FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elenada, pai ciclul ar trebui sa vina saptamana viitoare, miercuri-joi. E totusi ziua a doua de la ET.

Daca se transforma in sange, ii sun!

Arina

Mergi la inceput

Moniland, pai miercurea trecuta am avut punctia, deci sunt z6. Petele sunt maro deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da Arina, daca se transforma in sange ii suni, dar nu se va transforma ca sunt de la implantare. Embrionii se implanteaza in ziua 6-7 de la punctie. Iar la tine e ziua 7. Un pic de odihna la pat nu cred ca ar strica. Uita-te la o comedie buna si ai buiutii prinsi in endometru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor - mai am putin si intru si eu in linie dreaptacu niste emotii cat casaDuminica in z20 trebuie sa incep inhibarea cu Synarela si ieri am fost la dr gineco aici sa vad daca totul e ok inainte sa incep - mi-a facut eco si imi zice - endometru de 14mm o frumustete - si pe ovarul stang un folicul de 20mm (eram in z15) si totul e ok - binem, bravo - dupa care cand sa plec imi zice sa vin in z1 sau z2 la urmatorul CM ca sa vedem daca foliculul nu a fost de fapt chist???!!! - pai chiar nu se poate face diferenta????daca este chist - de la tratament nu se mareste??? Oricum m-a enervat superficialitatea si greata cu care m-a tratat - pe care a avut-o de cand i-am zis ca fac FIV afara. In fine ....nu mai conteaza
Va pup si va tin pumnii tuturor
L

Mergi la inceput

Lavinia fac haz de necaz. Ai patit si tu cum am patit cu eco de ieri. Astia sunt dr. din Romania.

Mergi la inceput

Moniland, nu stiu, sper sa fie de la implantare...
Acum sunt intr-o stare amortita, aproape ca nici nu ma mai intereseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hai Arina capul sus. sigur e de la implantare
o sa fie cu ochisori asa ca relaxeazate si fii optimista.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Arina, te simti asa din cauza hormonilor. Nu exista motiv sa sangerezi acum. Nu e ziua menstruatiei ca sa se elimine endometru asa ca alta explicatie nu am decat ca acum se cuibaresc puiutii. Nu mi-ai zis cum sunt petele? maro inchis sau spre bej?

Mergi la inceput

Moniland, maro deschis, spre bej. Ai trecut prin asa ceva? Si eu ma gandesc ca nu are absolut nicio logica sa-mi vina ciclul acum, plus ca iau si o caruta de utrogestan si duphaston.

Elenada, ce m-as relaxa!! Dar m-au luat astia de noua la serviciu...

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Arina, nu te mai stresa. Sunt de la implantare. Mie mi-a zis dr, ca ,s-ar putea sa sangerez putin dupa cateva zile, dar sa nu ma speriu, ca este de la implantare. Asa ca, stai in pat linistita, daca poti incearca sa dormi. Face bine la tot. (fizic, psihic) Nu mai sta la calc.

Bq 14+

Mergi la inceput