Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 5
adablackcat spune:
Mai da nu mai lucrati atata si mai scrieti si p-aici ce fac pruncii vostri macar.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Helau.
Pai pruncul meu a vomitat de aseara pana azi dimineata la 2, a facut o pauza cat sa doarma si sa-si refaca puterile, si dimineata a luat-o de la capat: ce manca si bea vomita la 15 min dupa. Daaaaarrr, de la ora 10 s-a oprit, fara metroclopramid, fara nimic. Sper sa fie doar o indigestie si nu ceva virus...ca diaree nu are sau alte simptome. Acum mananca de regim orez cu morcovi.
Pruncii vostri..?
cu
Mara 18.01.2007
monica70 spune:

Diana e la mami ca-i in vacanta,se pare ca are ceva afta in gurita,cam atat nou ...
Si io am de lucru cat cuprinde,mai bine zis am si chef azi,de-aia is asa bagata in priza,ca de lucru am zilnic ...
CRISTINA sanatate Marei 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
ce liniste e azi pe aci ![]()
CristinaM, multa sanatate printesei tale
Nu stiu cand sunt libera, ca aproape in fiecare seara am program mai putin vineri. Daca vreti sa veniti vineri va astept, dar mai vorbim 
Ieri am trimis-o pe mami cu Raul la pediatra sa ne dea trimitere la un medic ortoped ca Raul schioapata in continuare. Asa ca azi a fost cu el la policlinica cu plata la Zeno (el era de serviciu) si raul n-are nimic la picior. Drept urmare l-a tot controlat sa vada totusi de ce schioapta si a descoperit ca in spatele amigdalelor Raulica al meu e plin de puroi
(n-a avut nici un simptom, nici prin cap nu ne-ar fi trecut ca are puroi, mai ales ca ieri si pediatra la controlat, e adevarat ca dupa cum zice mama, destul de superficial si n-a observat nimic) Zeno zice ca durerea la picior poate fi cauzata chiar si de infectia din gat. i-a mai spus mamei ca e rahitic (pana acum nici un medic nu ne-a spus asta) si ca are platfus. Nu stiu ce sa cred, e bun acest medic? sa ma incred in spusele lui sau sa mai merg si la altu??
Eu de azi dimineata am trecut pe antibiotic dupa ce aseara am avut frisoane, iar azi dimineata amigdalele mele erau ca 2 prune
Acum m-a luat o durere de spate de nu e adevarat, parca's rupta in doua 
no tare frumos e si la noi 
gabitzica spune:
Clau si eu cu Tudor la el am fost si am fost multumita. Imi pare rau ca are Raulica puroi in gat.
Tudor al meu e caldut, mi s-a parut si cand l-am luat de la gradi. Doarme acum , dar in fiecare seara merg sa ii dau pupic asa adormit.
I-am pus termometrul si are 37.3. L-am cautat in gat cu lanterna dar nu mi s-a parut rosu, poate putin inflamate amigdalele desi nu imi dau seama cum sunt exact in stare normala.
Si eu care vroiam sa il duc miine la bazin, ca nu a fost nici saptamana trecuta. renunt la idee.
alinamoro spune:
Clau, Cristina M, multa sanatate puiutilor vostri! 
Clau, eu zic sa mai ceri parerea si altui medic...![]()
Si eu am baut apa rece azi dupa masa si ma dor amigdalele, nici nu stiu ce sa iau...
Merg sa culc copiii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Gabi, la Dragos amigdlalele sunt destul de mari in stare normala desi nu a facut niciodata amigdalita (puroi in gat).![]()
(11.04.2002) poze
ILDI25 spune:
Saluti
Clau imi pare rau ca n-ai luat examenul ,data viitoare va fi mai simplu ca sti cam despre ce e vorba ,nu o sa mai ai asa emotii.
Sanatate lui Raul si tie.
Gabi sanatte si lui Tudor .Dupa cum ti-a zis si Cipri ,circul a fost de tot rahatul, la David nu i-a palcut deloc , doar de plimbarea cu poneiul a fost tare incantat.I -am vazut pe Cipri si Susu cu copiii.
Miha cum esti cu spatele? Am vizionzt pozele ,poti sa fi mandra de copilasii tai ,sunt tare frumosi.Matia arata beton in rochita ,daca n-as sti ca e baiat ,as baga mana in foc ca-i fetita.
Cristina M sanatate Marei.Tu cand ai dpn-ul?
merg la nani ca mi-e somn ,asa ma blegesc cand vine toamna -iarna parca n-am pic de energie ,vara imi incarca bateriile soarele ,as putea muta muntii ![]()
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
alinamoro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
POZELE MELE http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/ |
Am gasit asta la capitolul 83, era ultima postare(azi)...

Nu inteleg ce vrea sa fie??!!
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina era sa fac cu hertzu cand am citit primele cuvinte.M-am speriat ca a fost ziua ta si am uitat sa te felicit. Stiam ca esti in 28.11, dar in prima fractiune mi-a venit 28..."Dechiar" nu ai dat de baut in 26.10 ca ai fac ani de DC. Cred ca ti-ai gasit o fana![]()
"Dechiar" cine e beatrice1982?...vazui profilu si acum inteleg...o fi defect profesional ca e reponsabila cu ctc-ul![]()
Beatrice nu te superi daca citesti
Esti draguta ca ne-ai amintit ca avem motiv sa bem. Eu una mi-am scos de 3 zile o bere din frigider, acum chiar ca pot sa o desfac. Nu imi place sa beau fara nici un "rizan"
![]()
Alina
sa sarbaorim imreuna si 50 de ani de Dc