Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Simona, pai si tu ai multe vesti bune! Sunteti in s36, sigur prindeti si s37, daca zici ca te simti mai bine si esti mai increzatoare!
...Si mie mi-au disparut contractiile ca prin farmec dupa faza aia cu alarma falsa.... asa ca inteleg ce spui...
Si mie mi-a zis la fel cu capul si oasele bazinului... azi abia a putut masura craniul; marti cand am fost la dr mea, bb inca avea capul mobil...

criss, concediul prenatal ti-l poate scrie dr de fam in orice zi a lunii, pt luna in curs, adica va fi initial 27oct-31oct....

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Am mai pus niste poze cu Stefanut in nalbum.Suntem mai frumos pe zi ce trece!
Incerc sa intru cat pot de des, dar inca sunt in stadiul de acomodare cu noul statut.

Pupici pe toate burticile si mamicile!

ginye Eduard Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Sa va povestesc o faza de aseara! Se culca sotul meu ca omul normal pe la 23..eu bine-nteles bananaiam aici pe net fara somn...adoarme omul bine...si peste vreo ora se scoala intr-o rana si ma intreaba..." cand preconizezi tu sa nasti?"..eu "poftim?"...el "da, intrebam..cand simti tu ca ai naste..asa dupa tine?".."paaaai...la cum ma simt, cred ca dupa DPN, deci clar dupa 2 noimebrie".."ok" zice si s-a culcat la loc linistit!
Omul avea un stres saracu..deci nu sunt singura!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Apropo' de grijile astea ale sotiorilor nostri...chiar acum la pranz la "ce se intampla doctore?" - vorbeau despre despresia pre si post partum a barbatilor,cum ca nu e de glumit cu asta pt ca si subconstientul lor lucreaza!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Manumanu felicitari pentru vestile bune de la eco! Ma bucur mult ca puiutii stau atat de bine cu greutatea! Este minunat ce se intampla acolo in burtica ta ...eu sunt mare iubitoare de gemenasi, nu stiu de ce mi-am dorit atat sa am, dar si cand am ramas insarcinata acum a doua oara, am sperat ca poate-poate.....ce-i drept nu am in familie..
Multa sanatate si sa duci sarcina cu bine la termen!

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Venim si noi la raport de la eco: bebelul 2600 gr, bebelina 2200... dr zice ca marja de eroare e de 200 gr. Colul era tot scurtat, dar inchis. Asa ca speram sa prindem chiar peste 36 sapt 3 in 1. Cu conditia sa stau in pat in continuare, evident. Burtik e mare, abia m-am dezbracat pt controlul pe masa... a trebuit sa ma ajute asistenta.

manu 32+ +

AMR 4-5 SAPTAMANI!!!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mav cred ca cel mai bine iei in calcul ambele variante de nastere, ca sa nu te ia prind surprindere decizia finala a doctorei! Eu sunt convinsa ca oricum ar fi, va lua decizia buna si luni iti vei putea tine in brate puiutul mult asteptat!
Eu scot deja pentru incurajare si te pup dulce!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Anca - felicitari pt bebe Sara, grasunica, sa va traiasca, sa ii dea Dzeu sanatate si mult noroc in viata!!!

Olivia - ce bebe grasunel ai tu !!! lasa el sa fie sanatos sa ia bine in greutate, nu conteaza cat va ajunge pana la final!!!

Manumanu - imi pare bine ca si bebelul si bebelina sunt ok si maricei, imi dau seama de imesintatea burtii, de cat de incomoda ti-e deja , dar hai ca nu mai e mult si ii vei tine in brate!!

Loren - mie la prima sarcina mi-a zis dr in sapt 36, ca la cat e de capos (si asa e si in ziua de azi) si daca pune pe el in acelasi ritm, riscam sa ajungem la 4 kg si eram clar un caz de cezariana!!!...dar deja in ultimele 2 sapt bebe nu a mai pus decat vreo 200g, eu fiind mica de inaltime, nu mai puteam manca nu mai puteam respira si cred ca din cauza asta!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Ginye doarme ca un ingeras Stefanut!
Cum este cu noul statut? Doarme noaptea puiutul?

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Buna burtici!

Am mai pus niste poze cu Stefanut in nalbum.Suntem mai frumos pe zi ce trece!
Incerc sa intru cat pot de des, dar inca sunt in stadiul de acomodare cu noul statut.

Pupici pe toate burticile si mamicile!

ginye Eduard Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Stefanut

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Gynie - am vazut pozicile cu ingerasul, atata de calm si senin e cand doarme

Tu te-ai mai acomodat cu statutul de mamica?? Noaptea se trezeste des?? Cand mai poti intra sa ne mai zici cateva vorbe despre voi, despre tine!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
ANCA FELICITARI!!! RECUPERARE USOARA SI LAPTE PT BB-LINA SARA

dandusa 4600 g nu imi vine sa cred...chiar un cozonacel mare
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mav si la tine bb mare... eu zic sa te gandesti totusi si la cezariana vb ta de ce sa te mai chinui daca intr-un final te va taia la cezariana....nu vad rostul chinului...acuma cum e mai bine si cum considera si doctorita ...a si inca ceva luni sigur numai scapi
manumar felicitari de vestile bune de la echo...tu mama eroina cu doi la purtator
37+Dimitrie

Mergi la inceput