Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

simonacip, tu, gabitzam, andreap, sunteti exemplu pt noi, mamicile la bb nr 2. Daca noua ni se pare greu cu 1 bb, d-apoi voi.... si de aceea io vad (prin prezentarea voastra, firesc), o solutie perfecta: cand ajunge bb1 la gradi/cresha. Ca aveti si voi, ca mame, 7-8 ore pe zi, sa le alocati numai lui bb2. Si poa si pt 1 ora de somn si 1/2 de ora de gatit pt famelie. sa mai intreb si de barbat? . sau vb lui MissP, da divorts curand...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Exact. Trebuie un timp si doar tu cu bb 2. Oricum, fata de ce fusese pina atunci bb 1 va fi neglijat, sau se va simti asa pentru ca va imparti timpul disponibil la 2. Si depinde de firea copilului cum accespta sau nu. Imi dau seama ca al meu accepta cam greu totusi. Regreseaza un pic: nu se mai imbraca singur decit la inghesuiala, uneori nici singur nu mai vrea sa pape, vrea sa-i dea taica-su in gura direct, ca sa nu mai spun c anu prea vrea sa inteleaga necesitatile lui bb, le vede doar pe ale lui. Pe bune, uneori nu stiu ce sa-i mai fac, incerc orice timp am liber sa stau cu el, sa-l pup, sa-l alint...Sper sa mai treaca timp si sa realizeze ca fratiorul lui e spre folosul lui ca sa zic asa...
Am inteles ca atunci cind ai 3 e cel mai bine, Intre 2 va exista mereu competitie, dar 3 vor fi cei mai buni prieteni...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

multumesc pt complimentele referitoare la Biancuta.

am si eu o intrebare: dupa ce le da-ti piure sau suc de fructe, legume cum arata caca la bebeii vostrii si cat de tarziu dupa ce a-ti dat masa face caca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

eu am spus ca bb 2 ori il fac peste cativa ani ori deloc. acum sunt fff extenuata. inainte de nastere aveam 80kg iar acum am 60-61 kg si la cate probleme am avut cu asta mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Am inteles ca atunci cind ai 3 e cel mai bine, Intre 2 va exista mereu competitie, dar 3 vor fi cei mai buni prieteni...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Hai ca m-ai convins!! Si noi tot 3 planificasem!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mie mi se pare ideal asa ca interval de varsta 3-4 ani intre copii. Cel mare e la gradinita si toata ziua stau cu piticul si asa are si el timpul lui dedicat cum l-a avut si Andrei cand era mic. Daca erau amandoi mici acasa, cel mare ar fi acaparat mai tot timpul, iar cel mic era putin chinuit. Ca sa nu zic de mamica extenuata. Sincer, eu nu simt deloc acum ca e mai greu decat a fost prima data. Ba chiar am noroc acum de copil mai linistit decat primul. Seara am si timp de Andrei si nu se simte nici el neglijat, ca impartim copiii, cand eu, cand sotul meu, ca sa ne descurcam cu toate.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

buna seara si de la noi. ne-am intors, asta daca o fi vazut cineva ca am plecat. n-am citit decat capitolul asta , recuperez candva, zilele astea si cu ce am pierdut din urma.
a fost f frumu in grecia, vremea calda, mare...cafenele frumoase, peste gustos si tzatziki, ca sa nu mai vb de prietena mea draga si buna cu care n-am mai stat asa de mult impreuna din vremea facultatii...pun poze maine
cosmarul a fost dormitul cu bebe in camera. el acasa doarme toata noaptea, aici, cu noi in camera si cu tati sforaicios s-a trezit aproape in fiecare noapte, a mancat, s-a si jucat. in ultimele 2 nopti l-a luat oboseala si a dormit pana la 10 dimineata, dar am fost f stresata de dormitul cu el. e tare sensibil la zgomote si mi-era frica sa si tusesc. io nu l-am obisnuit asa, asa-i e soiul. deci fetele cu probleme de somnic, noi in mod cert il deranjam pe bebe noaptea- asta daca nu o fi fost puseul de 24 de saptamani!!
va las ca deja tati se uita pe sub sprancene. sa va zic ca am aterizat acum 3 ore?!? si eu tzushti pe forum. fug, sa nu divortzam, stresati de bebe n-am avut nici o activitate zilele astea. si s-a trezit si bebe , s-a culcat acum jum de ora
va pup

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Cleo, sustin si eu absolut tot ce ai zis si tu.... ce sa zic, sanatatea mamei cred ca e foarte importanta, si eu ma gandesc de multe ori dc mi sar intampla mie ceva ce sar intampla cu puiutu asta mic, dapoi dc sunt doi ???? o fifita mias dori si eu, dar acuma ce o fi o fi... e mai nasol la mine partea cu serviciul, si cum am mai spus, vreau bb2 mic mic iarna... si pana iarna viitoare e prea mult... nu vreau sa fiu mamica de 30 ani proaspata, dc tot am inceput acuma... atat doar ca tre sa am mai mare grija de mine... si nu, nu ai neuronul slab, eu am slabit bine de tot pe perioada sarcinii, si chiar in toata sarcina pusesem doar 3 kg in plus....deci am slabit considerabil... asta e, poate bb2 va fi altfel...
Miss, asta cu ceaiul tot tiam ziso incontinuu, si e si logic ca poate are si dureri de burtica cum avem si noi uneori cand mancam prea mult... stii ca noaptea nu e bine sa mananci !
Mai fetelro, am eu o teorie de cateva zile.. eu cred ca la bb2 e mult mai simplu, o sa fim mult mai relaxate... acu la primu, e primu, nu stii ce sai faci, nu stii de ce plange pe cand la al doilea eu una cred ca o sa fiu mult mai relaxata, stiu ca are nevoie sa planga si gata, tre sa planga, are perioade cand nu mananca, asta e, are perioade si perioade, asta o stiu acuma, dar pana acuma nu o stiam... acu stiu multe pe care inainte chiar dc le auzeam nu le stiam io pe pielea mea... eu una asa cred...
Miha, bravo ca va descurtati cu ghipsuletul, bine ca nu o deranjeaza.. pupici si sper sa dea doamne doamne sa treaca cat mai repede !
A, si despre bb2, eu una consider ca e mai usor sa fie putina diferenta intre ei, ca bb1 e inca mic si nusi da seama de diferenta, ca nu i se mai acorda atata diferenta si va accepta muuult mai usor noua situatie, practic asa creste cu un fratior sau cel putin cu ideea unui nou membru in familie inafara de el... si bb2 de ce nu e gelos ?? pt ca asa a crescut cu un fratior si e adaptat situatiei, dc intelegeti ce vreau sa spun ca la ora asta numi gasesc prea bine cuvintele...
Bratafel, pai mai nou caca e tare ! ca la oameni mari, si maro.. asta a fost la inceput... ca sa nu zic ca plangea de numa cand facea caca si nu ma lasa sa ma apropii de piciorusele lui sa i le duc la burtica in ideea sal ajut sa faca mai usor... dar mai nou a revenit si e ca mustarul cnsistenta/culoare... cam asa... a, si nu se mai chinuie la caca, vine in mod natural... dar tot se roseste nitel cand face si se screme...
ralu_t bine ai revenit, ba ti sa simtit lipsa... las ca si a meu probabil stramba din nas acilea in pat langa mine (eu la birou..)

Astea fiind spuse, somnic usor !!!! mai ales la bebei... a, si si piticu meu a adormit ceva mai devreme, de la 8.30 ii era somn, a adormit pe la 9.30-9.40.... pe toata lumea !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

A, si miss, iti dai seama ca mia crescut inima de la comentariul tau, nu ??? daviducul cel nesomnicios !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Bonsoir dragele mele,

Azi nu am apucat sa intru, multumim inca odata pentru urari
Noi am fost ocupati azi, ca in dormitor s-a facut igrasie. Exact langa patul copilului, io care credeam ca am scapat. De fapt s-a facut peste tot numai unde eradicasem cu solutie nu s-a facut. In fine, am curatat sper sa fie ok.
Am fost la soacra, zice ca copilu a progresat, asa ca suntem linistiti. Nu ma intrebati detalii dar ultima data cand m-a intrebat daca a mai progresat copilu, i-am zis ca inca nu recita Luceafarul dar nu mai e mult.
Ce repede a trecut timpul fetelor. Eu parca v-am zis ca nu vom avea bb2, dar va doresc mult succes pentru cele care va doriti asta.

Miss, al meu e la indigo, m-am mai plans si eu de treziri din ora in ora. Oricum azi noapte a fost circ, s-a trezit si nu mai vroia sa se culce de nici o culoare.
As vrea sa il mut si eu daca as avea unde. Probabil ca o sa il punem totusi in sufragerie macar de incercare asa sa vedem cum e.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna, fetele

Nu am mai avut timp de nimic...
Ieri am inceput si noi diversificarea, cu piure de morcov si f putina albitura.
a mancat 4 lingurite, azi cam tot asa...Nu prea cred ca-i place morcovul, maine ii
pun si dovlecel in supa si-i pasez si dovlecel. Sper sa avem mai mult succes.
Azi a fost toata ziua la sis, ne-am plimbat prin parc, i-am impartasit urraaa, am avut si o tentativa nereusita
de Mall.Puiul a dormit cam 1/2 de h asa ca era frant, a dormit de la 6 panala 10- in prezenta mea, evident.
La 10 i-am facut baie.
Alysh sigur ca ne vedem, tu sa ai timp! Felicitari pentru toate vestile bune pe care ni le dai.
Ah, sa stii ca asa mi se pare si mie..Mirci e mort dupa Bogdan, se lumineaza tot cand vine B de la serviciu,
rade, il urmareste cu privirea, iar Bogdan are rabdare mai putin asa...sta cu el, dar cu masura! Mai face nazuri si la baie, ca s-o sarim in seara asta, ca e tarziu, ca hrr, ca mrr.. Or fi si obositi.. nu stiu
Socrate sa-ti traiasca puiul, vin si eu cu intarziere ca n-am mai scris de 3 zile!
Micaela bine ai venit printre noi! Sa -ti traiasca papusa! Sa stii ca a avut la nasterea aceleasi masuratori ca si Mircea al meu!Am vazut si pozicile...wow...dar Daria a trecut deja in cada mare, vad eu!! EU i-am facut prevenarul lui Mirci...acum...nu stiu ce sa zic...poate nu e bine sa-i vaccinam atat...as fi preferat
sa nu i-l fac...s-a mai discutat aici despre vaccinuri...sunt prea multe. Cat despre administrat fluor la copil, din cate stiu trebuie sa i-l dai cu regularitate, parca pana la 7 ani ??? daca stiu bine. daca il mai uiti exista riscul sa apara pete pe dinti..eu nu o sa-i dau. dar poti sa-i speli dintisorii cu degetel de silicon..
Ylari imi pare rau ca ai atatea probleme cu acceptarea fructelor! ca nici noi nu stam prea bine la capitolul diversificare...speram sa pape cu mare pofta...da de unde! Am vazut pozicile de octombrie...cu strambatul la masa...ooof noi nu am luat inca scaun, i-am dat sa pape in bouncer...tot zic ca iau scaun...dar nu stiu unde il mai pun si pe ala..nu mai am loc pe nicaieri...
Belleanefrumoase fetitzele tale! bIne ai venit si tu printre noi!
Mihaser ooof, nu ati scapat de ghips...sper sa va vindecati rapid
Vianne merci mult de linkurile pe care ni le trimiti!! Si de muzica...suuuper...asta asculta Mirci acum!
Alina_anto am vazut pozicile cu scumpa de SAra, cum te tine ea de fata. Avem si noi strutul de la IKEA si asa il musca si Mirci de cioc.
Mi-Bebelina biata de tine, a racit Deliuta! Sper sa va treaca repede...eu am folosit NAzomer si scos mucisorii la greu. Acum ii mai dau Immunobaby cand imi amintesc.la noi a tinut 10 zile..
Andreutza mie mi se pare ca papa mai bine Milupa decat NAN sau HUMANA, dar nu ceva deosebit ...arunc la lapte...daca papa un sfert din ce cumpar! Asta e ...ma bucur ca papa si atat cat papa.Ah, si chiar daca mananca printr-un miracol 150 ml seara, tot se trezeste dupa tzatza in 2-3 ore!
GAbitzule m-ai terminat! VAi mai ce se pot iubii copilasii astia! Mai tii minte cand s-a urcat Andrei prima oara in pat la Raducu...si Raducu era mic si habar n-avea..acum e numai cu okii dupa fratele lui...niste frumosi! CUm au iesit briosele ca as face si io...
Getutza colajele nu am reusit sa le vad, desi am incercat de vreo 3 ori..dar am vazut filmuletul cu pugilistul tau!! Hihi...sa incerc si eu cu Mirci,c a vad ca e rost de distractie! Cand ajunge si al meu sa pape asa???
Cleo f mult imi place rochita MArei! Sa o poarte sanatoasa!
Inais si mie mi s-a rupt materialul de la un body misto...cred ca trebuie sa tragem de capse mai degraba decat de material cand le deschidem...eu o sa-l cos nitel ca nu s-a rupt mult si e de casa.
Bratafel dulce foc Bianca!
Andree am vazut si pozicile cu Eric...ce frumosi sunteti!
Ralu bine ai revenit, asteptam pozici!!! Ma bucur ca v-ati simtit bine la greci! Era de asteptat! Am ascultat Caetano Veloso, iar Tigresa non stop...hihi, acasa, in masina..
Acu va pup, ma duc la puiul meu ca mi-e dor de el!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput