Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 6
Tonnia spune:
La multi ani!!!!!!!!

Am si eu o intrebare: cat mai petrec copiii vostri afara, in aer liber, de cand a venit vremea mai urata?
Cand erau mici ii scoateam cu orele, indiferent de vreme, acum sunt zile cand, cel putin Dinu, nici nu mai iese, dimineata e la gradinita, apoi pana se trezeste, pana ii vine cheful...se face intuneric, e cam urat afara..ne e lene la toti etc. Tot caut explicatii pt faptul ca a racit acum a doua oara destul de rau iar pana la 3 ani n-a racit deloc...Stiu ca e in colectivitatea acum dar nici pana acum nu-l tineam izolat, imi aduc aminte de iarna trecuta cand toti cu care ne intalneam erau raciti dar nu se prindea nimic de el. Si ma gandeam ca poate si asta conteaza, ca nu mai sta la fel de mult pe afara, ii scotem in primii ani si pe vreme din aia crancena. Sa inca iese in ficare dimineata.
oaana spune:
LA MULTI ANI!!!celor ce au serbat astazi.
Sanatate puilor bolnaviori.La noi ,de cand a inceput Iosua gradinita e veselie mare,au tinut-o numai in viroze.
Ioana,ce bine ca scrii iar,se simte lipsa ta.
Andreea,ce semnatura frumoasa ai.

Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
andreeeea spune:
Tonnia, nici Maria nu mai are timp de petrecut afara si se simte asta tot in imunitatea de care vorbeai. La gradinita cu masina din lipsa de timp (ca e destul de aproape), iar cand iese, e noapte. Uneori mai ramane tati cu ea prin parc, dar foarte putin..
Ioana, si eu ma bucur ca acum am timp de asta (credeam ca la pensionare voi mai avea timp de tricotat, dar iata ca socoteala de acasa...)
Oana, si eu sunt topita dupa semnificatia semnaturii
. Multumesc pt cumparaturi 
.
Andreea,
19 +
si mami de MARIA (5 oct 2005)
dana_lucia spune:
"La multi ani!"
si din partea noastra celor cu nume de Mihail si Gavril sau derivate de la aceste nume. Petrecere frumoasa tuturor!
Ioana, criza economica afecteaza masiv desigur dar ma bucur ca nu te-ai razgindit!![]()
Tonnia sa rapund intrebarii tale cu iesitul pe afara: la gradinita la Alberto copiii au program de iesit afara la joaca zilnic si il mai scoatem si noi dupa cum ne permite timpul macar inca o data pe zi in afara de programul de la gradinita. In weekenduri iesim destul de mult pe afara ca si azi de altfel cind am dat ceva ture toti trei cu bicicletele intr-o zona draguta acum toamna si situata putin in afara orasului unde locuim. Eu la capitolul raceli nu stiu ce sa zic, Alberto e foarte rar si in forme f.usoare racit, ultima data a fost un pic racit cam acum un an. Eu,de ex. racesc mult mai des decit Alberto!![]()
Weekend placut in continuare si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
diana_n spune:
Dana_Lucia si la noi la fel. Eu racesc minim de 3 ori pe an, Peter a racit doar de 2 ori in 3 ani.
Amandoua suntem raspunsul la intrebare. Pe noi ne-au tinut parintii in casa, pe copiii nostri ii scoatem zilnic afara. La fel e si la Peter la scoala, ii tin in clasa doar daca e foarte frig, foarte cald sau ploua tare.
Diana si Peter (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Ma interesa cat ies afara in ore, in medie, ca o iesire poate insemna 10 minute sau 3 ore. Si la gradinita ii scot afara 1 ora la programul de dimineata dar n-o pun la socoteala.
Iar pe mine nu ma mai tin balamalele sa-l scot 3 ore dupa amiaza pe vremea asta urata. Dar asa ar trebui cred. In weekend iesim dar una peste alta iese cam la 1/2 fata de cat iesea cand era mai mic, de fapt pana la gradinita.
dana_lucia spune:
Tonnia, hai sa fiu mai exacta cu raspunsul meu si sa raspund in ore pentru programul de iesit afara a lui Alberto: 1 ora la gradinita si 2-2,5 ore in medie cu noi pe zi. In weekend e ceva mai mult dar ca medie as da cam 3-4 ore pe zi.
Sanatate multa bolnaviorilor!
O seara buna,
Dana Lucia si
Alberto
kristinutza spune:
la multi aaaaaaaaaani!!!
vad ca n-a fost mare activitate cat am lipsit de pe forum, hai sa pun si eu umarul la subiect!
radu e bine, ii place la gradi. e f cuminte si f vesel. parca s-a mai inaltat un pic si s-a mai ingrasat. chiar daca suntem sigur in coada clasamentului de piticoti, ma bucur ca a mai pus ceva pe el.
eu am inceput saptamana trecuta un nou job, asa ca-s un pic concentrata pe asta, iar radu a cam stat cu perechile de bunici, dar s-a simtit f bine.
maine sunt nasha de cununie si am ceva emotii, mai ales ca toate au fost cumparate in ultima clipa. habar n-am cum sa ma coafez, ma bazez pe inspiratia de moment a coafezei, chestii de-astea... dar de-abia astept sa vina nunta, pt ca mi-e tare drag de viitorii fini si cred ca va fi o nunta f frumoasa.
si radu cred ca iese mult mai putin pe afara de cand a inceput gradinita si de cand se intuneca asa de devreme. noroc cu week end-ul ca se mai aeriseste si el. sa zic oare o medie de 3 ore pe zi? ca cam asa...
la multi ani, nuka, la multi ani celor care au nume derivate de la Mihail sau Gavril!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
miflore spune:
Multumesc frumos pentru urari, zane dragi!]!

Urez si eu tuturor sarbatoritilor LA MULTI ANI cu multe bucurii!!!
Azi a cantat Ana la greu multi ani traiasca!![]()
Tonnia, si eu ma gandeam la chestia cu timpul petrecut afara.
Iaca-ta cum imi gasesc raspunsurile la intrebari numai deschizand computatorul.
Si Ana iese mai putin, clar, a dat lenea si in mine. Cand vad ca-i asa intuneric si frig n-am nici un chef de batut strazile si parcurile. Mai ales ca astea din urma sunt goale incepand cu ora 7 seara. In concluzie Ana iese cam o ora jumate-doua la pranz si seara cam tot asa. Sunt zile insa cand n-o scot seara afara din cauza lenei sau ploii si sunt zile cand stam cate 3 ore, cand nu e prea frig. In week-end sta mai mult daca vremea e frumoasa.
Ioana, patutul l-am luat de la Piciul, era singurul. An mai vazut patuturi dar groaznice, de fapt nici asta pe care l-am luat nu e f. frumos dar merge. Acum nu pot sa-i fac poza ca n-am aparatul acasa, cum il recuperez, il pozez.
Andreeea,
si sanatate multa!
Kristinutza, petrecere frumoasa maine!!!
Eu sunt racita, am uitat sa va spun. Tarsai de raceala asta, ba vine, ba pleaca.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miram spune:
La multi ani! Mihaelelor, Mihailor, Gabrielelor si Gabrielilor!
Multumesc de sfaturi!Inteleg ca depinde de la copil la copil si ca sa nu imi iau ceva prea special! Multam mult! am dat comanda de unul 140X70(am verificat intai dupa sfat ca sunt si asternuturi pe masura) ca era mai ieftiut, culmea, decat cel de 120, si in plus daca o sa semene cu mine nu o sa ii placa paturile mici
Miram
35+