Mamici de Arad (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

De aproape o ora ma uit la pozele puse de Alina. Foarte faina ideea cu iesirea la Moneasa. Mi s-a facut si mie o pofta de umblat prin padure si de scobit bostan!!! Foarte faine pozele cu copiii, cu bostanii (al lui Cipri parca vomita ). Ma duc sa le vad pe cele puse de Miha.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Clau, Vlad e foarte bine, mananca bine si pishu arata foarte normal. Nici azi dimineata n-am reusit sa-i iau pishu desi l-am trezit la 7. Raul cum e?
Miha, cu ce-ati pictat copiii pe fata? Super serios Matia la pictatul pe fata. Iar tortul apetisant rau de tot!

Mergi la inceput

Cat ne-am uitat la poze Vlad mi-a tot zis: " Veau Victoi a mine acasa!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, Calin a cumparat vopseaua pentru pictat copiii pe fata, cred ca de la Molinari a luat-o, nu stiu exact, de-acolo a cumparat si alte "accesorii" pentru Halloween.

Clau, imi pare rau, noi am avut un noroc chior ca a iesit euro 3 si am platit asa putin taxa.

Cristina M., nu stiu cat e apa calda, dar il intreb pe Calin diseara si-ti zic.

Moni, ce interesant se joaca Diana.
Da si tu ai multa rabdare sa-i inventezi tot felul de activitati.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina M., cam 10 lei e m3 de apa calda, dar mai creste putin in functie de cat e consumul pe bloc. Am vorbit cu Calin acum.
Ati reparat contoarele?
Se pune 5-6 m3 de apa pe luna daca nu aveti contoare.
Sper ca te-am lamurit putin, ma grabesc acum ca trebuie sa plec la lucru.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare

Cu intarziere LA MULTI ANI MATIA .
N-am apucat sa vad pozele ,am zis ca scriu prima data cateva randuri si in caz ca nu se trezesc piticii ,apuc sa le vizionez.Oricum interesanta ideea cu iesirea .

Alina moro ma descurc destul de bine si cu scoala si cu copii ,e destul de obositor ,dar o am pe mami care ma salveaza mereu.
Cristina rubi felicitari pentru fetita .
Nico mai un pic si incepem galeria.
Flavia
Clau cand dai iar examen? Cat despre Obama ,n-as putea sa zic ca-i cea mai buna alegere a americanilor,dar mai bine ma abtin ca nu le am eu oricum cu politica si o sa ziceti ca sunt rasista

In ca nu s-au trezit ,ma uit pe poze

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maria_rubi cum v-ati nimerit in bloc cu toti pensionarii capsomani.Noi aveam ,in medie,6m3 de apa calda cand eram 3 in familie.Se mai intampla sa ajungem la 8,rar,in perioada de toamna cand nu era inca caldura si afara era frig.Pupici Bblinei si sper ca nu te-ai suparat pe indiscretia mea.
Miha oricum jos palaria,eu nu as fi avut dispozitia necesara sa le fac pe toate.Mie acum imi trebuie liste si altele ca sa nu iut...dar cu inca 2 copii in plus.
Moni esti tu inventiva dar vezi sa nu patesti ca si mine.Duap ce ne-am jucat si noi cu orezul de vreo 2 ori,a inceput sa aibe pretentia ca de fiecare data cand sunt la bucatarie sa-i dau si ei sa faca de mancare ,asa ca i-am taiat-o.Sa nu-ti spun ce mizerie facea.Chiar asa,Diana nu face?
Gabi,Alina si Miha,eu il vedeam pe Serban mare cat Ioana,Ade si Matia.Adica cu orar clar de somn,masa si joaca si mers singur pe 2 picioare .De papici mi-e si mie groaza.Chiar asa,voi cu ce ati inceput diversificarea?
Flavia .Gandeste-te ca tot raul e inspre bine.S-a intamplat asa dintr-un motiv.Vorbalui Miha...niciodata nu se stie.Ce mai face sora ta?o sa ai nepotel sau nepotica?mai merge la scoala?
Clau nu stiu ce sa-ti spun.Eu sunt in sistemul comunist de servici,prost el...dar si cu ceva avantaje.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Flavia, ma gandesc ca ai cam citit ce era de citit despre dermatita atopica. Eu am gasit intamplator www.reclama/Dermatitaatopicatratatacuapatermala-articol-1210.html" target="_blank">ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

la toate, stiti voi pt ce.

Ada, nu reusesc sa vad articolul, imi da ceva eroare.

Carmen, sora mea e bine, ultima data la eco i-a zis ca s-ar putea sa fie baiat da nu e sigur pt ca avea cordonul intre picioare. Ei tot zic ca sigur e gresit, asta pt ca vor tot fetita. De mers la scoala inca mai merge, e ocupata si cu doctoratul si cu ceva cursuri la Cluj asa ca nu are ce face.

Miha, io tot ma mir cat de plina de resurse poti fi, acuma pe bune, nu inteleg de unde ai atata energie. Nici bine nu erai cu spatele in piuneze ca una doua la Moneasa. Bravo tie, ai toata admiratia mea.

Gabi, poate reusim sa ne vedem intr-o zi la Gelaterie la Venetia, daca tot este si la Fortuna una deschisa. Numa sa vedem cand.

Nu am reusit sa vad pozele puse ca ma doare spatele si nu pot sta mult la calculator. O sa incerc sa le vad zilele urmatoare.

Niko, cu cine nasti pana la urma? la scumpetea de Maia.

CristinaM, felicitari pentru bebita . Cine o fi ca Adi cu 3 fete cucuiete.

Cristiana, daca mai citesti, am auzit de o tanti care vrea sa stea cu un copila, singurul problema e ca ea sta aici in Vlaicu. daca te intereseaza aflu nr de tel si ti-l trimit.

Claudelu, sper sa nu aveti probleme la servici. Si la noi e mai putin de lucru, se vede.

Ildi, am crezut ca te vad intr-o zi si eram asa bucuroasa da pana la urma mi-am dat seama ca m-am inselat.

Cristinacsa, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum am terminat de vizionat pozele,superba iesirea de la Moneasa Si ce dovleci beton
Nu ma mai prea pot ca ma solicita Diana,avem ora de desen.A insirat foile pe toata masa,cica "LE PUN AICI SA LE VADA TOATA LUMEA"
Imediat trecem la citit povesti si la nani,sper.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput