Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 9
adablackcat spune:
No bine Alina, sa nu ma mai chinui. Credeam ca gresesc eu ceva p-acolo.
Super ca ati iesit acum cat mai e cald si bine afara.
Eu il suspectez pe Vlad de infectie urinara. Am vazut azi in olita ca pishu lui e tulbure si de o culoare ciudata, nu rosiatica, dar anormala, un galben "galbenus de ou". Din cat am citit pe net varsaturile si diareea sunt simptome si ale infectiei urinare. Asa ca maine trebuie sa merg sa-i duc urina la ceva laborator. Pot sa recoltez in recipientele pentru scaun sau e mai sigur sa merg sa cumpar altele, pentru urina?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
Ada imi pare rau de Vladut.Recipientele pt scaun sunt si ele ok,atata timp cat nu au lingurita.Eu nu am mai auzit de simptomele astea la infectie urinara.Noutati despre Serban nu prea am ,doar ca se distreaza copios cu Mela cand vine de la gradi si-i plac jucarile din plastic dur, nu din plus ,ca sa le roada.
Gabi si Alina ce fain de voi.Eu cat mai tre' sa astept sa creasca si Serban ca sa putem merge cu totii undeva ?!
Miha super ideea cu iesitul la aer.
Clau sper sa treaca repede situatia neplacuta de la servici.
Moni nu stiu nici o firma de curatenie.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
niko_26 spune:
La multi ani Matia!
Astazi abia am apucat si eu sa citesc forumul, ca am fost tot plecata, si cand sunt acasa , se catzara Maia pe mine si prefer sa plec de la calc ca nu o mai pot tine de burta in brate.Noi suntem bine, am fost si la ecograf 4d si e bine bebele.Adi Popa zice ca prin 21 ar trebui sa nasc.
Va las ca a inceput Maia serenadele .
alinamoro spune:
Wow ce liniste pe-aici!!!! Stiti ca am eu de lucru si n-am timp sa citesc prea mult.![]()
Niko, ma bucur ca tu si bb sunteti bine, acusi incepem galeria.
Pupam pe Maia.
Ioana, cum lucrezi?
Azi am fost cu statistica la Judetean (in Policlinica) si ieseau 2 ambulante din curte, ma gandeam ca o fi ceva accident de merg doua.
Carmen, de ce trebuie sa astepti sa mergeti cu totii undeva?
Serban e baiat mare deja.![]()
Eu de ceva vreme nu mai am semnele de incepator ca am schimbat masina si au ramas pe cealalta(care-i in piata la vanzare), tot uita Calin sa-mi cumpere altele.
Ceva poze de la aniversarea scolii nu ai?
Miha, ai reusit sa despachetezi bagajele?
Eu n-am terminat de spalat ca nu mai am unde sa-ntind hainele.
Gabi, azi m-a intrebat o pacienta cum a fost la Moneasa.
M-am uitat la ea, m-am uitat la fisa, am vazut ca sta pe Stupilor si am intrebat-o daca-i vecina cu tine...stia de la soacra ta.
Ii o doamna tare draguta, Viorica o cheama.
Clau, am si eu niste vecini la tara care lucreaza la Ineu la Delphi si sunt in concediu fara salar.
Moni, ai gasit firma de curatenie?
Stiu si eu pe cineva care are firma de curatenie, dar am mai recomandat-o la un bloc si n-au fost multumiti, asa ca nu ti-o recomand.![]()
Ada, cum e Vladut? I-ai dus urina la laborator?
Ildi, cum te descurci si cu scoala si cu pruncii? ![]()
Fetelor, de ce nu mai scrieti? Flavia, Cristinacsa, Cristina M., Cristiana, alina.a, alina33, Anca, Diana...?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, n-am apucat sa colectez urina de dimineata ca a facut-o in pampers si dup-aia nu i-am mai venit curand. A trebuit sa plec pana la depozit in Arad, am facut iar pe drum mult ca se lucreaza iar in doua locuri... L-a prins Cati intre timp si am urina...dar incerc sa-l prind totusi dimineata, il trezesc eventual mai repede.
gabitzica spune:
Alina nu stiu de cine vorbesti dar o sa o intreb pe soacra-mea.
Flavia sa stii ca rolingurile de la Paloma nu sunt ca cele care le-a luat Miha. Nu au licra in ele si erau numai vreo 3 culori.
Niko mai un pic si facem galerie.
flavia ramona spune:
Salutare,
Alina, nu prea scriu ca nu am ce si mi se pare ciudat sa scriu numa sa ma aflu in treaba.
Ada, sper sa nu fie infectie urinara la Vladut.
Moni, nu stiu firma de curatenie.
Miha, vrem poze de la Moneasa.
Nico, mai putin si vine bb. Cum a ramas numele, Bogdan?
Carmen, cred ca e tare fain sa-i vezi cum se distreaza copii. 
Eu am fost cam trista zilele trecute. Din intamplare, ca un facut, am dat chiar peste postul meu cand va anuntam acum un an ca vine bb si m-a rascolit putin. 
Am fost cu Bogdi la control cu dermatita, inca e mai uscata pielea, dar nu-i mai dau nimic, zicea ca daca-i revine sa-l sun imediat. Ne-a recomandat o crema de la Avene, da nu am apucat sa o iau inca. Zicea ca nu-i in loc de medicament da ajuta pielea sa fie hidratata.
In rest nimic nou.
adablackcat spune:
Flavia, mi-au dat lacrimile citind ce-ai scris acum. Imi pare tare rau pentru voi. Te imbratisez strans de tot.
maria_rubi spune:
Hop si eu!
Am fost azi la doctor, sunt in 20 saptamani si Mara o sa aiba o surioara. In rest nu prea am multe de spus, sunt inca pe Duphaston pt ca sarcina e cam joasa, dar in rest sunt ok.
Flavia 

cu
Mara 18.01.2007
gabitzica spune:
Cristina felicitari pentru bobolica. nu ne pui poze cu burtica?
Flavia imi pare rau ca te-au rascolit amintirile. Ma bucur ca te-am vazut azi dar imi pare rau ca nu am putut opri.