Pepenasi de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Capri, eu am luat deja tavite. E cam greu sa gasesti 2 seturi la aceeasi persoana. Daca nu gaseste Anka sa-ti ia odata cu ea, iti caut eu.
Cu Ag...cred ca e ok. Acum, ca sa pun sare pe rana, e posibil si la astia sa fie gresit.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Buna fetitele!!

Mai bebelu meu iar a racit...si nu stiu de ce...sa trezit cu nasucu plin de mucisori..si tuseste...si ieri chiar a fost imbracat cu 2 randuri de hainute si nici nu am iesit afara... Ma oftic..miercuri trebuie sa facem vaccinu de 2 luni...uoffffff!! Sper sa ajung si eu...chiar nu vreau sa ratez intalneala... mai e frumu rau afara...parca asa pentru noi

Pupici

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

salut!
venim si noi!da' ce facem cu sotzii?
ramane in fata la polivalenta la 15?

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Diana, no atunci il mai fac o data la Synevo . Ce dementzeala frate si cu analizele astea!

Hai, ca io inchid calculatorul. Ne vedem la Polivalenta !

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cristina
Didi
Bobita
Tecky

Rontzy
Diana
Caprioara
Anka
Kamelya

Serenity
Gini
Flo
Pica
Dara
Sun
Irda

Serenity, Rontzy, Dara veniti? Irinuca tu?

EDIT: Deci Rontzy vine, Serenity cam da. Al meu cred ca o sa stea in masina, ca de mancat nu mananca si nici nu cred ca-l incanta perspectiva atator femei vorbind

Ahhh si sa stiti ca e frumos si soare dar e destul de frigut, asta ca sa va imbracati ok, sa nu dardaiti!

Mona din cate stiu eu Steaua joaca la ora 19 cu Buzaul, pe Ghencea.

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

SERENITY...eu zic ca daca nu are febra e ok. Si a mea a avut mucisori si a tusit si starnutat,dar i-am pus un supozitor eferalgan si i-a trecut. Acum e bine...

RONTZY....tati nostru,ramane acasa.

ANKA,ILEANA...asa e la serviciu...cel putin in companiile multinationale sau astea mari nimeni nu e de neinlocuit.Indiferent cat ai muncit pentru ei,daca nu mai corespunzi te dau la o parte cat ai zice peste. Eu nu am o pozitie de conducere,dar la noi au fost cazuri cand colege ale mele au fost sunate in postnatal si carora li s-a spus ca daca nu se intorc la munca e posibil sa fie postul restructurat dupa cei 2 ani. Asa ca va dati seama...fetele au venit la serviciu..Mi se pare oribil sa ajungi sa fi santajat in cel mai josnic mod.Dar asta e...traim intr-o tara unde totul e cum e....Hai ca deja ma deprima si pe mine chestia asta...eu nu am de gand sa ma intorc inainte de 2 ani.

Bobitamica-mami de Suri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

venim,SUN!SPUNETI-MI DAK VIN SI BARBATZIIIIIII,CA AL MEU....CIK CE SA CAUT IO AKOLO???

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Rontzy dupa cum spuneam mai sus, tati al nostru vine caci el ne aduce. Probabil va sta la masina, ca langa atatea femei e plictisitor + ca el e fumator si sta departe de bblushi. Oricum noi mai mult de o ora nu putem sta, pt ca el are trebi si ar fi trebuit sa stea in fatza laptopului dar nah.

Abia astept sa va vaaaad pe toate!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

si eu vin cu ovidiu
ma tem ca intarziem
abia am terminat mancarea

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SUN - de ce sa stea la masina bre? Lasa sa stea pe langa noi ca i-am zis lui Ovidiu acuma ca veniti amandoi si se bucura ca poate schimba si el o impresie despre foto dom'le

Papam rapid, echipez Eliza, Erika abia a adormit saracuta, macar juma' de ora o las, ca mai doarme ea in masina, si sper sa nu depasim cu mult ora.

Diana / Capri, cre ca numerele voastre le am prin telefoane... Adica prin asta nou ca ala vechi a murit cu telefoane cu tot in el... nu cre ca apuc sa maiintru sa scot alte numere. Deci urechea pe telefon

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput