FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

scuze,acuma am vazut ca scrie mai jos ca luni are moni ET!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Fetelor, va multumesc mult. In continuare, nu imi vine sa cred. Prea mult am asteptat acest rezultat, dar iata ca dupa 6 ani s-a produs minunea. Eu imi faceam probleme mai ales din cauza varstei (am 38 de ani si jumatate); si de la Cluj si de la Szeged mi se spusese ca probabil din cauza varstei ovocitele mele nu mai prea sunt de calitate si de aceea nu reusim, desi eu am mai ramas insarcinata, tot cu sotul meu, de 3 ori. Primele dati am considerat ca eram prea tineri (de fapt am fost tampiti si inconstienti) iar ultima data aveam 31 de ani cand am ramas (la 2 luni de la intreruperea anticonceptionalelor)si am pierdut sarcina la 28 de saptamani si jumatate. De atunci nu am mai reusit sa raman, fara nici o explicatie din partea medicilor. Cam asta e povestea noastra.
Si acum Arina, ca sa iti raspund, nu cred ca am facut in Franta ceva in plus fata de Cluj sau Szeged. Am facut inhibare din ziua 23 de ciclu cu Diphereline 1/2 de fiola pe zi, iar in ziua 17 de inhibare am inceput stimularea cu Puregon 225 ui/zi continuand cu Diphe la fel. Dar injectiile mi-a spus dr. sa le fac seara, la ora 20. A fost mult mai relaxant asa. Dupa 10 zile de stimulare mi s-a declansat ovulatia (s-a asteptat pana am avut dimensiunea foliculilor mult mai mare decat aveam in Ungaria, cei mai mari cam 21,22) apoi punctia si transferul in ziua a 4-a. Am obtinut 12 ovocite, din care 9 mature, 6 s-au fertilizat (cu ICSI) iar in ziua 4 am ajuns cu 3 embrioni, 2 transferati si unul congelat cam in ziua 6. Trebuia sa fac transferul in ziua 5 cu blastocisti, dar mi-au spus ca dr. va fi plecat in ziua urmatoare asa ca a trebuit sa-l fac mai devreme cu o zi. Intre punctie si ET am facut tratament cu Utrogestan, 600 ui/zi si ceva ce continea estradiol (desi cu endometrul stateam bine). Nu mi s-a dat nici un antibiotic, nimic altceva. Dupa transfer, mi s-a dat doar Utrogestan.
Eu cred ca in plus a fost dotarea lor, sau poate chiar si experienta.
Acum pun punct, m-am intins ca o placinta. Oare si vorbaria este un simptom de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Andra: sigur este simptom de sarcina si se pare ca ma molipsesti si pe mine... Poate se ia
Lindutza, Elena, Kitta, Moni: bafta multa fetelor!!! Sa va intoarceti cu puiuti austrieci (eventual blonzi cu ochi albastri ) Sper ca nu am uitat pe nimeni... Daca am uitat, scuze, dar batranetea asta...
Elena:nu ne deschizi alt capitol? Ca l-as deschide eu, dar nu stiu cum.
Arina: maine te astept cu un beta mare, ai incredere!
Pisix: ce mai faci? Nu ne mai spui nimic de tine? Cand ai aparut pe forum, erai ca o gura de aer proaspat pentru mine, plina de optimism, vitalitate si energie. Sper sa(-ti) revii repede.
Bombonique: pupici la graviduta!
Irina: va fi bine
Blanche: intr-adevar, cred ca ar trebui sa denumim subiectul cum spuneai tu. Ma bucur ca esti alaturi de noi. Cum te mai simti de la tratament?
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de Ioana112

Citat:
buna fetelor ,
sunt la a7-a zi dupa ET , nici nu mi-a venit ciclul ,ma cam doare burta . grea este asteptarea..
si greu este cand esti la prima incercare .

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cristal maine deschidem noul capitol
acum sunt prea obosita
maine dupa ecografie cand ajung la hotel de asta ma voi ocupa.
pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor!

Am luat ieri rezultatul si in z8 dupa ET aveam 1.45. Deci negativ! Oricum, am mai crescut un punct fata de data trecuta cand am avut 0.30 Fac si eu haz de necaz...Psihic sunt foarte bine, privesc in viitor cu optimism. Incerc sa gasesc niste raspunsuri dar deocamdata nu a strssez prea tare. Dupa Anul Nou vom vedeam cum procedam.
Moniland, ma bucura enorm rezultatul tau. iti tin pumnii in continuare. Doamne Ajuta!
elenada, ma bucur ca ai ajuns cu bine, acum te asteptam cu un rezultat bun de la eco. Te pup
Ioana112, e cam nasoala asteptarea, asa e, dar mai ai de asteptat un pic pana poti sa faci un test. Iti doresc succes!
Irina, da Doamne sa vii cu un rezultat pozitiv. O sa intru astazi intre un aspirator si un sters de praf sa vad ce ai facut. Ma gandesc la tine
Linduza, o sa fie bine, nu te stressa! O sa vezi...
AndraO, experienta ta ne ridica moralul. Si eu am ramas o data cu sotul si am renuntat la sarcina, dar asta a fost 'pe vremuri', cand eram tineri, tineri si cand ramai gravida numa' daca se uita sotul la tine. Acu' cu batranetile astea (am 35), e mai greu. Dar ii venim noi de hac. iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos si norocos.

Hai c-am scris cam mult pentru o sambata dimineata, ma duc sa bag ceva la spalat si revin
Va pup si va doresc un weekend minunat
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Arina, imi pare tare rau. Tu esti puternica si optimista si ma bucur ca te gandesti la viitor. Data viitoare sigur va fi bine. Acum vin sarbatorile si trebuie sa te bucuri de ele. E perioada cea mai frumoasa din an. Apoi vine un an nou si noi incercari, de data asta cu reusite. Iti tin pumnii ca data viitoare sa fie bine

Mergi la inceput

Andrao, bravoooooooooooooooooooo, felicitariSa ai sarcina usoara si sa termen, si bb-i frumosi si sanatosi, care sa stea cu mamica lor pana la termen. La valoarea asta a bhcg sigur sunt gemeni.

Moniland, ce productie.... Bafta multa si sa vi cu rezultat pozitiv. Ce ti-au dat maica sa iei de ai produs asa, ca vreau si eu?

Elanada, Lindutza, Irina, Kitta bafta si voua fetelor. Va tin pumnii

Mergi la inceput

Fireyes, imi pare rau ca nu ai reusit din prima. Data viitoare va fi bine si ma bucur ca esti optimista si te gandesti deja la viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina imi pare tare rau. Trebuie sa nu te dai batuta si intr-o zi vei avea bebelusul tau.

Eu am fost la eco. Am foarte multi foliculi de dimensiuni 18mm-19-20mm. Doctorita a zis ca am raspuns foarte bine la tratament. In seara asta fac pregnilul iar luni la 9 am punctia.
Azi la eco a fost si Kitta. Are 7 foliculi care cresc in contiunare. Maine merge din nou sa vada cat au crescut.

Bafta multa fetelor in focuri

Va invit la un nou capitol Aici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput