prima mea experienta acolo, si iata-ma ca acum ma intorc din nou la ei! Am ras de numa amintindu-mi la boacanele pe care le-am facut eu dat fiind comportamentul din RO. Deci, ca sa te bine dispun iti spun cate ceva din culisele mele: deci suntem la sectorul cu draperii, eu si sotul ma dezbrac, ma infasor ca o cadana in cearsaf (noroc ca m-am prins ce sa fac cu el ca altfel eram in stare sa defilez prin clinica goala cum se obisnuieste la Giuly!). Nu am rabdare sa astept acolo cu sotul al o sueta ca sa ma invite in camera de punctie si o iau eu la sanatoasa inainte. Descopar care ar fi usa de acces spre calea fericirii noastre de cuplu si ma avant cu o nemasurata nerabdare cand intampin o opreliste. Ma lipesc cu papucii de unica folosinta de un fel de pres lipicios din fata usii (mai tarziu am cugetat eu cu intelepciunea mea de blonda vocsita de multi ani ca acesta foloseste la a se lua si orice urme de praf care oricum nu exista in Viena de pe acei papuci inainte de a intra in camera sterila!). Acu vine partea tare. Intru, nu e nimeni decat masa gineco. Ma bucur ca vad asa ceva ca parca ma apropii de realitate, ca pana atunci am servit eco numai la pat de living-room acoperti cu un paravan chinezesc (parca?). Deci, de bucurie, zdup pe masa pe care ma si instalez ca sa fiu pregatita. Confortabila, chiar si cu o pernuta la cap, picioarele incalzite nu ca la Giuly de te scurt-circuitezi cand te atingi de le...Ma dezvelesc de cearsaf ca doar ma pregatesc de operatiunea Z. Nu stau prea mult contempland picturala sugestiva de pe tavan (pe asta o voi comenta cu lata ocazie!) ca apare embrioloaga (nu stiam cine e dar am aflat mai tarziu, adica m-am prins in timpul operatiunii). Ma vede in toata splendoarea mea nuda si cheala si se sperie, efectiv. Ia cersaful ma acopera (desi nu murisem, ma rog numai inpartea de jos) si zice ca sa stau acoperita asa pana va veni d-na dr., etc. Vine si dr. care ma daduse deja fugita din clinica ca nu mai eram in salon (ii aratase sotul usa pe care evadasem!) si zice cu o unde de umor: aaaa, v-ati pregatit deja, etc. Complotam sa nu mai fac anestezie de nici o culoare, duap care cand e gata isi cere scuze ca acum trebuie sa se uite acolo pentru a putea incepe sa lucreze. Ea nu stia bineinteles cum statusem eu f. dezinvolta descoperita si aici as putea sa reamintesc cat antrenament facusem la Giuly ca aproape ma vazusera tot spitalul si sotii doamnelor de pe holul de la eco. E acum si partea cu pictura de pe tavan reprezentand o felie de pepene verde care era inconjurata de samburii negrii care o fecundau, nu m-am putut abtine sa nu fac o comparatie cu pictura sugestiva (tot de la Giuly ca de altundeva de unde?), fetele care stiu este o mare pata de sange uscata pe care femeia de servicu nu a ajuns sa o stearga in timp util si acum a devenit o relicva (cum o fi ajuns acolo insa nu se stie!).Eu aveam o logoree la punctie mai ceva decat daca mi-ar fi facut anestezie, iar sotul afara credea ca nici nu incepuseram, fiindca ne auzea vorbind....M
M-am intins cam mult, dar cred ca v-am descretit fruntile si ati aflat si voi cum e prin tari straine....
Elenadada azi sunt in safrsit Z1 duap 32 de zile si plina de cosuri pe fata, de ma simt de 16 ani (pe un picior!).Noi o sa plecam cum stabilisem intitial vineri spre sambata ca sa ajungem sambata seara. Asa a vrut sotul sa ne destrabalam putin in week-end inainte, ca la eco oricum tot joi Z8 trebuie sa fim si el oricum saracul isi va lua 2 saptamani de CM (concediu medical!). Deci, ne gasesti acolo!
Melutzicapoate ma mai prinzi pe acolo depinde cat o sa dureze procedura...
Arinavotez si eu pro pentru petele tale, dar s-ar putea sa fie si ceva eliminari ale deranjului care s-a facut pe acolo de la ET. Eu staim ca implantarea se socoteste 4-5 zile de la ET nu de la punctie sau gresesc?
Mai sm o intrebare stupid: Suprefactul trebuia tinut la frigider ca eu nu l-am tinut, asa mi-a recomandat o alta fata, cica ei asa i-au spus cei de la farmacie din Ungaria. Ma rog, acum e prea tarziu oricum, ca nu l-am tinut. Si eu am facut din Suprefact 13 zile x 0,5 ml din cei 5,5 ml!
Voi ce ziceti sa fac si stimularea tot dimineata cu inhibarea o data, ca eu imi propusesem sa o fac seara? Aud fete care au facut dimineata la interval de 10-15 min...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Seara buna!

Kitta ...suprefactul trebuie tinut in frigider doar daca temperatura ambientala depaseste 25 grade...nu cred ca mai e cazul...mie mi l-au dat mereu dimineata de facut si seara am facut stimulantul(puregon)......numai bine,bafta!
Arina incearca sa stai linistita iubita...pai ce faci 9 luni de'acum inainte???
Pisix..uff...de aceea nu ma hotarasc cu clinica deoarece trebuie sa o aleg f.bine..sint in joc prea multe...esti prin israel???...eu sint prin america...acolo sint clinici cu clauza:daca nu ramii gravi in timpul unui nr de fiv(4 fivet) iti dau toti banii inapoi...suna bine,nu???
Blondi ..vezi pisix!!!...apropo de belgia...intra si la clinica AZVUB bruxel...din documentarile mele sint cei mai tari...
Fireyes Irina
Moniland multa bafta iubita...hai ca stai bine si cu productia si cu endometrul
Elenada Lindutza start norocos si asteptam povestea vieneza
Melutzica ..multa bafta iubita sa fie fiv-ul cu noroc
Hepilica
Cami30
bryni karinutza
Cristal Magduta Bomboniq

Numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

LilianfI- pe buneeee??? Wau, deci am zis io ca acolo e mama lor …Da vezi ce smecherie, ca asta iti castiga fidelitatea, adica e sigur ca 4 incercari faci acolo …
Sincer eu cred ca tot la Viena voi ajunge da imi place asa sa stiu ca am verificat tot
Spor la cercetari si iti doresc sa gasesti cea mai tare clinica !
Kitta – se vede ca intri in FIV, iar ai inceput cu povestiri savuroase …
Hepilica – mai stai linistita acum putin si te reface, e inca prea devreme pt un nou FIV-ulet
Din pacate eu stiu ca ce se vede la histero nu se vede altfel dar e o procedura asa simpla incat nu tb sa-ti fie frica
Melutzica – care e clinica asta de care spui tu ? M-am uitat pe prima pagina nu e nici una in St Polen. E vorba de cea din Viena ?
Karinutza – mult success si tie !
Elenada – bea ceai de sunatoare, te mai linisteste si scapi de draci si starea agiatat
Of mai ai asa putin, rezista …
Lindutza- ce-ai facut la eco ?
Bq – ce graviduta chic … imi place de tine ca iti continui urmarirea sarcinii la Viena ! Bravo, iti doresc sa fie totul bine
Arina – aoleu, vad ca ai intrat in etapa aia pe care o cunoastem asa bine toate : de cautat in chiloti ! Ia-ti o carte relaxanta si captivanta, gateste mancaruri mai sophisticate, fa orice sa te tina atenta numai sa nu-ti treaca toate prostiile prin cap
Moni – adica ai plecat déjà in Austria ? !!! Bafta maine la eco iubita, sa fie totul bine iti doresc !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput