Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 8
flavia ramona spune:
Carmen, ce fain ca ati iesit numai voi fetele. Io is pe aici da nu prea am ce scrie si vad ca e pustiu, toata loumea plecata probabil.
Miha, vezi ca am auzit ca sunt bluze din-alea la Paloma, in spate la teatru cu 13 lei. Mi-a zis o colega de servici dupa ce le-a vazut pe ale mele. Mersi oricum.
Claudelu spune:
da chiar ca bate vantu pe aci.
Pe noi ne-a lovit criza mondiala, noroc ca nu suntem inca in situatia celor de la Takata, Leoni, Delphi sau celelalte companii cu profil automotive, dar si asa ptr a preveni "dezastrul" s-au luat o multime de masuri, care n-au cum sa multumeasca angajatii...dar din tot raul luam raul cel mai putin rau
Cu toate astea eu una ma declar depasita de situatie, in sensul ca am atat de mult de lucru incat aproape in fiecare zi plec de la birou la 8 iar dimineata cnad ajung si ma uit pe birou ai impresia ca n-am muncit nimic
Carmen, ma bucur ca v-ati simtit bine!
monica70 spune:
CLAU eu tocmai am supravietuit crizei in iunie cand s-a inchis firma,deci am dat tonul
Zilele astea ne-a zis patronul (mie si colegei) ca firma lui e ok,spre deosebire de altele si sa linistim oamenii in caz ca ne intreaba ...
Ca noutati, Diana a facut pana la urma si ceva febra,asta taman acum cand a stat acasa in vacanta.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Moni si la noi e cat de cat ok, comenzile au scazut doar putin, cam 10%, dar ca sa prevenim alte cele au luat unele masuri destul de usturatoare la buzunar...adica nu se mai platesc orele suplimentare, decat in cazuri exceptionale si alea cu semnatura directoruui, nu se mai lucreaza sambata si duminica, s-au redus consumabilele, etc, dar totul spre binele angajatilor...ma rog spre binele angajatilor e cam stufos zis dar decat sa ramai fara loc de munca, mai bine iei bani mai putini. io sper sa nu dureze mult aceasta criza, sper
Sanatate multa Dianei 
monica70 spune:
CLAU da,sper sa treaca odata desi e cam jale,cel putin in Italia e o stare de kk-o dupa cum ne-a povestit patronul.Mersi de urare,sper sa isi revina sa poata merge la gradi de luni.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
adablackcat spune:
Salutare. Eu sunt tare happy ca mi-au ajuns comorile acasa. Ne-am iubit si giugiulit ieri toata ziua. L-am trimis de urgenta pe Teo sambata dimineata (pe la 3) dupa ei ca mi-au spus vineri seara ca Vlad are diaree si a vomat. Acum e ok, nu stiu de la ce-a fost, mai ales ca Iulia n-a avut nik.
Moni, sanatate multa Dianei!
Carmen, de Serban ne zici ceva noutati?
Clau, Raul cum mai e?
Alina m, nu e in romana 101 Dalmatieni? Adica sa vorbeasca rom.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Saluti!
ADA fain ca ti s-au repatriat odoarele! O fi fost ceva trecator ,o indigestie.
Diana n-a mai avut febra nici aseara nici azi,acum e pe-afara cu bicicleta.A luat-o mami la ei pana dupa amiaza.
Fetelor nu stiti cumva vreo firma de curatenie serioasa? Trebuie sa caut pentru firma noastra una,ca cei pe care ii avem trimit niste habarniste de nu-i adevarat
.Ca sa puna capac de vreo luna au trimis o fatuca colorata bine,de i-a picat fatza italiencei cand a vazut-o bantuind pe-acolo
.Deci ordin sa schimb firma... Am gasit pe net firme de curatenie,dar ma gandeam ca poate stiti concret una ok.
alinamoro spune:
Salutare!
Noi am fost la Moneasa la ziua lui Matia. 
A inchiriat Miha o cabana (in padure, la iesire din Moneasa), super faina a fost
, copiii s-au distrat beton, mai ales ca a fost timp frumos. Au cazut in apa, s-au udat, au fost ca purcelusii, dar au fost in largul lor
. A fost si Gabi cu familionil si inca 2 familii.
O las pe Miha sa va mai povesteasca, merg si eu sa fac un dus si la culcare apoi, abia am adormit copiii ca dormisera pe masina.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Eu sunt rupta...am o febra musculara ca de abia umblu
. Am facut ieri jogging, am jucat volei, am mers mult pe jos...trebuia sa consum cumva caloriile acumulate. Si noi ne-am simtit super la Moneasa, de copii ce sa mai zic. Tudor nu ar mai fi plecat de acolo.
Moni eu am un fost coleg de facultate ce are firma de curatenie. Voi cu ce firma lucrati?
alinamoro spune:
Gabi, eu am o febra musculara la gat si la ceafa ca abia misc capul, de la volei mi se trage.![]()
Eu acum plec acasa de la lucru, dar am bagat rapid un ochi pe-aici.![]()
Miha, te asteptam cu pozele.
Le-am descarcat si eu aseara ca eram nerabdatoare sa le vad, dar nu stiu cand am timp sa le pun. La lucru a fost nebunie azi si imi duc acasa sa termin.
Ada, nu vorbeste romaneste la "101 dalmatieni", doar scrie.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze