Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Dana Lucia nici eu nu cred ca-i o problema daca invata din placere.Oricum copiii au un ritm propriu de dezvoltare.Important e sa-i placa ceea ce face.
Alexia nu stie adunari si scaderi, ea a fost o perioada pasionata de culori, nici nu mai stiu cate a invatat,mai nou le-a invata si in engleza si ma pune sa-i zic cum se spune la grena sau albastru deschis in engleza.Mai mereu ma intreaba"cum se spune in engleza?"si dupa ce ca nu stiu decat o singura limba straina si aici mai am ceva scapari ca uneori reuseste sa ma puna in dificultate
Ea are ca punct forte memoria, memoreaza usor,nici nu mai stiu cate poezi si cantecele a invatat.Asa ca in foarte scurt timp si-a imbogatit limbajul si cred ca asta i-a dat curaj ca a facut asa o pasiune pentru engleza.
La matematica a invatat:formele geometrice, multimile, cifrele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Am cam lipsit in ultima vreme, nici macar nu am intrat ca sa citesc, dar pot sa zic ca motivat, am fost (si sunt inca) racita cu o durere de gat insuportabila, apoi am avut si ceva de lucru si efectiv numai pt. asta mai deschideam laptopul. Nu mai zic ca ai mei copii s-au unit in a ma face sa inteleg ce inseamna sa fii cu adevarat obosit: cea mica se scoala din 3 in 3 ore, cu un apogeu azi noapte cand s-a trezit la cate o ora jumate , iar Matei a reusit sa se pricopseasca si cu o enteroviroza
Era previzibil, de ceva vreme a inceput sa-si roada unghiile, eram sigura ca va culege primul virus stomacal intalnit. Asa ca ne distram la greu.

Vad ca ati vorbit de iesit afara. Si eu m-am puturosit, ies dimineata/la pranz cu ei, dar dupa-amiaza nu mai ies deloc. Ca atare nici Matei nu mai iese seara, doar daca vine sotul acasa la timp si nu e rupt de oboseala, 2 conditii greu de indeplinit simultan Adevarul e ca eu as iesi, dar am schimbat orarul Clarei, ii fac baie pe la 7 si la 8 se culca, iar Matei se trezeste din somn si pe la 6.30 dupa-amiaza.

Ioana, felicitari pt. examen! Si pt. soacra dornica de babysitting. Mare lucru, vorbesc serios.

Dana, Alberto al tau e chiar un copil special, cum au zis si fetele, nu ai ce-i face, atata timp cat face cu placere adunari si scaderi ... nazdravanul.

Tonnia, sanatate baietilor!

Andreea, sa ne arati ce tricotezi. Sa-ti fie usor in continuare!

Mihaela, la multi ani pt. sambata si tie si sotului! Scuze pt. intarziere, la noi sambata a fost cu o nunta si cu matei febril, mi-a iesit total din cap sarbatoarea asta, desi si eu sunt mihaela

Chiar ma gandeam, inainte sa nasc Matei era un copil sanatos, nebolnavicios, ca sa zic asa. Acum se prinde tot de el si nu inteleg motivul, ca doar nu poate sa fie de la aparitia sora-sii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom! Va invit la o

Va multumim mult pentru cuvintele frumoase la adresa lui Alberto Noi il lasam ca si pina acum sa faca ce ii place iar cu educatoarele am vorbit deja sa continue si ele sa stimuleze nu sa uniformizeze si ma bucur ca au inteles si au fost pina la urma de acord cu punctul nostru de vedere.
Un pentru toate mamicile si copilasii din piticodrom de la nazdravanul Alberto!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori si o zi buna tuturor!

Salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

A, sa nu uit sa va spun ca asta seara aici se serbeaza Sint Maarten (ceva similar, dar nu identic cu Halloween) si copiii merg cu lampioane sa cinte de Sint Marteen pe la usile vecinilor, cunostintelor si nu numai. Alberto e deja super incintat de eveniment, are vreo 3 lampioane pregatite mai ales ca asta e prima data cind il lasam sa se duca si el cu copiii si sa participe la acest gen de eveniment (evident ca fiind seara se va duce si sotul sa il urmareasca asa de la distanta).

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

neata, fetelor!
haideti pe prima pagina!

Locca, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara zane!
Ioana, am recuperat aparatul foto, fac poza la patut!
Hmm, nu mai stiu cum se pune linkul direct, chestia aia cu url... asa ca scriu direct http://www.flickr.com/photos/15949865@N03/3022426599/
Paaa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom!
Haideti la o cafeluta

Va salutam si va dorim o zi cit mai buna.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna dimineata!
Vin si eu la o cafeluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mifloricico, ma gandeam la vreun pat de copii si am ramas blocata dupa care m-a bufnit rasul. Iar nu am citit cu atentie.

mersic de cafea, eu parca zici ca sunt nedormita si aseara am adomit la 9.30 pana dimineata la 7.30. De unde trag concluzia ca nu imi preieste somn mult .

Ruxandra, vin vremuri mai bune, vad eu in globul Kristinutzei .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Salutare piticodrom!!!
Am reusit sa mai deschid si eu calculatorul dupa ceva vreme.Tocmai ce am scapat de o groaza de musafiri - soacra, cumnat, cumnata si 2 nepoti si a mai trebuit sa le fac fata si singura ca sotul era plecat cu serviciul, i-a prins si el vreo 2 zile.Va dati seama ce distractie pe capul meu!Si dupa toate astea a facut si fi-miu o viroza pescuita de pe la gradinita asa ca am avut si vreo 2 nopti de veghe, vizite la pediatru , de spalat o groaza de lenjerii si pijamale ca mi-a vomitat non-stop vreo 2 zile.
Asa ca acum , ca au trecut toate cu bine, ma pot relaxa un pic...
Cu gradinita merge bine ,se pare ca s-a acomodat Andrei.
Am fost foarte surprinsa insa de comportamentul lui Andrei vizavi de verisorii lui care au venit in vizita- baietel de aproape 5 ani si fetita de 2 ani jumate.Mai fetelor nu numai ca nu se puteau apropia de vreo jucarie de-a lui Andrei dar ii lovea intruna. I-a batut pe amandoi musafirii , dar batai serioase nu gluma, dadea cu pumnii, tragea de par,pe cel mare de 5 ani il dadea jos,parca se antrenase nu stiu cate luni la boxA trebuit sa stau numai cu ochii pe el, cum intorceam capul cum ii batea, l-am pedepsit dar degeaba, riposta ca sunt jucariile lui, casa lui, etc.
Sincer cred ca cumnatii nu mai calca curand pe la noi cu copii, a reusit Andrei s-o tranteasca pe cea mica de pe bicicleta si si-a spart buza destul de rau....In fine, eu am ramas surprinsa pentru ca chiar nu-l mai vazusem pe copilul meu sa se comporte asa si era si destul de darnic cu jucariile lui.Am intrebat si la gradinita cum se comporta si mi-au spus ca e cuminte, au ramas si educatoarele surprinse cand le-am povestit de bataus, pentru ca nici ele nu-l stiau asa.Ele spun ca e normala totusi reactia lui pentru ca el fiind obisnuit mereu singur, isi apara teritoriul de "invadatori"

Mergi la inceput