Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

danybv despre copii vorbeam si eu, daca i-au impartasit, nu am deviat de la subiect. Cred ca ai ceva cu mine .Multumesc sper sa imi treaca raceala pana pe 30 Oct.
roli25 e bine totusi ca ii impartasesti. Spre ex eu de Inviere am fost la biserica cu Ioana, a dormit in carut toata noaptea si am impartasit-o la mom de impartasit, nu vreau sa ma laud, sper ca nu o i-a nimeni ca o lauda.
ancasoare faceti revelionul in Austria si il luati si pe Stefan. Nu se poate ? Zic si eu..

Am o ultima intrebare si incheiem subiectul ca nu vreau sa supar pe nimeni: FETELOR V-ATI SUPARAT CA AM DESCHIS SUBIECTUL DESPRE IMPARTASITUL BEBEILOR?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
Fetelor, e drept ca Ioanact a deschis un alt subiect decat cel de bebei, dar s-au mai discutat aici si alte subiecte pe langa...ca ati sarit prea tare la gatul ei. , in fond nu a jignit pe nimeni.
Nu vreau sa fiu partinitoare, asta e parerea mea, eu in locul ei m-as fi simtit destul de rau sa primesc niste raspunsuri asa dure.
Sper sa nu se supere nimeni, dar asa vad eu lucrurile.

Din ce am citit eu aici sa inteleg ca acest mesaj imi era adresat mie , eu am zis Ioaneict ca a schimbat subiectul
Eu vreau sa mentionez ca nu ma simt deloc ca am jignito , ea stie ca eu spun lucrurile pe fata ,este normal sa se discute si alte teme pe forum daca se doreste ,dar sa nu se ceara socoteala nimanui, sa nu se judece oamenii, asta am scris in mesaj nimic mai mult .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roli l-ai intarcat pe andrei?? accepta laptele praf? a mea nu pune gura pe el .. si nu stiu ce sa ma fac cu ea. si noi vrem in austria dupa ce ii rupem turta ..

noapte buna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Nu l-am intarcat si nici nu am de gand pana la 11 luni.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

nu stiu ce s-a intamplat dar rescriu mes mai tarziu

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna seara.

Ne-am intors si noi de 2 ceasuri de la Cluj. A fost o zi tare frumoasa, copiii cuminti.
Cizmele de la Zara frumoase , iar intalnirea cu Natalia si familia ei tare faina si relaxanta. Si am stabilit sa ne vedem cat de repede la Bistita

Niste poze de la intalnire si cu ai mei copii mai recente se incarca imediat.

Revin cu linkul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roli l-ai intarcat pe andrei?? accepta laptele praf? a mea nu pune gura pe el .. si nu stiu ce sa ma fac cu ea. si noi vrem in austria dupa ce ii rupem turta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Ellenuta nu l-am intarcat si nici nu am de gand pana la 11 luni. La Marc intarcarea a durat cateva zile.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

pe acolo sunt si eu plus o cda de juc asa ca ......numa bine ,trebuie sa ne distram si noi cumva nu?gand la gand cu bucurie

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

stiti ce am facut eu aseara??
am facut cda la quelle de decoaratiuni pt Craciun,aia e cea mai fericita perioada din an a mea,ma simt ca vrajita in timul sarbatoriilor ,asa ca m-am shopinguit vreo 2 ore ,nici nu stiu ce o sa fac cu atatea decoratiuni caci in fiecare an cumpar si sau adunat fff multe ,am zeci de cutii cu eticheta"decor Craciun"dar de '....trebuia sa fac ceva nu?abia astept sa vina

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

ali m-ai dat gata tocmai am trimis comanda de 5 mil la quelle....si pe mine ma omoara decoratiunile de craciun

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

sper sa-mi placa si cand le vad...ca i-am papat lui robi alocatia pe o luna plus ca am vazut ceva ce i-as lua lui robi de craciun....da-i 3 mil jum si nu stiu dac merita sau daca nu gasesc altundeva mai ieftin...sa mai caut pe net..ca ce-am vazut era la miniblu

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Citat:
Fetelor, e drept ca Ioanact a deschis un alt subiect decat cel de bebei, dar s-au mai discutat aici si alte subiecte pe langa...ca ati sarit prea tare la gatul ei. , in fond nu a jignit pe nimeni.
Nu vreau sa fiu partinitoare, asta e parerea mea, eu in locul ei m-as fi simtit destul de rau sa primesc niste raspunsuri asa dure.

Din ce am citit eu aici sa inteleg ca acest mesaj imi era adresat mie , eu am zis Ioaneict ca a schimbat subiectul
Eu vreau sa mentionez ca nu ma simt deloc ca am jignito , ea stie ca eu spun lucrurile pe fata ,este normal sa se discute si alte teme pe forum daca se doreste ,dar sa nu se ceara socoteala nimanui, sa nu se judece oamenii, asta am scris in mesaj nimic mai mult .

danybv

Album poze

M-ai luat un pic prea tare, fetele mi-au spus daca merg sa nu la biserica, etc.. nu cred ca am tinut socoteala cuiva sau am judecat pe cineva, nu am eu puterea asta de a judeca. Eu mi-am spus parerea mea, si daca ar fi fost sa fie asa , cu ce te-ar deranja pe tine?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Citat:

danybv

Album poze

Te rog citeste cu atentie ce am scris "in fond nu a jignit pe nimeni", nu am spus ca ai jignit-o tu pe ea. Si precizez ca mesajul nu iti era in exclusivitate adresat. Si cu asta am pus punct acestei discutii.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Dupa ce a cazut "lata" buburuza la ora 20:30 (si s-a trezit in racnete de 2 ori de-atunci ), acum e linistita si am si eu timp sa 'arunc un ochi'.

felicitari Andrei pentru primii pasi, facuti singurel !

Am citit ce-ati discutat de educatia copilului in raport cu jucariile; vreau sa va spun ca eu am fost un copil cu sute de lei (si erau bani acum 30 de ani) date pe jucarii; n=am avut nici-o restrictie, insa m-am jucat frumos cu ele (dovada ca am si acum cele aprox. 35 de papusi de la ARADEANCA, de toate marimile) si am stiut ca parintii mei au facut sacrificii pt a mi le cumpara; insa niciodata n-am vrut ceva anume sau n-am cerut ceva; de cate ori ma intreba cineva "ce-ai vrea tu" eu raspundeam "nimik".
Parintii mi-au cumparat jucarii pt ca au vazut ca ma joc "cu grija" cu ce primeam.

Oricum, jos palaria pt LalaD si Ven a propos de "educatia jucariilor".
Cat depsre citit, sper sa-i placa buburuzei si sa aibe "chemare" catre carti; eu am citit (si mai citesc, dar nu asa cum as vrea) pentru ca mi-a placut; imi placea, copil fiind, sa ma transpun in poveste si sa fiu un personaj; n-a fost nevoie de alte 'argumente'.

Am mai citit ca s-au "schimbat replici dure" pe subiectul 'biserica'. Ca sa-mi dau si eu cu parerea, eu n-am impartasit-o decat de Pasti, si poate o s-o mai duc de Craciun (dak o sa am timp). In rest, recunosc nu ma prea omor dupa biserica; am spus intodeauna: credinta e ceva ce tine de "intimitatea ta" si de suflet si nu o "afisezi" peste tot.

Acum c-am terminat de batut campii - v-am zis eu?! - sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sf Dumitru (un special pt Dimi (de LauraD)).
Si cloppotzeilor aniversati astazi !

Ali, Moni, intru si eu in clubul 'christmas decoration addicted': vineri am facut comnada la quelle de 300 RON

Si la final, un pt Lavi-(mishu); sper sa se rezolve toate pb!

Gata, am perminat "placinta"!

PS. Mama, ce stil am sa ma bag in discutie dupa ce s-au "fumat" subiectele !

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput