Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
La multi ani Matia! 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Matia 
Sa cresti, sanatos si destept! Sa-ti rasfeti parinti si sa-ti iubesti fratii! 
Miha, sa va traiasca! 
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, MATIA!
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
gabitzica spune:
La multi ani
Matia
!Sa cresti mare cuminte si frumos! Cred ca o sa te faci cascador cand vei fi mare
Miha sa va traiasca familionul !
maria_rubi spune:
La multi ani, Matia! 
Miha, sa va traiasca scumpetea de fecior si sa va aduca numai bucurii!
cu
Mara 18.01.2007
adablackcat spune:
Ioi ce m-am chinuit sa ma loghez. Mi-am sters iar cookies alea si a trebuit sa scriu user si parola. N-am mai nimerit parola decat foarte greu... Bine ca am reusit.
La multi ani Matia!!! Sa va traiasca mult si bine papuselul catarator si sa fie fericit alaturi de familia voastra faina!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
La multi ani Matia!
sa cresti mare,sanatos si voios si sa aduci numai bucurii parintilor tai!Miha sa va traiasca!
Se pare ca nu serviti concert azi.
Ada asa patesc si eu cand nu mai intru pe forum cateva zile
.
Clau imi pare rau de examenul tau si de experienta neplacuta.Stiu ca si eu am fost stresata si m-am simtit acolo mai rau ca sl la examenul de licenta.Data viitoare va fi mai bine.Clau nu l-a dat si el?el are carnet sau nu am inteles eu bine?
Apropo de examenul de soferi,eu luna asta am un an de sofat si ar trebui sa-mi dau jos semnele.Cred ca am sa le mai pastrez ceva timp,imi confera siguranta
.Si oricum am in spate loctiitorul de politai ,de fiecare data cand conduc si mai fac cate o boacana,ma intreaba:"Carmen unde ti-e capul?" tot e bine ca nu ma paraste la politaiul sef ![]()
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
cristinacsa spune:
La multi ani, Matia!

Miha, sa va traiasca si sa va duca numai bucurii alaturi de fratiorii lui.
Cristina si gemenele
Melania 14 spune:
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama ce bate vantul pe aici.
Noi ,fetele,am fost la concertul aniversar de 50 de ani de infiintare a scolii.A fost fain ,atat cat am putut audia din cauza lui Mela care s-a plictisit.In schimb dupa concert am mers la scoala sa servim ceva.A fost deosebit de frumos aranjata .Peste tot expozitii,flori,lumanari.Lumea cu paharul de vin in mana si platoul cu gustare,ascultand muzica de pian in surdina .... super.Chiar m-am simtit intr-un mediu de artisti.Mi-a parut rau ca a trebuit sa plecam.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !