FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)
Raspunsuri - Pagina 20
KITTA spune:
FELICITARI ANDARO! Desi scriai rar eu te-am tinut minte fiindca te confundam mereu cu Andradacare apropos astazi trebuie sa nasca 2 gemenute!
Vin si eu la raport: azi Z8 de stimulare de fapt Z7 caci injectia mi-am facut-o dis de dimineata si nu se pune aveam cica 7 foliculi in total cu cei mici care speram sa creasca ceva si aia daca le dau sa bea apa multa. Cica 3 l obligatoriu asa, ca satu mai mult prin toalete prin diverse locuri, cele mai multe fiind benzinariile.
Bey, cu mine aici este o fata CATI, care nu a scris prea multe si la cele 40 de primaveri ale ei a produs 13 ovocite din 16 foliculi. Ce ati mancat fetelor? Vreti sa intrati in cartea recordurilor nu gluma!
Elenadodeci ma uitam lung si bine dupa tine ca tu pe seara de-abia pleci....Deci, sambata ar fi trebuit sa ne vedem la eco, zici ca dai buzna direct la clinica? Oricum tinem legatura! Eu cu catalina ne-am distrat de minune, iar pana acum nu am intrat in emotiile FIV, nici chiar azi pana sa aud verdictul nu am avut emotii. Nici eu nu stiu ce e cu mine, sa ma fii rodat atat de tare incat sa nu mai imi pese?
Avem totusi o problema in familie, la care numai Lucky nu isi poate da cu parera: PBD nu cred ca vom face daca vor fi <5 ovocite, iar IMSI ce ziceti de ce ar avea vreun rost ca al meu nu a avut probleme pana acum, iar la Giuly cand se prinse si al meu singura si unica data nu i-a mai suflat nimeni in coarne....Un ICSI cred ca le-ar fi suficient. Pe al meu l-a apucat ca sa nu le mai faca IMSI de parca i-ar durea....Nu e chestia de bani, dar nu stiu ce ne-a apucat!
Arina21 spune:
'neata fetele! ![]()
AndraO, FELICITARI! Excelenta veste, in sfarsit, aveam nevoie de o reusita sa ne mai invioram! Spune-ne si noua mai multe, ce ti-au facut de data asta si nu ti-au facut la celelalte FIV-uri!
Ce simptome ai??
Fetelor, mie nu mi-a venit ciclul. Astazi sper sa-mi fi venit rezultatul la bhCG pe care l-am facut in z9 de la ET. Cei de la Viena nu mi-au raspuns, asa ca eu iau in continuare tratamentul. Nu am absolut niciun simptom, nici de ciclu, nici de sarcina. Ce-o fi, o fi! Sunt z16 de la punctie.
Va pup si tin pumnii celor in tratamente. Si asteptam vesti bune din Austria
Arina 
pishko spune:
Elena drum bun si sa stii ca suntem toate cu gandul alaturi de tine sigur veti veni mai multi de doi. Bafta multa!
Irina stai linistita ca am mai auzit de mamici care n-au stiut de sarcina pana in luna a 3a. Am un exemplu foarte apropiat si foarte recent. Daca n-ai nici un simptom pana acum inseamna ca esti o viitoare mamica norocoasa cu o sarcina usoara... Hai maine cu testul poozitiv!

Andra Felicitari, mamico, ca lung drum ai mai facut pana aici... Multa sanatate si sarcina usoara si peste 9 luni...
sanatos
Hai cu bb ii inainte!
bombonique spune:
Bravo Andra0!
Ce ma bucur pt voi!

Hai repede la odisee sa am cu cine pove!
(gravidute prin fiv)
Astept intariri! Haideti cu noutatile fetelor!
Oare Moni ce o fi facut?
Trebuie deschisa o noua pagina cu Gravidute prin FIV in Austria/ Germania/Franta!
Va pup pe toate!
Bq
16+
Blanche25 spune:
Arina sa fie o valoare mare 

Eu ma gandeam sa chemam subiectul mai scurt, de ex. Fiv EU sau ceva de genu' sau cum ziceti si voi, caci eu voi face in Spania si deci nici o legatura cu voi. Acum cum vreti, oricum eu nu ma supar ![]()
Kitta tinem pumnii sa creasca cei 7 foliculi si sa ajunga niste embrioni perfecti. Deci sa bem apa ca sa creasca frumos?? 
, tare greu mai intra apa in mine, adica nu intra mai deloc. REferitor la ICSI sau IMSI de ce nu cereti parerea medicului, sa ia el cea mai buna decizie?
Linduta tinem pumnii celor 4 sa creasca frumos, au fost cazuri cand ultimii au fost cei dintai, deci sa ramana 4 perfecti pana la sf.
Cristal 
Elenada, ai ajuns? Cum a fost la ecoż?
lindutza spune:
Blanche sa sti ca am sunat azi si din 4 au ramas 3 pt ca unul nu a vrut sa mai creasca.
Am senzatia ca traiesc un cosmar cu embrionii astia.Acuma ma gindesc ca poate ma anunta miine ca nu mai ii nici unul sau va fi numai unul.Nu poti sa fii optimist cind aproape in fiecare zi se anunta ceva in defavoarea ta.
Cel mai rau ii ca dupa punctie mi-au zis sa beau si eu 2-3 litri de apa pe zi si de abia dac reusesc sa beau unul si ala fortat.Mama si sotul ma terorizeaza cu apa asta.
Nu stiu cum rezistati voi fetelor cu perioada de dupa ET.Eu ma gindesc cu groaza la cum o sa am rabdare.Toata lumea ma incurajeaza sa gindesc pozitiv dar eu nu reusesc la cite mi s-au intimplat .
Va 
pe toate.
Moniiiiii unde esti?
Nu ne zici nimic nou?
Cind ai ET,cite s-au fertilizat?
blondiemonyk spune:
LINDUTZA tot ce pot sa-ti spun este sa stai linistita. De optimista cred ca nu poti fi prin cate trecem . Acum apasa pe tine probabil si banii si nervii si emotiile si nu stii in ce sa te mai imparti. Trebuie sa te gandesti la toate minunile care se mai pot intampla..la cate fete au reusit si de prima oara sau a 7-a oara. Noi sa stii ca suntem langa tine ! Si asta trebuie sa conteze ! Trebuie ! Nu esti singura care se lupta si impreuna...incet...inceeet..o sa reusim odata ! Va veni si soarele pe strada noastra...si ce va mai straluci.

bombonique spune:
Lindutz, fii optimista!
Va fi bine cu siguranta!
Moni are ... 16 embrioni!
Luni va face ET!

Arina hai cu rezultatul!
Vienezelor multa bafta!

Pupici si felicitari celor care vor sarbatori maine ziua numelui!
Bq
16+
elenada spune:
seara buna dragutele mele de pe meleaguri vieneze
am reusit si noi sa ajungem dupa multe ore de mers.
cazarea e ok noi suntem ok iar maine mergem la clinica
azi nu am mai reusit pt ca am ajuns pe la orele 17:00 si era deja tarziu.
pe mine ma dor ovarele dar parca nu asa de tare ca ieri. cred ca au amortit si ele de obosela. de ieri dimineata de la 7:30 pana acum nu am dormit decat o ora.
acum o astept pe kitta pe la minI
va multumesc mult pt gandurile frumoase
Arina Irina va stept cu vesti bune
Moniland Linduta sa aveti embrionasi sanatosi si lipiciosi.
Adrao felicitari si peste 9 luni sa iti tii puiutii in brate.
Blanche bafta multa si maine o sa vedem noi cum numim subiectul.
Va pup dulce pe toate nu va enumar pt ca nu vreau sa ratez pe cineva
Maine vin la raport dupa eco
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lindutza spune:
blondiemonyk,eu cel mai mlt sint stresata de faptul ca daca nu reusim acuma si nici cu cei 2 embrioni care ii mai avem congelati atunci am hotarit impreuna cu sotul meu sa nu mai facem ca ne distrugem si psihic si eu si fizic nu mai putem sa ne facem nici un plan nimic de viitor,totul se invirte in jurul FIV-ului.De fap stiti si voi la fel de bine ca si mine.
Am decis sa merg in tara sa stau la mama ca sint inca scrisa cu adresa la ea si sa infiem sa terminam cu stresul asta.
Am pus si vreo 13 kg pe mine in plus si is deprimata din cauza asta ca dr. mi-a spus sa nu fac efort in perioada asta din cauza ca eu iau deja zilnic injectii cu heparina care i-mi subtieaza singele si cel mult am voie plimbari.
Moni,felicitaaaaaaaaaaari!!!!!
Ma bucur enorm pentru tine ,macar unele dintre noi ramin cu mai multe.Dar tot nu stiu cind ai ET.
Bonbonique daca sti tu ceva sa ne spui si multzumesc de incurajari.
Am sa revin miine cu vesti dupa ET.

la toata lumea!!!!!