FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)
Raspunsuri - Pagina 19
hepilica spune:
moni, m-ai dat pe spate cu super productia ta.
cand eu ti-am zis? si stai ca asta a fost prima veste buna din sirul celor ce vor urma.
te asteptam cu mare drag si nerabdare.
h.
Blanche25 spune:
Elenada drum bun. In legatura cu ''albusul'' este acea scurgere alba din preajma ovulatiei. Mie de ex. incepe sa curga de prin Z8 de CM cate putin si pe zi ce trece se face mai gelatinoasa si in cantitate mai mare. Ajuta spermatozoizii sa inainteze si ii hraneste. Deci nu ai de ce sa te sperii ca o ai. ESti doar in preajma ovulatiei. Tin pumnii sa vii cu vesti bune si sa nu faci hiperstimulare.
Ariana stii ca pana nu vedem rosu inca speram, da? Sunt muuuuulte cazuri cu teste negative si gravidute, asa ca noi tinem pumnii stransi in continuare.
Irina
pai test in Z6???? Norocul tau ca esti gravi ca
. Nu te stresa.
Kitta?
Va pup
hepilica spune:
irinap75, e prea devreme. mai ai rabdare si nu te mai stresa. incearca sa fii cat mai relaxata. stiu cum e...., dar mai ai putin de asteptat pana la ...MAREEEAAA BUCURIE!!!!!

te pup.

h.
irinap75 spune:
Arina, imi pare tare rau. Stiu ca si tu ai avut 2 blastocisti frumosi.E foarte bine ca nu te lasi doborata. data viitoare va fi FIV-ul cel norocos.
Blanche,
don`t kill me!!! Am stat cuminte si astept pana sambata, numai ca nu pot sa nu ma gandesc ca ar trebui sa simt totusi ceva, orice.Hepilica, usor de zis, greu de facut. Astazi si eu am fost un pic deprimata, dar imi trece. Mergem inainte.
Va pup pe toate si va multumesc pentru galerie.
Irina
ANDRA0 spune:
Fetelor, ma uit si acum la foaia cu rezultatul de la Beta HCG si inca nu imi vine sa cred ca e vorba de mine. Sunt la al 5-lea FIV (doua la Cluj, doua la Szeged, Ungaria si acesta din urma facut in Franta, la Marsilia)si in ziua 14 de la punctie, respectiv 10 de la transfer am Beta HCG=304.2
Nici nu am cuvinte sa va spun ce simt. De abia astept sa vina ziua de luni sa repet analiza.
Am facut ET cu doi embrioni, unul de calitate f. buna, altul buna, dupa spusele biologului; si mai aveam unul care in ziua transferului nu era prea grozav. Dar l-au tinut sub observatie si dupa doua zile m-au sunat de la spital sa-mi spuna ca s-a dezvoltat f. bine, a ajuns blastocist si mi l-au congelat. Deci.... sunt in al 9-lea cer de fericire, desi parca imi este si teama sa ma bucur; mi-e teama ca visez cu ochii deschisi.
Moniland, iti tin pumnii.
Arina, iti inteleg foarte bine durerea. Dar nu renunta. Pana la urma, va rasari soarele si pe strada ta.
Blanche25 spune:
Andra0 ce veste minunata!!!!!!!!!!!!!! BRAVOOOOO!!!FELICITARI!!! SARICNA USOARA SI LA TERMEN SA AI!!! Cred ca sunt gemeni la asa valoare pt Z14 de la punctie!
Iar aceasta sarcina sa stearga toata amintirea neplacuta a fiv-urilor.
Fara teama, bucura-te din tot sufletul!
lindutza spune:
Andrao,felicitari pt sarcina!!!!!
In sfirsit incepe sezonul de gravidute!!
Sa auzim de acuma numai de 2 liniute!
Moniland cind ai ET?Nu ne mai dai nici un detaliu?De citi s-au fertilizat?
Mie din 4 care au fost supravegheati pina acuma numai 3 mai merg mai departe ,se pare ca unul nu mai vrea sa evolueze.

la toata lumea!!!
cristal1995 spune:
Andra: felicitari si sarcina usoara!!! 
Arina: vin cu
,stai linistita si mergi la beta.
Moni: 27....Hmmmmmm, vreau si eu, macar 15-20 sa am blastocisti si, eventual, si ceva congelati

Elena: drum bun si te asteptam cu vesti bune
Kittooooooo: ai zis ca ne povestesti... Te luasi la bere austriaca
si uitasi sa dai raportul de la echo?! Bafta multa, stii ca va fi bine de data asta, nu? Doar il ai si pe Lucky cu tine si injectoarele mele trebuie aduse in tara de mamica de austrieci 
Va pup pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
bryny spune:
ANDRAOFELICITARI

cred ca nu mai incape fericirea in sufletul tau e prea mare cata bucurie ai adus aici
se poate treb doar sa nu ne pierdem speranta,se vede ca tu nu teai dat batuta,,,bravo nu stiu ce sati mai spun as vrea sa fiu macar o clipa langa tine sati vad fata aia plina de fericire