FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Continuarea...DETALII ARTISTICE

Fetelor, in primul rand stim cu toatele cum e treaba cu FIV-ul. Degeaba mie imi place o clinica, ca poate alta persoana are o mare dezamagire pe toate planurile la aceeasi clinica. Eu asa am patit la Polisano, cu Chicea, despre care toate lumea zicea ca e un om extraordinar, profesionist, comunicativ etc. etc. Ei, degeaba, eu nu i-am cunoscut nici una din calitatile astea...Chiar imi puneam problema ca poate sunt eu ciudata
Asa ca parerea mea nu trebuie sa va influenteze, cel mai bine ar fi (pt fetele noi) daca ati reusi sa mergeti la fata locului sa vedeti voi insiva.

Eu personal am fost foarte multumita de Wunschbaby, nu am ce sa le reprosez. M-au ascultat, au raspuns prompt la temerile mele si mai ales au actionat imediat, au fost atenti. Aici ma refer mai ales la Ana Fischelmaier pt ca eu cu ea am colaborat mai mult. Pur si simplu nu am ce sa scriu mai mult. Daca nu o sa reusesc la FIV-ul asta, o sa merg tot la ei. Dar poate nu o sa fie cazul si Dumnezeu o sa ne binecuvanteze si pe noi cu copilul mult, mult dorit si asteptat.

Nu v-am zis nimic despre tratamentul de dupa ET. Pregati-va, ca am o gramada de luat:
-azi dimineata am facut o inj Decapeptyl, pe care am uitat sa o pun la frigider, o fi asa grav?????
-2 Progesteron dimineata, 4 seara
-2 Progynova mite, 2 Duphaston, la pranz
-Prednison 1/2 dimineata, 1 seara.
-Elevit 1/zi.
-si MagB6 de la mine putere, sa nu ma mai agit in halul asta!

Acu', ce sa va mai zic? Ieri dupa ET nu am simtit absolut nimic, nici in cele 12ore de mers si stat pe scaun, in schimb in dimineata asta am crampe ca la ciclu, zici ca acum imi vine Asta e, incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc si sa iau viata asa cum vine.

VA puuuuup pe toate si va mai scriu daca imi vin in minte amanunte sau daca aveti intrebari, raspund cu cea mai mare placere
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

ARINAce ma bucur sa aud ca esti bine si sper din suflet sa ai si embrionasi congelati ca poate mai tarziu mai vrei un bebe.
Astept si impresiile artistice despre clinica. Ma iau emotiile.
Pe cand trebuie sa faci Bhcg-ul?
Hai cu testul pozitiv lucru valabil pt toate fetele sa fie plina rubrica de reusite.
Pe mine a inceput sa ma doara rau stomacul cred ca de la predninson si ma cam dor ovarele. Ar trebui sa imi vina CM dar pana acum nimic.
Azi parca nu mai sunt asa nervoasa.
va pup dulce dragutele mele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elenada, te pup. Testul trebuie sa-l fac pe 6 noiembrie. Mi-au dat de acolo un test de sarcina

Felicitari pentru histero, te-a durut?? Nu-i asa ca nu a fost asa nasol?

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Bravo Arina!
Felictari si fa-mi parteneri de joaca austrieci! si mie partenera la odisee!
Moni, e minunat!
Pupici tuturor!

Bq 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

ARINA – bravo si sa ai noroc...doamne ajuta !!!

LINIANA – nimic despre clinica,alegere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pt burtica Arina ia un no-spa. Trebuie sa treaca!

Bq 14+

Mergi la inceput

Mai fetelor, trebuie sa va zic o faza tare de tot si va rog sa va dati cu parerea ca altfel o iau razna de-a binelea: am fost la baie si am pete maro pe chilot!!!! E posibil sa-mi vina ciclul a doua zi de la ET???? Chiar asa organismul meu sa nu accepte o sarcina????
Daca se transforma in sange, o sa le scriu celor de la Viena.
Oare o fi de la drumul cu masina? Nu m-a obosit chiar asa de tare...

Blondie, Bombonique,

Va roooog, spuneti ceva
Arina

Mergi la inceput

Agonie si extaz - cam asa este FIV-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina e prea devreme sa fie ciclu nu?
tu in a cata zi esti de la ultima menstruatie?
Nu cred ca e ciclu.
Histeroscopia ma durut in ziua in care am facut-o dar avand in vedere ca atunci am plecat la distractie nu prea a contat.
iti tin pumnii stransi
mai bine suna la ei si vezi ce iti zic
te pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of mai Arina, nici nu ai ajuns bine acasa si incepe stresul.
Ce fel de pete sunt? Inchise sau deschise? Nu pot fi pete de implantare? In a cata zi dupa punctie esti?

Mergi la inceput