FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Arina, pentru mine e clar ca ai pete de implantare. Asa am avut si eu cu pete bejulii si firicele maronii. Daca sangerezi un picut in combinatie cu utrogestanul topit apar petele bejulii. In 2 zile nu mai ai nimic.
elenada spune:
Arina se cuibaresc puiutii 

Moniland tu cand pleci?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
Arina, super vesti, fata optimista! Sunt toate premizele sa fie FIV-ul norocos
Suna a pete de implantare, intr-adevar, iar timing-ul e perfect!
Te asteptam pe 6 cu vesti bune si baga nani acum, ca atunci cand o incepe sa se verse progesteronul in sange o sa stai si o sa admiri peretii![]()
Si iti spun si eu cum mi s-a zis si mie (desi nu am prea ascultat), stai cat mai putin pe forum, sa nu te influenteze nimic, acum esti f sensibila psihic
still counting...
Moniland spune:
elena, joi la 14, austrian time, am eco 2 si stau acolo pana dupa ET. Sper eu pana in 10 nov. Nu cred ca am net unde ma cazez, dar am laptopul dupa mine si poate prin o unda prin oras si ma conectez
.
Arina21 spune:
Fetelor, sa dea Dumnezeu si sa fie de la implantare.
Fireyes, ai dreptate, ar trebui sa iau o pauza de forum cel putin pana la test. Problema e sa si pot...
Moniland, mai ai putin-putin pana pleci. Si eu am o presimtire ca o sa fie bine data asta. O sa tinem pumnii stransi si o sa trimitem numai ganduri bune catre tine 
Referitor la petele mele, eu iau utrogestan oral dimineata si la pranz, numai seara o sa-l pun vaginal. Nu mi-a mai curs nimic dar burta tot ma mai supara un picut. De abia astept sa ma duc acasa sa ma odihnesc. Tu cand ai avut petele, te-a durut si burtica?
Elenada, usurel-usurel te apropii si tu de momentul cel mare! Doamne Ajuta!
Pup toate fetele
Arina 
bombonique spune:
Dragelor,
la sfarsitul lui noiembrie trebuie sa merg la Viena, la intalnirea cu dr pt teste/ eco/ verificari.
Nu mai stiu care pe unde ati stat. Nu ma indrumati si pe mine spre locuri civilizate? apartamente ar fi de dorit. merci!
Pupici 

Bq
14+
lindutza spune:
Moniland,vad ca azi ai 3 ani de forum,sa speram ca nu mai stai mult pe aici.i-ti urez drum bun catre austria.
Cit timp stai?
Pina dupa ET?
Daca da te asteptam cu vesti daca reusesti sa intri prin W-lan de undeva,si i-ti tin pumnii sa fie totul bine.
Eu miine dimineata am programare la eco la ora 9.Am emotii mari de citi o sa fie.
Te
si inca odata drum bun!!!!!!
elenada spune:
Arina mai am si eu putin . 
Daca nu poti lua pauza de pe forum macar citeste si tu subiecte optimiste.
Eu cred ca aici suntem numai fete optimiste si vei gasi intotdeauna sustinere.
Joia viitoare plec. Am asa o stare de nervi de imi vine sa plang si nu ma pot concentra la nimic la servici si fac boacane si uite asa imi iau suturi. Bine ca macar nu am ganduri negre legate de fiv. in privinta lui sunt la fel cum era si inainte de a incepe injectarea.
Abia astept sa plec sa ma linistesc si sa ma intorc acasa cu puiutii mei care poate le-or place de mine tura asta si vor sta 9 luni la mine in burtica.
Fireyes mai ai putin. Aia astept vestea cea mare de la tine.
Linduta bafat mulat maine la eco. Sa ai foliculi multi si grasi.
Moniland bafta multa si sa te intorci graviduta
Kitta au venit uratii? La mine au venit.
Pup dulce toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ioana78 spune:
Arina- ai adus cu tine vesti foarte bune! Vad ca esti un pic agitata, dar fetele care au mai trecut prin asa ceva au spus ca acele pete sunt de la implantare! Fii fetita ascultatoare si tine cont de ce au zis ele! Puitii tai isi fac loc in burtica, de aia te simti asa! Pe 6 testul va fi positiv bb!
elenada spune:
Bq
intra pe www.booking.com eu de acolo mi-am facut cazare la hotel si a fost multumita si tot de acolo mi-am facut si pt apartament.
sper sa fie ok si apartamentul. vinerea viitoare o sa vad