Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 6
cynthia_ spune:
Noi mergem la biserica cu Octi la impartasit o data la 3 - 4 saptamani. Azi am fost la biserica unde merg nasii lui Octi unde au si impartasit-o pe fetita lor si s-a dezbracat preotul pe copilasi si le-a citit o rugaciune.
| Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact![]() ![]() MIHAI ALEXANDRU ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI, TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE DUMITRU, DUMITRITA, ETC.!!! Si nu in ultimul rand lui DIMITRAKIS mama de laura dimitris. Multumim de .honey79 ok, dar poate ca nu e de la dintisor, poate avea rosu in gat sau sa fi racit,sa fie o coincidenta cu dintisorul. Parerea mea. ![]() Ven, Lala, monicaa legat de fite, sunt de acord voi ![]() Lala D felicitari lui Andrei pt mersul singurel, la cati mai multi pasi. ![]() ![]() ![]() In legatura cu aniversarea de 1 an si a motului: ar fi frumos sa fie in familie, iar despre mot nu sunt de acord, nu este crestinesc acest obicei. Asa ca vom sarbatori doar aniverasarea primului anisor.Am intrebat intr-un capitol anterior:" Voi nu mergeti la biserica cu bebelusii vostri?" Nu mi-a raspuns nimeni..![]() Azi am fost la biserica, iar Ioana de data asta a spus in biserica si mama si tata. Acum 2 duminici a zis mama iar duminica trecuta a zis tata.. ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Ioanact spune:
cynthia foarte bine.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danybv spune:
| citat din mesajul lui Ioanact danybv eu zic ca si pe forum poti vb despre biserica, nu ma vrut sa intru in amanunte ci doar am intrebat daca mergeti la biserica, atat, am inteles fiecare de ce nu merge. Nici nu vreau sa schimb parerea altora, daca asa au fost invatati.. Despre faptul ca stam la casa asta nu inseamna k nu se poate imbolnavi...poate asa o fi cum zici tu , daca stateam la Ct si ieseam in parc , acolo sunt multi copii...inca nu am al doilea copil, deci no comment. Cand il voi avea atunci ma voi pronunta. Nu m-am suparat, Doamne fereste. Aici doar comunicam. Felicitari Mariei pt al doliea de sus.![]() ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Da, pe forum poti vorbi orice
Daca citesti toate mesajele tale poti sa observi foarte bine ca nu numai ai intrebat dar ai cerut socoteala anumitor persoane , ex : ancab, EliaElia , in unele mesaje te contrazici singura .
Multumesc
pentru urare 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)Album poze
Mitsu-bishu spune:
Buna seara!
Mai intru si eu asa, ca o straina, citesc ultimele 2 - 3 pagini, constat ca sunt pe dinafara... In fine, momentan duc o existenta foarte complicata, incerc sa stau in camin, dar nu prea reusesc... Intentionam sa il aduc si pe Conrad cu mine, dar nu pot sa fac niste schimburi intre colege ca sa stau eu cu el si cu o prietena intr-o camera... In fine, pentru asta aproape ca fac naveta zilnic la Ploiesti, pentru ca il las cu mama 3 zile/saptamana, restul de 2 ea e la serviciu... Sunt si intercalate aceste zile; nu pot cauta o bona stabila ca NU AM UNDE SA IL TIN PE C., una ndintre colegele actuale de camera nu e de acord cu el asa ca... Na! Oh, tare as vrea sa mai am timp sa stau cu voi cateva ore pe zi, sa citesc ce ati mai facut, sa vad pozele puiutilor vostri, sa imi spuneti despre ei, sa mai "fur" si eu cate ceva de la voi, sa va impartasesc, la randul meu, din experientele noastre... Sper sa vina iar vremurile bune, cat de curand! Pana atunci nu pot decat sa ma gandesc la voi in fiecare zi si sa sper ca sunteti bine, la fel si clopoteii vostri minunati, si ca nu o sa se "destrame" grupul acesta unic! Va pup si ne mai "auzim"!
P.S.: Nu stiu ce naiba are camera mea/cablul USB/interfata USB de la laptop, ca nu mai pot descarca poze :((( Sper sa rezolv cat de curand, sa il mai vedeti si voi pe Conrad!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Ioanact spune:
danybv nu ma contrazic singura. Eu zic sa schimbam subiectul
. Ioana azi a mancat mai bine, supica jum din ce i-am facut, piureul tot + laptic.
Mie nu mi-a trecut raceala.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Mitsu-bishu
eu iti doresc sa gasesti o solutie pt a lasa pe C.
Asteptam poze cu Conrad.![]()

ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danybv spune:
Ioanact subiectul era cel despre copii , tu esti cea care ai deviat de la subiect , nu noi
Insanatosire grabnica
iti doresc .
Mitsu-bishu oofff prin ce situatie grea treci , imi pare tare rau
sa-ti dea Dumnzeu putere sa rezisti in starea asta si sa gasesti o solutie cat mai buna pentru tine si bebe Conrad 
ai grija de tine si asteptam sa rezolvi problema cu cablu usb , asteptam poze cu bebe
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
roli25 spune:
citat din mesajul lui Ioanact![]() ![]() [purple] In legatura cu aniversarea de 1 an si a motului: ar fi frumos sa fie in familie, iar despre mot nu sunt de acord, nu este crestinesc acest obicei. Asa ca vom sarbatori doar aniverasarea primului anisor.Am intrebat intr-un capitol anterior:" Voi nu mergeti la biserica cu bebelusii vostri?" Nu mi-a raspuns nimeni..![]() Azi am fost la biserica, iar Ioana de data asta a spus in biserica si mama si tata. Acum 2 duminici a zis mama iar duminica trecuta a zis tata.. ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI [b] ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Nu e crestinesc e drept, dar e un obicei...in fond nu toate obiceiurile pe care le tinem sunt religoiase, nu? Eu consider taiatul motului o distractie.
Eu ii duc pe amandoi la impartasit de cate ori pot. Desi nu reusesc sa ajung in fiecare Duminica, ma straduiesc sa o fac cat mai des. Stiu ca e f. bine pt ei sa fie impartasiti si ne-a spus si preotul cand i-am botezat
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Si azi de Sf. Dimitrie chiar am reusit sa-i impartasesc pe amandoi, eu l-am dus pe Andrei si mama pe Marc (caci e la ea) si sunt f. multumita.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ancasoare spune:
Salutare, zuze!
Mie nu-mi mai ajunge timpul
Ieri am fost la Ikea sa luam un covor pe care sa se joace Stefan si bineinteles, ca s-au mai legat de mine unele, altele... 5 mil
Stefan nu mai doarme in carut, nu stiu de ce... asa ca ieri ne-am tirat repede de la Ikea pt ca incepuse sa se maraie, am fi vrut sa stam sa mancam ceva, dar, nah, cum sa stai cu caraitoarea langa tine?! apoi a adormit juma de ora in masina iar acasa n-a mai vrut sa doarma. In concluzie ieri a dormit 2h peste zi, iar de la 13.30 n-a mai inchis ochii pana la 21.00
Azi m-am ratoit la sot, ma scoate din sarite ca trebuie sa zic de 15 ori pana face ceva, inainte nu aveam nici o problema sa tzacan intr-una din gura dar de cand cu bebe, rabdarea mea e cam la limita. Azi numai el l-a schimbat pe Stefan, de 3 seri numai el ii face baie![]()

.

de sus.