Mamici de Arad (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Poze de la Moneasa.
Sunt fff multe, dar nici nu le-am pus pe toate.
Revin dupa ce culc pruncii...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maria_rubi felicitari pt bbelina.E sigur sau numai 90%?intreb si eu cum l-am intrebat pe Budau .
Niko acusi nasti.Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut.
Alina superfaine pozele.Miha ai avut o idee bestiala cu iesirea la Moneasa.V-ati distrat si voi nu numai copiii:dovleci de Halloween,drumetii,gratare.Miha cu cate masini ati mers de ati avut loc sa luati atatea cu voi?Tu sau Daria a fost sef la activitatiile de socializare?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina super pozele! Am retrait momentele...Avem i noi 1.8 Gb de poze. Le-a turant Cipri pe laptop dar trebuie sa mi le "sheruiasca" ca eu nu am atata loc la mine. Oricum trebie sa selectez si eu ca sunt foarte multe.
Carmen eu cred ca poti incepe iesirile acum cat inca mai sta linistit copilul.

Mergi la inceput

Cristina M., felicitari pentru bebitza, sa fie sanatoasa!

Flavia, imi pare rau ca esti trista...pup pe Bogdi! Ma bucur ca e mai bine cu dermatita.

Carmen, Gabi, ma bucur ca v-au placut pozele.
Intr-adevar a fost super iesirea, chiar ne-am relaxat si copiii s-au simtit f bine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, in primul rand multumim pentru urarile de ziua lui Matia.

In al 2-lea rand scuze ca n-am mai dat pe aici. De cand mi-a puiat mintea ideea cu Moneasa am tras un tur de forta cu pregatirile si am avut parte si de incurcaturile de rigoare ca sa fie amintirile mai apetisante. Iar de cand am venit tot spal pe haine si incerc sa repun totul la locul dar nu prea reusesc pentru ca fabrica de haine murdare nu a facut reduceri de personal.In plus Vic e cu muci, tuse, febra si un dinte care sta sa iasa, asa ca avem o noapte nedormita la activ si 2 zile grele.

Am pus si eu ceva poze de la Moneasa, dar nu asa faine ca ale Alinei, pentru ca aparatul meu e batran si cam senil, si a mai facut si Cami o gramada de poze cu aparatul setat pe camera video.

http://community.webshots.com/album/568475546EVEdFX

In rest zic si eu ca a fost super ( mi-au murit laudatorii), copii s-au simtit de milioane si noi pe langa ei, atat cat s-a putut, singurul inconvenient al acestui mod de sarbatorit ziua fiind faptul ca numarul invitatilor e limitat de posibilitatile de cazare . Matia a fost foarte emotionat cand i-au cantat copii "La multi ani", se si vede in poze ca are o moaca ultra serioasa, a primit cadouri foarte frumoase si a pupat cam tot ce a prins din categoria fetite. Nu stiu daca nu cumva ceva fetita mai mare l-a pupat " ca-n filme" ca de atunci numai in mozoale ma tine.

Trimit asta sa nu-l pierd si revin

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Miha, sunt faine si pozele tale, le vreau si eu pe CD, te rog.
Am vazut ca m-ai sunat, dar destul de tarziu, era telefonul in bucatarie la incarcat si nu l-am auzit. Aveam 6 apeluri (nu de la tine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Carmen, multumim de aprecieri, la o asa adunatura ( au fost 10 copii) nu mai poti sa spui ca e cineva responsabil de ceva. Toata lumea s-a ocupat de tot, adica fetele au preluat din mers atributiile si baietii de asemenea, bine na si gratare.Eu am dus doar recuzita in rest reusita s-a datorat fiecaruia in parte, tuturor in general, timpului favorabil si mai ales cadrului mirific. In mare, in afara de momentul cu tortul, fiecare a facut cam ce-a vrut, sau mai bine zis ce l-au lasat copii sa faca.
Si eu zic ca acum e momentul sa circuli cat mai mult cu Serba, cat sta acolo unde-l pui si e alimentat doar la san. Pe urma se complia lucrurile dar nu foarte tare.

Maria Rubi felicitari pentru bebita. Sa fie sanatoasa si sarcina usoara in continuare.

Nico , nu mai ai mult. Ma bucur sa aud vesti bune despre voi. Spune prietenei tale ca s-ar putea sa am un carucior pentru ea.

Clau lasa gandurile negre de-o parte ca n-ai sa rezolvi tu criza mondiala. Si daca chiar nu vrei te invit la noi sa te bocesti cu Susu.

Favia sa stii ca si eu m-am gandit zilele astea la tine si la faptul ca practic tu m-ai ajutat sa dau vestea venirii pe lume a lui Victor. dulce si capul sus, peste cativa ani vei fi si tu ca mine cu o armata de prunci sau mai bine sa tac?

Ada multa sanatate lui Vladut.

Fetelor va rog mult sa reactualizati comanda de rolinguri pe PM cu nr si culoare. Avand in vedere cele scrise de Flavia nu vreau sa se simta nici una din voi obligata sa le ia. Clau raman valabile conditiile discutate.

Na, ma duc sa-mi intind hainele.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata!

Stie cineva cat e m3 de apa calda? Noua de o saptamana ni s-a stricat contorul de apa calda iar mosii din bloc au zis ca pt luna asta legea spune sa ne incarce cu 6 m3 de persoana!!!!! Eu niciodata n-am consumat atat, si pentru o saptamana sa platesc 18 m3 mi se pare o mare nedreptate.
Multumim pentru urari. Poze am facute o gramada dar nu mai stiu contul de pe webshot ca sa le pot pune.

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata la o cafea!
Super iesirea voastra la Moneasa! N-am apucat inca sa vad pozele, Vreau sa ma uit impreuna cu Diana la ele ,dar zilele astea a tot dus-o mami de la gradinita direct la ea si mi-a adus-o seara franta de-atat joaca pe-afara.
CRISTINA felicitari pentru fetita!
NICO mai un pic la tine,chiar ca a trecut vremea!

Ce sa va mai zic,Diana e ok,a inceput gradinita,iar acasa o mai las sa se distreze,precum aseara
http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-11-04/20:41:55
Asta a fost seara de malai.Ce sa facem daca n-are partener de joaca,trebuie sa fim inventivi ca sa compensam ...
In alta seara cu paste sau cu pipeta
http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-11-01/18:59:34
Si tot asa ...Daca mai aveti idei bagati,ca io am de lucru si am nevoie sa fie ocupata bine, ca sa nu tot traga de mine ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!

Ce faina ideea a avut Miha cu iesirea la Moneasa! Ca de obicei Miha e la inaltime La poze am sa ma uit in seara asta ca aici si de as avea timp nu ma lasa ca acele site-uri sunt restrictionate

Miha, ramane cum am stabilit. Poti eventual sa le trimiti pe Susu sa i le dea lu Clau.
Nu-s "afectata" de criza ci doar ma dispera faptul ca acum toata lumea trage de noi cu fel si fel de rapoarte URGENTE iar munca ta nu mai ai cand sa o faci...in rest traiasca Obama

Flavia,

Ada, cum ii Vladut?

Cristina M, ce fain, inca o fetita! Super! Felicitari

Alina, am inmatriculat si noi masina dar n-am avut norocul vostru

Mergi la inceput