Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mai fetelor, nu stiu cat e ora, veche, noua, dar pot sa pun de o .

nu ati vazut cumva pe Mosh Ene? si fiica mea avea chef de discutii!! . Io, cu plapuma peste cap, ii shopteam, acu 30min : "mamica doarme!! DORRM!". si ea : "aaaaaaaa"

bratafel, si la noi s-a schimbat caca-ul. De la alea cateva linguritse de suc de morcov crud...e..mai cremoso. Si mirosu... . si face si mai des, de 1-2 ori pe zi - va pove Iasmina, ca i-a aratat fiica mea cum se face la plimbare, cum se baga ciorapu in .... O aroma.. cum o fi cand i-om da carne?

edit: pe unde o fi Doloress cu patrick? cum s-au descurcat ei la drum?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

nu am somn.

ma duc sa tricotez mai bine , sa nu pierd timpu pe la Psi, ca o iau razna.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor
Bianca m-a innebunit azinoapte. s-a trezit din ora in ora. la 4 i-am dat sa manance. acum ii dau din nou ca mananca la 3 ore. nush cum sa maresc intervalul. voi cum a-ti facut?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Am inteles ca atunci cind ai 3 e cel mai bine, Intre 2 va exista mereu competitie, dar 3 vor fi cei mai buni prieteni...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Hai ca m-ai convins!! Si noi tot 3 planificasem!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Neata , nici noi n-am dormit bine. Cum am prevazut, pt ca l-am culcat devreme s-a sculat devreo 4 ori+ David care m-a sculat si el cu tusea si sa-i siropuri, fa-i ceai cald..OOff!!

Bratfel, al meu de la supa facea maroniu si de mai multe ori pe zi. Si mult mai inchegatAcum cu marul , cu cei citiva strugurei e verzui asa.

Ralu_t, bine ai revenit! Sa va fie de bine concedul, cred ca a fost super.

Sis, d-aia nu erai pe mess ca pazeai cupilul...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Niatsa, si ms pentru cafea vecino.
Am pus sotul pe drum, m-am trezit sa ii pun sandwichuri ca altfel ne sparge mancarea la bani iar el nici nu vrea sa manance junk food-ul de la mall.
Tot vroiam sa intreb de Doloress si de Patrick dar uite ca mi-a luat-o vecina mea inainte.
Rellaura apropo de morcovi. Al meu a facut un scandal de toata frumusetea cu morcovii, asa ca eu am facut asa: i-am dat mai intai dovlecei cu o bucata de morcovi, dupa aia cu 2 bucati si tot asa. Am pasat orez,albitura si telina mai tarziu.
Noi suntem deja avansati, papam si mazare si brocoli si carnita.Pana acum i-am dat numai curcan si pui. O sa ma duc pe la Real sa gasesc niste vitel tanar.
Vreau sa ii dau si ardei dar nu am decat gogosari. O fi ok?
Totodata ii mai introduc si fasolea verde. Dar momentan suntem la brocoli introdus si mai stam un pic. I-am dat si iaurtel dar, nu prea ii place. Branzica in fiecare zi in fructe.

Eu v-am mai spus ca nu am respectat sa stau cate o saptamana la fiecare aliment. Copilul meu e foarte curios si ii dadeam cam la 2-3 zile ceva nou.
Va tb sa ii pun si galbenusul in curand. Dar vreau sa ii iau din alea bio.Nu i-am pus inca ulei.Voi i-ati pus?

Legat de kk, al meu face mai compact asa, mai maroniu, dar mai face si pastos verde si din cand in cand galben daca mananca mult san.Sau portocaliu si ii ramane pe fund putin portocaliu.
Avand in vedere ca am introdus deja carnita sa stiti ca la al meu nu miroase. Oi fi eu imuna, dar nici sotul meu nu stie cand s-a kkt desi el are un miros foarte fin.
Sunt momente insa cand intru in camera si mi se intoarce nasul.

La multi ani lui Andrei Tiberiu, sarbatoritul de azi.

Inais legat de body si capsa buclucasa, poti incerca sa pui un material sub gaura si sa cosi jur imprejur.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

a mea tot asa face caca, diverse culori in functie de ce mananca. De ex atunci cand i-am dat para a facut caca de nush cate ori.

la mine a inceput din nou calvarul. Eu stau in curte cu sora mea, dar momentan casa ei este in renovare de nush cate luni, de fapt e gata dar nush cand se muta. asa ca la mine (de fapt casa mamei) stam asa: mama intr-o camera, eu+Cornel+Bianca in 2 camere toti la etaj, iar jos sora+nepotelul+cumnatul in 2 camere. ceea ce ma deranjeaza este faptul ca ei trantesc usile, vb tare, la nepotel vin cate 2-3 baieti obraznici. asa ca eu sunt mai tot timpul stresata. noroc ca am intrat pe acest forum sa ma mai calmez un pic...

poze

Mergi la inceput

L-am dus si eu pe david..
Socrate ar tb sa-i pui o lingurita de ulei de masline. Ei au nevoie acum de grasimea aceea.Iaurtelul incearca mai tz pe la 7 luni. Poti sa-i pui o lingurita de cereale in el

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

a mea tot asa face caca, diverse culori in functie de ce mananca. De ex atunci cand i-am dat para a facut caca de nush cate ori.

poze

Para, strugurii prunele sunt destul de iritante. Dar eu i-am dat para si strugure mai ales cind e constipat. Nu-i dau mult 1/2 de para sau citeva boabe de struguri.Para nu-i prea place, insa e topit dupa struguri.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Am avut doua zile de cosmar-vineri si sambata. Dragos a fost extrem de agitat, plangea din orice, chiar si in brate fiind. Si eu iar am dat-o in bara. Am fost convinsa ca e asa din cauza dintisorilor de jos care se vad ca niste pete albe si gingia e putin umflata. Abia duminica dimineata am realizat ca de joi i-am introdus branzica in piureul de fructe. Si cum noi eram cu alergia la proteinele din laptele de vaca...Ma gandeam ca i-a trecut alergia, ca ii dau Nan normal si nu a mai avut nimic. Duminica dimineata insa era plin de bubite pe fata, ca atunci cand era mic. Asa am realizat si eu. L-am facut cu crema, nu i-am dat branza si ieri a fost totul ok. In schimb m-a terminat cu ora schimbata. el si asa se culca devreme. Aseara insa la 5 dormea si la 6 dimineata mi-a dat desteptarea. Bine, cu pauze de masa la 11 aseara si la 4 dimineata. Si mi-e un sooomn!
Mi_bebelina sanatate Deliutzei. Multumesc pt tips-ul cu lamaia si ceapa. Nu stiam.
Cleo superba rochitza. Stiu ca ai rabdare si talent nu gluma. Eu o mostenesc pe maica-mea. A vrut sa-mi faca o rochita alba de mohair cand eram mica. A inceput-o cand aveam 4 ani si a terminat-o cand aveam 7. Dar nu s-a lasat pana n-a vazut-o gata. O mai are si acum. E singurul lucru tricotat de ea vreodata.
Inais cu capsele rupte... eu cos cat pot si hainutele raman de casa.
Melly nu arunca hainutele care s-au rupt putin. Sunt excelente carpe de praf su de spalat geamuri sau alte alea, fiind din bbc 100%. Ce mai face Amelia? Tot mucoasa?
Bratafel, Micaela tare frumusele printzese aveti voi acolo.
Andree am vazut si pozele tale noi si mai vechi. Eric se face tot mai frumusel pe zi ce trece. Dar am vazut ca l-ai pus deja in premergator? Nu e prea devreme? Nu te supara te rog ca te intreb.
Gabitza de muffins. Da' nu-ti cer ca m-am ingrasat.
Ralu_tbine ati revenit acasa. Poze, poze, da' poze?
Getutza ai dreptate. La bb 2 esti mult, mult mai relaxata. ti-o spun din proprie experienta.
Reallaura succes cu diversificarea.
SiminacipSanatate lui David. Buna ideea cu strugurii. O sa incerc si eu. Para ii dau si eu ca e cam constipat de felul lui.
Socrate ce avansati sunteti cu diversificarea! Mazarea si brocoli i le dai impreuna cu morcovii&co sau separat?
Inais, MissP, Andrada, Vianne pt vizionarea montajului. Incerc sa-l finalizez si sa-l pun la semnatura.

Mergi la inceput