Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina asta este a doua oara cand o duc la impartasit .. dar, cum am spus, nu o mai duc, era foarte cald, inghesuiala in biserica .. ma luase pe mine cu rau dar pe ea!!

cat despre rugaciuni .. hmm .. eu nu am fost invatata asa .. si nici pe eva nu o voi invata. ii spun eu Tatal nostru inainte de nani si atat. iar despre mersul la biserica .. doar de Inviere, atat.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Ellenuta nu e nevoie si si nici recomandat sa duci copilul in inghesuiala. Copiii se impartasesc oricand. Eu merg in general cand se termina slujba si lumea a plecat...stiu ora cand pleaca lumea dar mai e inca preotul. De Inviere copilul nu prea are ce cauta cat e mic, decat in Saptamana Patimilor pt. impartasanie ...parerea mea

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

si sa continuu...
Jelimoni, imi pare rau pt situatia prin care treci, cred ca e foarte neplacut sa ai astfel de discutii cu familia.
Mitsu, off greu trebuie sa-ti fie, fii tare sa rezolvi sa poata sta Conrad cu tine. Oricum, te admir sincer pentru energia pe care o ai

Eu am o stare de kko, sunt mereu pe fuga, obosita, nu-s multumita de nimic, suna a depresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Monopolizez pagina, dar asta e...
Tot legat se starea mea de kko, niste prieteni ne tot invita sa mergem de revelion in austria, la ski dar m-am tot gandit si nu cred ca are rost sa mergem... eu vreau sa merg cu Stefan, daca plecam undeva, dar la ce program avem noi...

Grati, voi la Viena mergeti si cu Tudor? Cine mai pleaca de sarbatori cu copilul din dotare?
Sunt cu fundu-n 10 luntrii... vreau cu Stefan, dar cand ma gandesc la program, la cate chestii de trambalat, ma dezumflu...

Mergi la inceput

Fetelor, e drept ca Ioanact a deschis un alt subiect decat cel de bebei, dar s-au mai discutat aici si alte subiecte pe langa...ca ati sarit prea tare la gatul ei. , in fond nu a jignit pe nimeni.
Nu vreau sa fiu partinitoare, asta e parerea mea, eu in locul ei m-as fi simtit destul de rau sa primesc niste raspunsuri asa dure.
Sper sa nu se supere nimeni, dar asa vad eu lucrurile.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Monopolizez pagina, dar asta e...
Tot legat se starea mea de kko, niste prieteni ne tot invita sa mergem de revelion in austria, la ski dar m-am tot gandit si nu cred ca are rost sa mergem... eu vreau sa merg cu Stefan, daca plecam undeva, dar la ce program avem noi...

Grati, voi la Viena mergeti si cu Tudor? Cine mai pleaca de sarbatori cu copilul din dotare?
Sunt cu fundu-n 10 luntrii... vreau cu Stefan, dar cand ma gandesc la program, la cate chestii de trambalat, ma dezumflu...

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

Pai eu zic asa: Ori concediu cu copilul si atunci e dedicat copilului (fara distractii), sarbatori,nesarbatori esti pe programul copilului, deci adoi restaurante, etc... ori fara copil si cu program la liber.
Eu am impartit lucrurile: toata vara a fost dedicata copiilor (la mare, la munte, la tara, etc), vacanta de iarna ne-o dedicam noua ca am ajuns la un nivel maxim de oboseala, asa ca fiecare copil merge la cate o bunica timp de o sapt. cat mergem sa facem Revul si sa schiem.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Seara buna mamici

Vad ca am ramas logata. Am fost in vizita la nasi si a fost super bine. Clara a fost fascinata de Stefan care are 3 ani. Numai cu ochii dupa el a fost. Pe Ioana care are un 1 si o luna a cam ignorat-o. Eh..macar si-au impartit niste jucarele.

Dupa doza de Nurofen si-a revenit complet bubulina. A explorat astazi si holul, a fost foarte incantata de papucii lui tati si normal de rotile de la carucior. Asa ca pp ca a fost de la dinti. Sa vedem cu doarme in noaptea asta.

Seara buna si pe maine

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mitsu uff imi pare rau de situatia prin care treci. e greu si nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. doar sa-ti tin pumnii sa rezolvi cu bebe C. sa-l aduci langa tine.

roli l-ai intarcat pe andrei?? accepta laptele praf? a mea nu pune gura pe el .. si nu stiu ce sa ma fac cu ea. si noi vrem in austria dupa ce ii rupem turta ..

jelimoni fata sa treaca supararile. ma rog sa se rezolve neintelegerile dintre tine si parinti!

am fugit in pat ! maine e o noua saptamana de munca .. lunga de data asta ca lucrez si in weekend .. yakk.

noapte buna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

danybv despre copii vorbeam si eu, daca i-au impartasit, nu am deviat de la subiect. Cred ca ai ceva cu mine .Multumesc sper sa imi treaca raceala pana pe 30 Oct.
roli25 e bine totusi ca ii impartasesti. Spre ex eu de Inviere am fost la biserica cu Ioana, a dormit in carut toata noaptea si am impartasit-o la mom de impartasit, nu vreau sa ma laud, sper ca nu o i-a nimeni ca o lauda.
ancasoare faceti revelionul in Austria si il luati si pe Stefan. Nu se poate ? Zic si eu..

Am o ultima intrebare si incheiem subiectul ca nu vreau sa supar pe nimeni: FETELOR V-ATI SUPARAT CA AM DESCHIS SUBIECTUL DESPRE IMPARTASITUL BEBEILOR?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
Fetelor, e drept ca Ioanact a deschis un alt subiect decat cel de bebei, dar s-au mai discutat aici si alte subiecte pe langa...ca ati sarit prea tare la gatul ei. , in fond nu a jignit pe nimeni.
Nu vreau sa fiu partinitoare, asta e parerea mea, eu in locul ei m-as fi simtit destul de rau sa primesc niste raspunsuri asa dure.
Sper sa nu se supere nimeni, dar asa vad eu lucrurile.

Din ce am citit eu aici sa inteleg ca acest mesaj imi era adresat mie , eu am zis Ioaneict ca a schimbat subiectul
Eu vreau sa mentionez ca nu ma simt deloc ca am jignito , ea stie ca eu spun lucrurile pe fata ,este normal sa se discute si alte teme pe forum daca se doreste ,dar sa nu se ceara socoteala nimanui, sa nu se judece oamenii, asta am scris in mesaj nimic mai mult .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput