Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Pariez cu oricine pe oricat ca nimeni nu-si imagineaza ce-am facut aseara.
Am fost sa-l vedem pe Santa care a venit la Mall cu toata liota de reni si pesonaje de povesti
Daa, e semn clar ca economia o duce prost, incearca prin orice mijloc ca lungeasca perioada de cumparaturi de Craciun. Aseara au apelat la metoda "plangeti copii sa va ia parintii inghetata" Era o coada imensa la facut poze cu Santa, care intai a facut poze la liber cu oricine, a dat mana cu copiii, apoi daca mai vroiai, te puneai la coada si plateai.
Au dat copiilor niste globuri care lumineaza frumos, in toate culorile, din nou m-a intrebat Peter "what's this?" i-am spus ca e cadou de la Santa, iar dimineata vroia cadoul. Deci globul se numeste "cadou"

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

O,Diana,deja vine Craciunul la voi?Haios Petrut!

Azi i-am spus lui Mihnea pe un ton putin ridicat sa aiba rabdare.El a venit la mine,m-a pupat si m-a intrebat"ti-a trecut?";eu intreb: "ce?";el raspunde:"ENERVATIA".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miram eu i-am luat pat Alexutzei de la Ikea, e un patut din fier forjat alb, f f frumos care se intinde de la 1.30 pana la 2 m cu latime de 80 de cm. Acum e pe pozitia cea mai mica (1m30) si mai are mult loc...O sa i-l lungesc probabil peste vreo 2-3 ani. Chestia misto e ca de acolo de unde i-am facut salteaua (la Previ) mi-au zis sa le aduc salteaua veche (de 1,30) si o lungesc ei cat vreau peste 2 ani, deci nu mai platesc una intreaga. Probabil o sa o fac de 1m70 pt ca 2 m imi ocupa mult loc in camera si de ce sa nu profit de patul extensibil. E chiar o idee buna de pat de copil. Asternuturi de 1m30 gasesti la Ikea, perfecte.

Tonnia Ai adus aminte de iesitul afara...si eu m-am lenevit rau. Ies dar nu zilnic. Pt Alex ma bazez ca iese la gradinita afara, iar pe Maria am noroc cu curtea ca o scot in carucior si o las afara 1 ora sau 2...Dar pe cand era Alex bebe umblam si 3 ore zilnic cu ea, pe orice vreme si ma simt usor denaturata ca nu fac acelasi lucru cu Maria...

Bine ca ati dat un semn, zanelor, Miflore si Cristina! Distractie placuta la nunta, Cristina si Ioana!!! Mifloricico tie iti urez nervi de otel Fata ta cred ca se pregateste de Revelion, isi face antrenamentul...
Si eu sunt nasa de cununie...De fapt teoretic sunt doar martor la starea civila, ca nunta o facem la vara. Dar cununia e vineri acum si dupa aia fac un bairam...tb sa le iau un cadou la fini si sunt cam in pana de idei...Tb sa ma mobilizez! Abia astept petrecania, ma simt f casnica de cand stau acasa si nu prea am grija de mine Tb Sa fac ceva

toti piticii si mamicii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.

Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.

Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Cristina, Simona, sa va traiasca finii!
Antonia, si la noi Miruna a racit anul asta, spre deosebire de anul trecut; dar afara o scot la fel de rar.
Diana lui Mihnea, cum sa nu-ti treaca enervatia daca copilul are atita grija de tine.
Diana lui Petrut, am inteles ca e un tirg de retail la sfirsitul lui noiembrie in state, si ca daca firmele nu vind cind au prevazut, va fi si mai rau. Am auzit ca si in romania au aparut rafturile cu globuri in hipermarket.
Dana Lucia.
Ruxandra, ce mai faci?
Bianca, cum e la noul job?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua la toata lumea!
Eu m-am fortat sa muncesc in perioada in care am lipsit si dupa ce termenul s-a implinit nu prea am mai avut chef de voi . Glumesc desigur, v-am citit destul de des si imi cer scuze ca nu am felicitat toti copii care au implinit 3 ani in perioada in care nu am postat! La Multi Ani si sa traiti cu numele de Sf. Mihail si Gavril, anul asta l-am serbat si noi pe Tudor ca il cheama si Gabriel desi el tot nu a avut habar Stiu insa ca s-a bucurat enorm cand i-am cantat LMA si sus pe un scaunel, dansa de mama focului si aplauda! Picior de bar il fac, vad ca ii priesc distractiile si se bucura de joaca a maxim, aproape ca nu mai vrea sa doarma ca sa se joace!

Vlad e bine, tuseste, mai muceste dar nu mi-a facut nici o forma grava de raceala sau alta minuni. Ma dispera ca sta numai cu mana in gura, fara sa o suga, sau cand nu e mana, apare cate o jucarie pe care o linge de zor. Cred ca e un obicei prost luat de la gradi si nu reusesc sa il dezvat. In rest e inaltut si parca mai grasut desi nu se vede nici un pic de grasime pe el. Cu iesitul afara, la gradi nu ies deoarece in curte s-a construit o anexa la gradinita care va primi inca 4 grupe de copii si nu au cum sa ii mai scoata afara. Educatoarea ne-a promis in schimb ca incepand din primavara ii va scoate in parcul de la cinema Floreasca. Eu nu apuc sa il scot afara, venim in jur de 5 acasa si el refuza clar sa mai iasa pe intuneric si apoi in weekenduri il caram dupa noi pe unde mergem, mai rar in parc, mi-e greu sa ies singura cu amandoi, sotul e ocupat si nici nu au un program comun ca sa ii pot sincroniza pe amandoi. Inca!

Pe Dodo l-am lasat la Braila incepand de ieri, suntem acasa in 3 si mi se pare atat de simplu doar cu Vlad acasa, apuc sa fac mai multe lucruri cu el si sa am un program mai bun. Si inainte tineam cu dintii de programul de somn, rutina de dinaintea somnului etc doar ca dupa 2 culcari de copii, eu eram terminata psihic si fizic. Nu stiu cat il voi tine pe Dodo la mama, am vrut sa ii schimb un pic programul si sa il tin un pic deoparte de tot ce ii aduce Vlad de la gradi. Din septembrie cel mic e in permanenta racit, a luat si antibiotic pana saptamana trecuta si se pare ca de ce mi-a fost frica, nu am scapat, o sa trebuiasca sa il operez si pe el de polipi, aceste 2 luni de raceli permanente i-au marit polipii. Dar trebuie sa astept sa ii iasa toti dintii adica are doar 6, pana ies toti cred ca o sa albesc de atatea tratamente!

Vlad il asteapta si el pe mos Craciun, ce i-am mai explicat eu, ce mai stie de la gradi, de fiecare data cand ii aduc aminte, incepe sa imi insire lista de cadouri pe care si le doreste. Adica o fi povestea frumoasa dar lista e mai importanta! Cel mai dramatic e ca mi-a cerut un pian, trebuie sa incep sa ma interesez de o orga ceva, ca pianul ne mai lipsea in casa

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa va spun ca aseara pe masina, i-am explicat ca o perioada Tudor va ramane la Braila si noi vom fi in 3 acasa! Si mi-a spus foarte serios, ca saptamana asta daca suntem doar noi acasa, musai trebuie sa il duc la restaurant! Na poftim!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua si de la noi,
Multumim de urarile de Sf Mihail , intoarcem si noi La multi ani-ul pt toti cei care poarta numele sfintilor arhangheli, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata din plin.
Noi ne-am sarbatorit acasa cu cativa prieteni, la noi si tati e Mihai nu doar fiul.Am avut tort cu fructe si tort cu ciocolata, ca altfel IAris ramanea nemancat.Si ai vostri adora ciocolata?Ca pe mine IAris ma termina.Eu zic totusi ca e fructul oprit, ca e singura chestie la care face crize.Adica e clar, daca o cumperi trebuie mancata toata atunci...asa zice el.Eu il limitez cu dulciurile, foarte tare chiar, pt ca altfel nu mananca nimic, si nu zice nimic pana prinde o zi cu ciocolata, ca mai avem si noi astia mari pofte si atunci ii dam si lui, dar el vrea tot, vrea numai pt el, plange, se isterizeaza, parca e drogat cand vede ciocolata.
Cu iesitul afara, IAris iese acum cam 3-4 ore pe zi cu tot cu gradinita.Acolo ii scoate vreo ora jumate zilnic.Nu ies la temperaturi sub -25, sau daca ploua foarte tare, in rest au iesire zilnica, fie in spatele gradinitei in micutul spatiu de joaca, fie in parcuri, fie fac plimbari lungi ...dar ies.Apoi il scoatem noi cate 2 ore, doua ore jumate.Dar nu va imaginati ca e mereu asa.Sunt zile in care nici el nu are chef sa iasa,sunt zile cand vrea prea mult, altele in care suntem noi lenesi si obositi.In week-end cam la fel, iesim si dimineata si dupa-amiaza.Mie nu imi place frigul, anul trecut ieseam destul de putin la zapada,eram si mai mult singuri, a fost o perioada dificila cea a acomodarii aici, dar acum ca am scapat de stresul ala de inceput sper ca o sa ne putem bucura de zapada si frig
Am resuit sa il tundem pe IAris sambata ,e asa frumusel cu freza de baiat.Eu nu mai stiu ce sa fac cand ii creste parul ,ca oricum l-as imbraca, se uita lumea la el si spune:"C'est une belle fille", chiar si copiii .Acum sper ca vor observa ca e baiat.
Azi sunt de serviciu, eu il duc la gradi si de acolo la scoala mea si il ia tati ca eu am o pauza la pranz si apoi cursuri pana la 9.
JAdi e super Vladut, s-o fi gandit si el ca e loc de petrecere acum in 3.Si IAris adora restaurantul, el zilnic ar vrea sa manance in afara casei, cred ca va fi un adult canadian get-beget.Tot ce sper e ca va continua sa manance ce ii iau eu acum de la restaurant si nu va da buzna in fast-food-uri.
Voi cum faceti fata intrebarilor copiilor, ca IAris e atat de curios si ii merge gura intruna si mai vorbeste si tare...apropos de asta, la inceput la gradi educatoarea imi zicea ca inca nu vorbeste bine franceza dar canta tare in limba lui bineinteles.Acum e tare mandra de el cand il aude ca si vorbeste, ca el vorbea romaneste in gradinita.
Si inca ceva si plec.Copiii vostri fac diferenta intre limbi ?De exemplu daca se uita la desene si sunt in alta limba decat romana?Ca IAris m-a innebunit, ca de ce nu vorbesc copiii romaneste la scoala, ca de ce nu sunt toate desenele "en francais", si altele de genul asta legat de limba.Daca ii vorbesc in franceza intra in joc si poi imi spune"acasa vorbim romaneste", ca ii repet asta de ceva timp.
Va las ,ma duc sa imi trezesc piciul, sa ne pregatim pt o zi de luni, lunga si obositoare.
V-am pupat.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna ziua si de la noi si sa aveti un inceput de saptamina cit mai bun.

Marinela, legat de limbi, Alberto face usor si fara probleme diferenta, chiar traduce dintr-o limba in alta (olandeza, romana, engleza si putin in portugheza). Stie ca aici copiii nu stiu romaneste dar ii mai invata el cite un cuvint ca de altfel si pe educatoare!
Asta vara in Franta era foarte dezamagit ca nu stie si el franceza sa vorbeasca cu copiii francezi astfel ca s-a tinut de capul meu si l-am invatat citeva cintecele si expresii uzuale in franceza si e fff. incintat.
La desene se uita mai mult in olandeza dar stie si multe personaje de desene romanesti. A si sa nu uit, ii place si de fetita aceea Cleopatra Stratan, i-a trimis frate-miu niste MP3-uri cu ea si acum e fan Cleopatra deja, la gradinita si-a molipsit colegii chiar cu melodia Ghita si inca citeva melodii pe care, spre rusinea mea, nu le stiu titlurile!

Ioana, si de la noi si pt. fetele tale de la nazdravan.

O zi buna in continuare,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Deni (Jadi) nostim Vladut cu dusul la restaurant!
Eheee, copiii astia din ziua de azi, nici nu-mi vine sa scriu ce mi-au auzit ieri urechile de la al meu fiu inainte de a pleca la inotul de relaxare de duminica. Ne zice, haideti mai repede la inot ca e o fetita care vine duminica devreme si sta putin iar eu vreau sa o vad ca are un corp frumos.........

Mergi la inceput