Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Reallaura spune:
Neata, fetele.
aoleu, dar frig mai e!
Socrate bravo, deci la tine a mers asa pacaleala cu dovleceii. Imi dai sperante. Azi ii dau mai mult dovlecel, sper sa am noroc.
Eu ii pun o lingurita de ulei de masline. Ce fel de orez ii pasezi in supa?
Sis iar suntem in contratimp
si mie mi-e dor de Doloress
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
YLARI spune:
Buna fetelor, noi am fost ca niste golani pe drumuri sambata si duminica. Am fost prin Unirii (groaznic, ma loveam de toata lumea, cred ca nu mai stiu sa merg...) foooooarte multe lucruri frumoase, i-am luat si un fel de paturica transformabila in sac de dormit. Sunt superincantata de achizitie, deja si sambata si duminica am culcat-o in chestia aia (de fapt o adorm, dupaia o pun pe paturica aia pe care apoi incep sa o "impachetez") si s-a zis cu escapadele Evei dintr-un pat in altul. E "prizoniera" la ea in pat. Apoi am fost pe la nasi (my God, mi s-a parut ca sunt la o mare petrecere - au pus ei o masa) Fi-mea s-a alintat nevoie mare!!!! A mai primit jucarii si 2 bavetzele. Apoi am fost la ai mei, din pacate ieri ne-am intors... ce bine ma simteam!!!!
Dar sa va dau vestea cea buna: fi-mea nu mai maraie la masa de fructe. Nu se omoara cu mancatul, dar deschide guritza si inghite, deja i-am dat 1/4 borcanel de piure de para, acum facem o mica pauza! Ce inseamna o zi la mamicutza mea, am vazut ca incet cu calm invata fata sa si pape. Eu ii dadeam ca disperata, vroiam sa manance ca mine.
Saptamana asta facem frogramare ptr vaccinelul de 6 luni si am scapat pana la un an!!!! (De intzepaturi)
Acum, inainte sa ii dau sa pape a facut si Eva un kkloi, s-a umplut pe body, dres, bluza, pantaloni (doar de caciula nu a trebuit sa o schimb).......... ori nu i-am pus bine pampersul, ori a avut un mare efect para de ieri (si azi tot para papa)........
Va pup pe toate, o sa pun poza cu sacul de dormit, revin imediat.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
"neata si de la noi.
Am avut noapte agitata, s-a tot frichinit, plans in somn si trezit la 4 pt lapte. Cred ca s-a dat un pic peste cap din cauza schimbarii de fus orar.
Ref la bb2, am mai spus-o il vreau cat se poate de repede, mai ales ca nu mai am un ovar, am avut o pb destul de grava pe ovarasul care acum nu mai e, deci nu-mi permit sa inaintez mult in varsta ca nu se stie daca voi mai putea. Eu m-am gandit ca prin martie asa, dupa ce fac un set de analize (buna sugestie ne-ai dat, Cleo) sa renunt la anticonceptionale si cand o vrea Dumnezeu sa vina, noi il / o asteptam cu drag.
Acum e si problema cu job-ul pe care mi-o pun mereu, ma intreb daca rezist atata timp acasa, sa am grija de bebei (realitatea arata ca nu prea rezist din moment ce am facut o escapada la Paris si m-am inscris si la un master). Si ma mai gandesc ca vreau alt job si cu cat candidez mai repede cu atat e mai bine.
Las insa timpul sa-si spuna cuvantul, incerc sa nu ma stresez pe tema asta prea mult.
Sincer va spun, daca ar fi dupa mine as adopta o fetita. Sotul meu e tare reticent la ideea asta, imi zice mereu ca-mi face el inca 3 de-ai nostri daca vreau. Eu n-am nici o prejudecata cu privire la adoptie, maine daca ar fi as adopta fara nici o indoiala.
Laurita, chiar ma intrebam de ce n-ai mai aparut! Felicitari pt diversificare! PS: Am sarit meste mesajul cu montajul....recunosc ca uneori citesc pe diagonala sa recuperez. Cand ai timp poate-l mai pui link-ul o data.
Socrate, eu am pus in supica si ardei si gogosari, nu-i absolut nici o pb.
Ai primit codul pt sacul de dormit?
Vlady
YLARI spune:
Uitati sacul de dormit:
http://good-times.webshots.com/photo/2238123150102783415wKJQhn
Nu prea a mai vrut sa pape dar bine ca nu mai plange ca nu vreau sa o chinui la masa. Cand incepe sa maraie, ma si opresc.
Haideti ca ma apuc si eu de cetit din urma!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mihaser spune:
Salut!
Getutza multumim! Vrei o surioara pentru Bogdanel? Bravo! Fa-o repede ca sa nu fie prea gelos! Cristian se coporta normal acum cu surioara...si de cand cu ghipsul nici nu se atinge de ea...ca are buba! O pupa si asa se iubesc! Dimineata sunt superbi...se inalnesc si asa rad unul la altu`.
alysh si eu am reticente in privinta adoptiei...poate daca as cunoaste familiile parintilor copilului m-as incumeta, insa altfel nu as avea curaj...cred ca sotul tau are dreptate....mai ales ca e medic, il inteleg de ce are reticente.
Va pupam si va dorim o zi minunata!
cleo78 spune:
fetelor, nici io nu am reticente la adoptie.
ca sunt doar copii, sufletele lui Dumnezeu, ca ale parintilor nu putem spune. si au mai mare nevoie de dragoste decat noi.
cand imik doream un bebe,m-am gandit si la alternatriva asta.
despre mancat la linguritsa, cand intoarce capul lateral,peste umar - nu ii mai dau.
am mai mancat acu nishte suc de morcovi. e din ce in ce mai receptiva.
Miine ii fac shi un mar copt
mihaser, si o sa fie bine cu pitica cu piciorushele. Se rezolva f. bine cu gips, mai faceti apoi masaj etc. Mai bine acu decat cand incepe sa mearga. Noi tare ne-am mai chinuit cu spalatu, ca nici nu invatsasem sa ii facem baie, ca de, avea cateva zile...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Ancaurn of, bietul Dragos, ce nasol cu intoleranta asta!
Alysh, nasol cu adoptia e ca, din cate stiu eu nu ai voie sa alegi copilul...si sa te trezesti cu vreun tiganus chior... Doamne iarta-ma, dar nu stiu...eu una nu as putea sa-l iubesc ca pe Mirci.
Dar cine poate...cinste lui!
Ylari am si eu paturica asa, dar mai groasa. problema e ca nu prea sta Mirci infasurat in ea...asta e.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
belleane spune:
neata,
Am conspectat tot, am vazut poze , colaje, montaje super...
La multi ani copilutului de Andrada.
Cleo, tare frumos lucrezi (as vrea sa fii si mama mea)
Fetelor rad de nu mai pot de prostia mea. Eu am o paturica ca a lui Ylari primita la botez si chiar nu mi-a trecut prin cap ca se scot manutele pe acolo.Si ma tot gandeam la ce-or folosi capsele alea? Doamne dusa-s!
Fata mea s-a trezit pentru prima oara la 6 dim de durere de burtica si a fost treaza pana pe la 7,30 (tare nasol), pana acum n-am trait asa ceva ,se trezea doar de foame si adormea imediat la loc.
Deci ma declar zombie! Eu nu pot scrie in weekend pentru ca intru in priza: curatenie, calcat, mancare...etc doar am ajutor cu fetele.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
Adriana_78 spune:
Buna ziua!
Fetelor, vad ca tot vorbiti de caca, diversificare ... da ce ziceti, de-o intalnire? cu bebelusi sau fara? fara poate e mai greu, numai seara poate.
Reallaura, daca mai iesiti in Morarilor, spune-ti si mie cu o zi inainte, ca vin cu placere.
Adriana
mihaser spune:
Laura nu am scapat de bagatul in ghips...Am fost si la fizioterapie si procedura era cam asemanatoare...ii bandaja piciorul, iar noaptea trebuia sa poarte orteze, iar rezultatul nu era grantat si ar fi trecut si timpul...asa ca am facut ce a spus ortopedul.
Pupici tie si lu` sis doritoare de bb 3!