Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
chiar asa Alina, n-ai dat de baut..tztztztzzzzzzzzz
Ai facut 5 anisori si ne lasi cu instalatia uscata?? ![]()
Te pup si cum zice si Gabi, sa sarbatorim impreuna si 50 de ani de DC 
Totusi, ce e cu linistea asta?? 

alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzica Alina era sa fac cu hertzu cand am citit primele cuvinte.M-am speriat ca a fost ziua ta si am uitat sa te felicit. Stiam ca esti in 28.11, dar in prima fractiune mi-a venit 28..."Dechiar" nu ai dat de baut in 26.10 ca ai fac ani de DC. Cred ca ti-ai gasit o fana "Dechiar" cine e beatrice1982?...vazui profilu si acum inteleg...o fi defect profesional ca e reponsabila cu ctc-ul Beatrice nu te superi daca citesti Esti draguta ca ne-ai amintit ca avem motiv sa bem. Eu una mi-am scos de 3 zile o bere din frigider, acum chiar ca pot sa o desfac. Nu imi place sa beau fara nici un "rizan"![]() Alina sa sarbaorim imreuna si 50 de ani de Dc![]() |
Multumesc Gabi si Clau uitai sa dau de baut in 26.
N-am inteles nici eu ce-a vrut Beatrice cu postarea lui Calin, mai ales ca nici nu era pe ultima pagina la capitolul 83.

No, am implinit 5 ani pe DC, mare sarbatoare!

Cand ne intalnim dau un suc sau...o bere...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
No nici io n-am priceput ce-i cu postarea aia, am tot citit-o si analizat-o dar...nik. La multi ani de DC impreuna Alina!!! Cand ne mai intalnim?
Am fost azi la Mini Blu si am cumparat cu Lavi o gramada de cutii cu jucarii. De-alea la reducere ofcorz pentru Mosii astia ce se apropie.
Clau, cum mai e Raul?
Dar Tudor?
Eu azi am vorbit cu Iulia si m-a palit rau de tot dorul. In rest chiar n-am avut vreme sa ma gandesc ca si aseara am lucrat pana la 23.
Aaaa la Carrefour sunt tigai de-alea mai mari (wok) la 8 ron. Manerul e din lemn si n-arata rau deloc. Ne-am cumparat.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Salut, sunt grabita, sunt grabita
Ioana nu mai ajung azi pe la tine.
Carmen de 3 ori m-am dus la tine cu plasuta si cand am ajuns am constatat ca nu am numarul tau sa te sun.
Cine vrea rolinguri lcra la 17 lei\bucata sa spuna acum. Culori disponibile: rosu, alb, negru, crem, gri, galben, portocaliu, maro, ruginiu, roz, roz plamaniu, mov
Ioana tu unul negru nu?
Clau roz plamaniu si maro? mai ramane valabil?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
pufymic spune:
salutare!
mai apar si eu pe aici din an in pasti....
Miha eu vreau un roling negru....si azi zici ca nu mai vii?
Clau imi pare rau ca nu ai luat examenul....data viitoare va fi cu noroc!
Sanatate multa lui Raul!
Alinush cum te mai simti?Si eu sunt racita de vreo 2 sapt.....nashpa!
pe toate...ma solicita piticii...
Melania 14 spune:
Miha pune plasa maine la concert.Ne vedem cumva pe acolo,ok?Eu vreau ruginiu si mov(daca e inchis).Ruginiu e maro-roscat?sau rosu-portocaliu?
Alina LMA pt cei 5 ani de forum!
Mela-i citeste povesti lui Serban.Macar e liniste,deocamdata!
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
Ceau
Miha, ti-am trimis PM!
Sunt tare ingrijorata din cauza crizei mondiale. Ne-a atins si pe noi si nu stim ce va fi. Deocamdata s-au luat cateva masuri de prevenire a dezastrului dar n-avem nici o garantie ca chiar si asa nu vom fi nevoiti sa inchidem portile
Offffff nu stiu, dar nu-mi arde de nimic, mai ales cand vad ca majoritatea marilor companii din Arad sunt in colaps 
alinamoro spune:
La multi ani Matia!

Sa cresti mare, cuminte si sanatos!
Miha, sa va traiasca frumosul!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:

Matia

Miha sa va traiasca baiatul, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii alaturi de ceilalti frati(si sora) ai lui!