Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele va pupam pe toate am citit Asa printre randuri de a-to scris imi e Tare dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Simo, Laura

Alina_anto, superbe poze… Si are niste gene Scortisoara

Ylari, am patit-o si noi aici cand am luat caruciorul, o roata era uzata si stricata. Dar am schimbat-o fara probleme.
Poate ii ies dintisorii Evei.

Inais, Stefana, in afara ca nu doarme noaptea, e o scumpa… Pe mine ma apucase plansul asta noapte, simteam ca am atins punctual maxim al epuizarii iar ea radea la mine de nu mai putea..Pe langa faptul ca s-a trezit des pt papa, a stat si o ora si ceva treaza, asta pe la 3 si ceva dimineatza. Dar cum nu am incotro, uite ca rezist..
Pup Iasminutza zambacioasa!
Frumos tare si scaunul vostru!

Mi_bebelina, sanatate multa Deliucai!

Lorich, bine ca nu e grav!

Gabitza, ai niste baieti frumosi tare..si un sot mandru..

Miss, Getutza, Andreap, Bratafel, Alysh, al meu sot cand vine acasa sta lipit, da’ lipit, de Stefana. Iar afara, oriunde mergem, el o ia in brate. La biserica numai el o tine, oamenii aia nu m-am vazut cu Stefana in brate Chiar mi-au si zis ca se vede ce topit e dupa ea.

Cleo, faina tare rochita!

Ancaurn, foarte foarte frumos montajul!

Bratafel, Micaela sa va traiasca minunile!

Tare frumos in Gura Humorului!!! Acum as veni! Nu am mai fost de vreo 4 ani acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar prajituresc, am o tava de muffins la cuptor, reteta asta. Daca ies bune, mai incerc si alte variante. Poate mananca si kupilu ala mare ceva!! Ca eu ma dau peste cap sa-i fac bunatati si el mananca covrigi uscati ca piatra.

Cleo, e tare frumasa rochita aia pardesiu, si caciulita la fel, dulce de tot!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Noi am fost pe afara...in Herastrau! Insa am iesit dupa 2 cand se lasase frigul, soarele intrase in nori...si era un friiiiiiiiiig!
Am stat pana nu-mi mai simteam palmele si prin urmare in masina am dat drumul la caldura pana m-am dezghetat. Bebe a dormit tot timpul. La dus, la intors + in parc!

Cateva poze am facut...superba toamna!! Pacat ca am ramas fara baterii la aparat!

Nu mai stiu tot ce vroiam sa zic...insa:

bratafel mai ai glumit! Nu-s eu din aia sa se auto-invite! Ideea-i ca nu am fost niciodata in zona aia insa stiu ca-i ffff frumos! In fapt eu nu am vazut nimic din Moldova...pana la Foscani am ajuns doar. As vrea tare mult sa ajung, insa! Manastirile as vrea sa le vad. La fel de mult as vrea sa ajung si in Maramu'! Poate la vara!

Simonix...am retinut chestiunea cu trezitul la 8 luni si am inceput sa numar invers...deeeci...AMR 3 luni si 1 saptamana! Sincer, sper sa nu aiba dreptate doctorul cu pricina! Dar stii tu cu speranta...

Cleo merci cu capsele...dar sa stii ca ma uit luuung la astea. Cum naiba le desfac mai? Hai ca mai povestim pe mess ca suntem off-topic deja.

Si mie mi-e dor de Aelita...daaaaaaaa?? Fiecare cu prezenta...sa fac si eu!

Merg sa mai fac una, alta pe aici prin casa. Apoi lenevesc!...sper sa ma lase dra!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Iar prajituresc, am o tava de muffins la cuptor, reteta asta. Daca ies bune, mai incerc si alte variante. Poate mananca si kupilu ala mare ceva!! Ca eu ma dau peste cap sa-i fac bunatati si el mananca covrigi uscati ca piatra.

Cleo, e tare frumasa rochita aia pardesiu, si caciulita la fel, dulce de tot!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

mai gabitzam, ce retete si ce poze acolo pe site!! is exact pe gustu meu: multe legume, smatanici chestii tresti unele rapid de gatit. O sa mai incerc.

getutza81, asta cu astenia de toamna mai degraba e la tine. Accentuata de oboseala - nu a fo cea mai usoara perioada a vietii, si ati trecut peste multe. E o idee sa treci in CIC 2, nu stiu cum ai dreptu la alea 4 luni de concediu medical, sa vb cu dr de famelie, ca alea ar completa cel mai bine legatura. Si poa ine o fifitsa! Sau de ce nu, un baiat, ca se joaca impreuna si nu mai ai treaba! nu conteaza,sanatoshi sa fie. Sa vb cu dr, sa faci si nishte analize, eventual sa iti dea un supliment/sa fii atenta la ce mananci de dinainte. Ca tu ai avut si prima perioada a sarcinii mai grea, parca tu slabiseshi, mai tin minte io sau ie neuronu prost?
Si sa privim pozitiv, am o amica, m-am intalnit dupa 3-4 ani in parc (prieteni buni cu ex. boufriendu ) -are 2 copii de 1 an si 2 luni diferentsa. Baiatul a ajuns la dimensiuni fata. Ei, mamica e asha slaba.... vorba ei, cu 2 copii energici, cand sa mai mananci? ideea ca ea m-a facut sa ma vb cu dr ca perioada prea scurta ditre sarcini nu e f. ok - ca i s-a dus dantura la vale. Nu ca ash avea io dantura buna, dar ce am vazut la ea in gura... sau mai bine ce nu am vazut.... de aia ma simt datoare sa va zic ca e nevoie de o perioada de revenire. Poa nu va cedeaza dantura, dar se poa duce ficatul (tu stii cum e, getutza),la unele pers. sunt articulatiile , la altele alergiile (asta is io). Plus ca unele fete au inca tensiune cu spatiul locativ- si mai vad nishte amici, proaspat casatoriti, cu datorii dupa nunta, care stau cu chirie in gars si ea e insarcinata. Si sotul fara job. Inainte nu eram asha impresionata de problemele altora, dar cand e vorba si de un copil, instinctul de mama, fiara, leoaica, ziceti cum vreti, sare. Ca ma gandesc ca pt un copil tre sa facem tot posibilul

gata morala.

voiam sa zic ca se intuneca mai devreme. ASha ca.. o sa iesim mai de dimineatsa afara. Partea buna: fiica mea adoarme mai devreme. Cu gainile.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Tudor-Dumitru de Dordia sa cresti mare si sanatos! tuturor celor care s-au sarbatorit astazi!

Miss, Simonix va pupam! Multumim ptr gandurile bune!

Azi am fost la biserica si ne-am impartasit. In seara asta am facut si prima baita cu ghipsulete...ne descurcam bine!

Lorich bafta la control pe 29! Sa nu fie nevoie de ghips!

Va pupam si va dorim un somnic linistt! Sper sa apuc si eu sa vad pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Getutza, m-a omorat Bogdanelul, ce scump e el cand papa!!!

Andree, tare dulce e Ericutu’ in pozele noi!! Manca-l-ar mama de bondarel...

Cleo, tocmai ne-am intors de la prietenii nostri, Raluca mi-a povestit ca ala mic al ei a avut perioade in care o trezea si din ora in ora noaptea, deci David inca nu a ajuns chiar asa, Doamne feri si apara!! Ea mi-a dat o noua sugestie (io incerc totul), zicand ca si tine ca bebeii nu se trezesc noaptea numai de foame, sau cel putin noi ar trebui sa intervenim si putin altfel: cica la frichineala din jurul orei 22-23 sa-i dau un biberon de ceai, in felul asta nu-i stimulez digestia noaptea (caci candva oricum se va obisnui sa doarma cate 8 ore neintrerupt noaptea, nu??) si poate-poate ii prelungesc somnul... Ea l-a pus pe Jamie al ei de la 5-6 luni in camera lui si a zis ca din prima noapte dormita singur puiul a dormit 8 ore neintors, se pare ca si pe el il deranjau parintii, asa cum si noi il deranjam pe David cand ne intoarcem si foim paturile; logic, nu? Asa ca la sfarsitul lui noiembrie gata, s-a dus cu intimitatea. Cumparam o saltea de rezerva si o punem in camera lui, sa ma duc eu sa-l alaptez sau sa-i dau ceai daca cere, si incepem si noi sa dormim singuri, ca altfel nu mai raspund de nimic, mi-e ca ajungem in curand la divort... Ca David nu se (doar) frichineste cand se trezeste noaptea, ci plange de-a binelea si nu-l calmez decat cu tzitzi, ma tem ca s-a invatat asa si amu’ tre’ sa-l dezvat...

bratafel, frumoase poze si frumoasa rau fifitsa

Simonix, acum am ajuns si eu la punctul in care cred ca ai perfecta dreptate cu ce spui, ca nu-i este neaparat foame noaptea, desi eu am tot crezut asta si involuntar am stimulat mancatul asta de noapte Problema este ca patutul lui e lipit de al nostru, iar daca plange eu nu am putere sa-l iau ca sa-l plimb prin casa sa se linisteasca, de-aia preferam – ca si Cleo – sa-i bag tzitzi in gura O sa incerc o perioada cu ceaiul, apoi o sa incerc sa-l pacalesc si sa-l fac sa adoarma la loc asa... nemancat.

aelita, hai, mai iesi si tu din barlog

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Salutare si de la noi.
Bai, pe mine ma da tare rau peste cap ora asta. BB crede ca e noapte si doarme deja de vreo ora jumate...Sa vezi tu cum ne sculam noi la 3 si ne uitam unul la altul..
David imi e si el racit...il tratez cu siropuri, sper sa -i treaca mai repede ca ma supara ...
Azi au fost SIS si Mirci pe la mine. Noi am vrut sa tragem un big shoping in Mall Plazza, dar bbii infofoliti s-au cam incalzit/trezit, n-a fost ok, am venit spasite in parc. Hmm...poate alta data, la anu'

I-am introdus si eu lui bb carnita azi...o s-o tinem asa macar o sapt doua dupa care introducem brinzica d evaci...As vrea sa i-o introduc pe la 7 luni, dar nu cred ca stau atit..chestia e ca e din lapte de vaca totusi si mi-e teama de alergii, dar vom vedea.

Gabitzam, ma omori tu cu retelele alea, eu we asta m-am dat peste cap, am mincat absolut tot ce am vrut. Mincat, nu gustat. prin urmare de miine tb neaparat sa ma apuc de o dieta serioasa.NEAPARAT ca nu ma mai suport..
Cleo tare frumu costumatia fetei!!
Simonix, spor la treaba!!!Ofof, cum puteti sa mergeti la sv? Cred c-o sa am o depresie cind o sa merg prima oara...Bleeah!
Miss, sper sa aveti nopti mai linistite, la fell Vianne. Eu tot cred ca asa sunt unii copilasi mai agitati, sauma rog, se trezesc mai mult decit altii. Sa va spun inca o data ca David s-a culcat seara si sculat dimineata abia pe la un an jumate?? Eu deja sunt obisnuita, Matei se trezeste si el de 2 ori cel putin, doar ca ii bag tzitzi in gura si d eaici nu mai stiu...pentru ca dorm.
Inais, da frumoasa toamna fuse pina acum, si pe mine m-au imbolnavit copacii din parc...Nu prea am pozat insa.Nici eu n-am ajuns la manastiri, si tare mult imi doresc, abia astept sa fac concediul asta...dar nus tiu cind va fi...
Bratafel, Micaela, frumosi copilasi aveti!!

Cu bb da, e bine sa se distanteze macar 2 ani1/2 (bine pt mama fara ajutor) ca pt ei poate e mai bine mai apropiati ca virsta...Cert e ca trebuie sa te intelegi cu celalalt cit de cit ca sa nu ajungi la nebuni..Eu cind spun c ama gindesc la bb 3 nu inseamna ca ma gindesc pt acum sau peste citeva luni....Nuu, dar as vrea sa-l concep macar cind va avea Matei 2 ani.Si stiu sigur ca-l vreau si pe al treilea (ce bine e sa ai multi copilasi, toti ai tai, parca esti de atitea ori mai implinit cu fiecare copilas pe care-l ai). Ca tot suntem in sarbatoarea asta: as vrea daca va fi tot baiat sa-l cheme DImitri...NU prea vrea sotul...Dar mie tare-mi place..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

missP, sa stii ca si io m-am gandit. Ca fiica mea tre trimisa in camera ei. De la frichineli, io sar repede, si inca ma intreb daca ii e foame sau nu. faza e ca stau si stresata, ca luna trecut a luat un 250gr, si la carte zice ca la 6 luni tre sa isi duble greutatea. Noi nu avem nico shansa sa luam inca 6-700 gr in 13 zile. Nici intr-o luna nu am vazut atat. dupa ce o sa ma relaxez cu mancatu, o sa o fugartesc in camera ei si gata.

simonacip, tu, gabitzam, andreap, sunteti exemplu pt noi, mamicile la bb nr 2. Daca noua ni se pare greu cu 1 bb, d-apoi voi.... si de aceea io vad (prin prezentarea voastra, firesc), o solutie perfecta: cand ajunge bb1 la gradi/cresha. Ca aveti si voi, ca mame, 7-8 ore pe zi, sa le alocati numai lui bb2. Si poa si pt 1 ora de somn si 1/2 de ora de gatit pt famelie. sa mai intreb si de barbat? . sau vb lui MissP, da divorts curand...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ahh, am uitat sa spun ca am admirat pozele lui Ericutz si mamica lui frumoasa!!

Mihaser, bine ca va descurcati, sa treaca repede perioada asta..

Miss, da, incearca si cu ceai,a sa stiu si eu ca bbii se trezesc si de sete, nu neaparat de foame...Doamne Ajuta sa mearga cu ceaiul la voi!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput