Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 5

honey79 spune:
Vreau sa urez si eu astazi in asa o zi sfanta, La Multi Ani !! cu ocazia onomasticii lui Dimitris ...si tuturor celor care poarta numele marelui Sfant Dumitru.
In orasul unde am copilarit... e "balci" mare. Coboara ciobanii de la munte, vin din judetele limitrofe.... cu branza de burduf, pastrama,cas,urda...de toate.
Ii duc lipsa.Am avut multe momente frumoase in fiecare an, de Balciul tinut in weekendul de Sf.Dumitru.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali

LaLa_20 spune:
Ioanact... Nu ajung foarte des la biserica,dar eu cred foarte mult in Dumnezeu si pe acest principiu merg chiar daca e sezon de epidemii si aglomerateie,mai sant si cazuri in care copii se boteaza cu apa rece in cazan?Oare de ce?Raspunsul e unul singur:Credinta in Dumnezeu.
Acuma sper si eu ca nu am suparat pe nimeni.
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

danybv spune:
Buna seara
La multe lunite !! sarbatoritilor de azi : Radu Teodor ,Rares Stefan , Yiannis Alexandros si Alma , Anna Laura , Sara Denisa sa cresteti mari si sanatosi
LA MULTI ANI !!!! tutror celor ce poarta numele Sfantului Marelui Mucenic Dimtrie
Am sa incerc sa raspund si eu cate ceva la fiecare , abia m-am trezit din somn si sunt inca somnoroasa
Angi imi pare rau ca maseluta iti provoaca neplaceri , un pup mare ca sa treaca
LalaD felcitari lui Andrei pentru primii pasi si multumim de cafea
pentru mine este tocmai buna acum
jelimoni ooooff mai ce rau imi pare pentru ceea ce ti se intampla , te inteleg cel mai bine , pana acum de 2 ori m-am mutat in chirie iar acum marti incep sa-mi strang lucurile fiindca pana la sfarsitul saptamanii trebuie sa eliberam apartamentul , ne mutam pentru a treia oara sa stii ca ai dreptate , te vei simti mult mai bine departe de familie
bafta multa iti doresc si aveti grija de voi familia ta : tu, sot , copil
Honey multa sanatate lui bebe
Multumim de capitol nou Ereena
aweya sa-ti traiasca puiul mic si sa va bucurati de el, sa fie sanatos si cuminte la multe lunite !!!
Stoisor ce lucru frumos ai facut tu acolo : shopping si mie imi place foarte mult Craciunul , pacat ca aici la Tulcea nu prea este zapada iarna sa ma simt ca acasa , acolo aveam zapada slava Domnului
grati.ela felcitari pentru dintii noi iesiti lui bebe
Cristacoman foarte frumoase pozele si jucariile la fel sa le foloseasca sanatoasa
Antonia
Ioanact referitor la aceasta intrebare : " Voi nu mergeti la biserica cu bebelusii vostri?"
Eu cred ca aceasta intrebare nu trebuia pusa aici pe forum , este un topic numit "Sufletul credintei " acolo sunt foarte multe teme religioase , zic acest lucru nu sa iau apararea fetelor ci prin faptul ca noi nu trebuie sa ne laudam cu ceea ce facem , stii la ce ma refer . Sunt sigura ca fiecare om primeste o educatie religioasa inca de mic copil , faptul ca nu o respecta pana la sfarsitul vietii asta este alta treaba , fiecare va fi judecat dupa faptele sale si credinta sa . Nu pot eu ca persoana sa schimb parerea unui om care a trait 30 de ani intr-o educatie anume .
"Ioana nu s-a imbolnavit deloc pana acum " aici sunt doua aspecte : 1 da , a aparat-o Dumnezeu de boala - corect ; 2 . un copil pe care il tii numai in casa si care locuieste la curte si nu are contact cu alti copii este si normal sa nu raceasca , dar daca ai sta la Ct si ai merge cu ea zilnic in parc unde sunt o multime de copii care tusesc , stranuta atunci cu siguranta vei gandi altfel despre acest lucru ,sau sa mai ai un frate sau sora care vine de la gradinita si-ti aduce acasa nu stiu ce microb atunci ce zici ?
Eu ce pot sa-ti raspund , deja tu stii ca eu merg la biserica si impartasesc copii duminica de duminica s-au cand pot , sunt si dati cand nu pot sa ajung asta este Dumnzeu stie din ce motive lipsesc .
Sper ca nu te superi la ce ti-am scris dar asta este parerea mea si nu cred ca este una gresita
Despre noi ce va putem spune ca Maria a mai capatat azi noapte un dinte mic mic sus , deci acum ii are pe amandoi de sus , bine sunt inca micuti de tot dar important este ca au iesit
Am vazut ca ati discutat despre fite : eu cred ca fiecare familie incearca sa-si educe copilul cat mai bine eu cred ca fiecare dintre noi le explicam copiilor nostri ce anume au voie , cat anume au voie , faptul ca nu ne iese tot timpul cum vrem noi este ceva firesc , omul intreaga lui viata invata cate ceva , eu pot sa spun ca incerc sa-i ofer copilului meu cat pot si cand pot .Andrei are doar o cutie mare plina de jucarii , atat am putut sa-i ofer momentan , nu-mi este rusine sa zic acest lucru , el a inteles ca atat pot sa-i ofer si este multumit de aceste jucarii pe care le are , cei ce au mai mult sa se bucure de ce au si sa fie sanatosi iar cei ce au putin sa se bucure de acel putin .
Cam atat am avut eu de zis, va pup pe toate si va doresc in continuare duminica placuta
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EliaElia Eu gandesc la fel ca lala_d in privinta impartasitului. Iar acum chiar nu as duce-o pentru ca incep si epidemiile de gripa si evitam inghesuiala. Eu ma duc de obicei sa aprind lumanari pentru cei dragi care nu mai sunt, cand am eu timp sau simt nevoia, nu neaparat de sarbatori. Nu cred ca are rost sa intram in polemici pe teme religioase, avem o varsta si cred ca fiecare a ajuns la niste concluzii pe baza experientelor personale. Sunt discutii prea personale, zic eu. Camelia si ![]() |
Are legatura, te-ai referit la faptul ca vor incep epidemiile de gripa.. Crezi ca daca vei merge la biserica se va imbolnavi? Dumnezeu are grija sa nu se imbolnaveasca.

anca.b vreau sa te intreb:l-ai botezat pe Stefan?

Lala D ok , asta e parerea ta. Foarte bine ca isi face rugaciunea, Bogdan.

Ellenuta asa e la biserica multa lume, dar o poti impartasi cum ai ajuns la biserica, te duci la altar si vb cu preotul, nu tb neaparat sa stai la toata slujba.

honey79 o fi atunci de la dinti.Daca e de la dinti sa vina mai repede

Lala 20 asa e cum zici tu, botezul se face cu apa rece si nu ai sa vezi nici un copil imbolnavindu-se.

grati.ela fie ca Sfantul Dimitrie sa va ocroteasca familia.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de

EliaElia spune:
Alina, hai sa facem pace :) si sa revenim la discutiile despre bebei.Chiar nu are relevanta daca un clopotel e botezat sau nu, sunt si fete de alta religie aici. Noi ne-am strans aici sa vorbim despre bebelusii nostri. Nu te superi pe mine, da?Danybv , un buchet de pentru tine.Camelia si
Laura (06.02.2008)

Ioanact spune:
danybv eu zic ca si pe forum poti vb despre biserica, nu ma vrut sa intru in amanunte ci doar am intrebat daca mergeti la biserica, atat, am inteles fiecare de ce nu merge. Nici nu vreau sa schimb parerea altora, daca asa au fost invatati.. Despre faptul ca stam la casa asta nu inseamna k nu se poate imbolnavi...poate asa o fi cum zici tu , daca stateam la Ct si ieseam in parc , acolo sunt multi copii...inca nu am al doilea copil, deci no comment. Cand il voi avea atunci ma voi pronunta. Nu m-am suparat, Doamne fereste. Aici doar comunicam. Felicitari Mariei pt al doliea
de sus.
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

danybv spune:
Ellenuta , EliaElia saru`mana
Am uitat sa va spun ca maine merg la dr sa le fac vaccin la copii , Maria pe cel care trebuia sa-l faca la 6 luni , abia acum m-a chemat dr sa i-l faca iar lui Andrei pe cel de la 2 ani si 6 luni , deci sa ma tin bine maine cu doi copii dupa mine la vaccin
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Ioanact spune:
citat din mesajul lui EliaElia Alina, hai sa facem pace :) si sa revenim la discutiile despre bebei. Chiar nu are relevanta daca un clopotel e botezat sau nu, sunt si fete de alta religie aici. Noi ne-am strans aici sa vorbim despre bebelusii nostri. Nu te superi pe mine, da? Danybv , un buchet de ![]() Camelia si ![]() |
Ok , dar nu ne-am certat ca sa facem pace..

ALBUM
Alte POZE

ALINA de

Ioanact spune:
citat din mesajul lui danybv Ellenuta , EliaElia saru`mana ![]() Am uitat sa va spun ca maine merg la dr sa le fac vaccin la copii , Maria pe cel care trebuia sa-l faca la 6 luni , abia acum m-a chemat dr sa i-l faca ![]() ![]() ![]() danybv Mamy de ![]() ![]() Album poze |
Iti doresc sa treci cu bine ziua de maine.

ALBUM
Alte POZE

ALINA de