Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzica spune:
| Citat: |
| Foarte faine pozele cu copiii, cu bostanii (al lui Cipri parca vomita ). |
Ada ai ghicit
alinamoro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
Ada ai ghicit |
Vomita coaja de pomelo.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, multumesc pt promptitudine. La noi in bloc cica e 12 ron m3 apa calda 
Carmen, de ce m-as supara? A zis ca pare fata, dar doctorul zice asa pana nasti.
Am insomnii, acum apuc sa ma uit si eu peste pozele de la Moneasa ![]()
cu
Mara 18.01.2007
cristinacsa spune:
Cristina , ce fain ca o sa ai 2 fete...Mi te alaturi...
Foarte faine pozele de la Moneasa.
Noi am urcat duminica la Siria , la cetate.
In rest nimic nou, am fost ieri la palat cu fetele...
Alina, ce masina ai acum?
Flavia,
.
Cristina si gemenele
adablackcat spune:
Cristina rubi, felicitari pentru bebica fetita! Eu intotdeauna ma gandeam ca o sa am doua fete, dar nu mai are nici o importanta sexul lor atunci cand ii ai.
Sunt oricum ratiunea noastra de-a trai!
ici pe burtici mamicute gravidute!
Flavia, nu stiu de ce nu ti-l deschide, oricum nu era ceva foarte important, decat ca e foarte intalnita dermatita asta atopica si ca trebuie evitati detergentii, etc...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinacsa Alina, ce masina ai acum? Cristina si gemenele www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori |
VW Golf 4 (cu 2 usi).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Mi-ar place si mie o masina a mea
,nu pt ca as circula sau ca as avea de circulat mult, dar asa....macar ca sa nu tot scot si sa pun bicicleta si caruciorul in portbagaj.
Eu am un Serban ,tare insomniac.Are programul de somn aproape ca si al meu,adica eu as dormi acum, dar el nu.Doarme noaptea ,nu am ce zice, dar ziua....chiar asa????E treaz de la 8.30 si pana acum a dormit 2 jumatati de ora,asa la marele fix.Poti sa-ti reglezi ceasul dupa el.Cu Mela a fost usor ca oscoteam la plimbare,dar cu el...ma apuca groaza.No las' ca trec ele,doar un fecior am
,pana creste imi scoate peri albi.
Edit:cu diversificarea nimeni nu-si amniteste cum a fost?
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
cristiana70 spune:
Salut fetele, iar a fost activitate pe aici, nu gluma. Eu am mai intrat sa mai citesc, am vrut sa scriu ceva important dar am zis sa nu strig "hop" pana ce nu trec obstacolul.
Se pare ca ideea cu publicarea in Vand si Cumpar pentru bona a functionat, e adevarat ca m-au sunat multe femei care n-au citit atent anuntul, inclusiv o doamna de la Paulis
, in fine, important este ca am gasit femeia potrivita. Este o doamna care locuieste aproape, un sfert de ora face pana la noi, nu este foarte in varsta si ce e mai important, are rabdare cu smecherul meu. A reusit sa prinda spilul si cu mancarea, David mai face fitze dar mananca, asa ca ma declar multumita. Sa nu va spun ca este foarte curata si ordonata (la ea acasa e farmacie, nu vraiste ca la noi) si trebuie musai sa-i dau ocupatie cat doarme pruncul.
Pana acum am bifat doua probleme de pe lista mea interminabila, bona si niste bulbi de coroana imperiala (Fritillaria) pe care-i caut mamei de vreo doi ani
. Saptamana viitoare vine si patronul, sa discutam ce e de facut, daca intr-adevar are nevoie de mine sau ma tine pana imi gasesc altceva. Eu rasfoiesc oricum paginile de joburi in ziare si pe net, ma gandesc ca cei trei care fac acum munca mea dinainte nu vor dori sa plece ei. Acesta e riscul pe care mi l-am asumat cand am decis sa raman cu David acasa.
In rest suntem bine, eu franta de sale si zgariata, am mutat o gramada de tufe saptamana asta prin gradina, inclusiv trei trandafiri care m-au faultat rau de tot.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Carmen, eu ce mai tin minte din perioada de diversificare e ca ingrosam laptele cu cate o masura-doua de cereale si dadeam pireuri de legume. Nici nu-mi inchipuiam ca am sa uit asa repede
...
Cristina, felicitari pentru bebica!
cristina mamica de
David (21.12.2006)