Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
elilov3 spune:
criss dupa cum au scris si fetele de pe 27 pana la sf lunii oct un prenatl , iar de pe 01 nov altul pe luna intreaga 
oceanborn eu in fiecare an organizez excursii cu copii si ajungem la tine....am fost si la cetatea devei si la castelul huniazilor si la straja...chiar am facut un banchet acolo cu cei de clasa a viii-a...si da ai dreptate de acolo de sus chiar se vede orice...biciul meu si muresul ![]()

37+
Dimitrie
Sorvint spune:
Fetelor imi pare rau cand va aud ca va plangeti de insomnii. Eu sunt o norocoasa din punctul asta de vedere. Ma culc in jur de 12 noaptea si dorm pana pe la 8 dimineata. De mers la baie merg de maxim doua ori si adorm la loc foarte usor. Bine mai e si la mine cate o noapte mai grea cand am vise aiurea si nu prea dorm asa bine. Dar sunt foarte rare.
Sper sa puteti totusi dormi acum pe ultima suta de metri ca dup ace vine bebe o sa fie mai greu. Eu sper sa fiu norocoasa si sa am un bebe cuminte asa cum a fost nepotica mea. Cand era micuta dormea toata noaptea. Nu se trezea nici pentru papa. A fost o norocoasa sora mea.
Alra ar fi minunat sa fie si aici asa. Adica daca iti permiti sa schimbi medicul asa tarziu se poate si aici. Eu sunt destul de inalta si mai lata in bazin si din cauza asta inca sper sa pot naste natural. Bine acum numai imi dau cu presupusul pentru ca pana pe 3 cand merg la ecografie nu pot sa stiu cat are bebe.
Otiliav eu numai mi-am dat cu presupusul momentan pentru ca nu m-am mai intalnit cu dr. Stiu numai din ce am auzit care e politica ei. Oricum eu o sa fac tot posibilul sa nasc natural pentru ca asa imi doresc.
Mav ce bebe grasun ai si tu. Si se pare ca in curand o sa il tii in brate. Ce bucurie.
Ancaoradea felicitari pentru bebe Sara. S-a lasat mult asteptata, bebe cu personalitate nu gluma. Sa fii sanatoasa si tu si bebe si refacere cat mai rapida si mult laptic pentru pitica sa creasca mare.
Manumanu ce bebeii grasuni pentru 32 saptamani ai, mai ales ca sunt si gemeni. De obicei gemenii sunt mai micuti. Imi imaginez ce burtica mare si saltareata ai. Felicitari pentru bebeii .
Gyne ai un Stefanut este un scump.Doarme ca un ingeras.
Sorina
31+
Radu
pozele mele
malinas spune:
Anca, felicitari.Sa-ti traiasca bebe Sara, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Sanatate maxima si refacere rapida.
Hera, multumim pentru veste.
Otilia, am avut si eu dureri de picior cauzate de nervul sciatic. Durerile au aparut in perioada in care bebe a luat cel mai mult in greutate. Cred ca si la tine e aceeasi poveste, probabil se intoarce, creste si apasa pe nervul sciatic.
mav, cred ca ar fi mai bine sa iei in calcul ambele variante, asta asa...ca sa fii pregatitata.
Ginye, e tare scump Stefanut.
Nu am scapat de starea de greata care m-a tinut treaza aproape toata noaptea, imi vine pe gat si sucul de fructe de l-am baut de dimineata. Azi...nu cred ca am sa pot sa inghit ceva solid. Asa imi trebuie daca mananc prostii seara. De azi inainte seara bag doar lapte.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
37 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
elilov3 spune:
bravegirl am vazut pozicile cu lucrusoarele si burtika
ce mari ne-am facut

ginye vazut si pozicile cu stefanutul si mami mai zambitoare...
sunteti niste frumosi 

37+
Dimitrie
elilov3 spune:
olivia felicitari si tie de vestile despre bb 

![]()
deci de luni incepe un nou sir de majorete
...a si inca ceva ne-am decis si noi pe 12 noiembrie vrem sa vina bb dimitrie pe lume....deci va rog sa ma treceti si pe mine in lista cu programare pt cezariana pe 12.11.2008 ![]()

37+
Dimitrie
malinas spune:
Am schimbat si eu semnatura azi
, desi abia maine se implinesc 38 de saptamani. Parca mi-as dori sa treaca mai repede. Imi doresc doar sa nu nasc acum, cand sunt racita.Sa scap intai de raceala si dupa aia poate sa vine bebe oricand vrea el.
Am inceput sa iau oscilococcinum de ieri.Sper sa-si faca efectul. Ma gandesc acum ca am mai luat acum vreo 10 ani si atunci am vomitat grupa mare de la el, asa ca e posibil ca acum starea de greata sa fie tot de la oscilococcinum, nu de la peste si usturoi. OOFffffff....oricare ar fi motivul
, sper sa-mi treaca cat mai repede.
Acum ca m-am lamentat ma duc sa-mi fac o limonada, imi face bine.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
ginye55 spune:
Amalia
Alexutza26
Sorvint
Malinas
Eli
Fetelor, pot spune ca la capitolul dormit sunt o fericita. Bebe al meu este foarte cuminte. Plange doar daca ii este foame si daca a facut ceva in pampersi
. In rest dormim. Noaptea ne trezim cam la 3-4 ore sa papam. Deci nu ma plang. Am mare noroc cu mama care ma ajuta foarte mult cu micutul meu. Nu cred ca m-as descurca singura cu toata cumintenia lui. ![]()
Eu mi-am revenit, fizic vorbind, dupa nastere. Peste o saptamana trebuie sa ma duc sa-mi scoata firele din interior. Singura mea problema este o constipatie cronica. E mai rau decat in perioada cand eram gravida.
Mav
mai e foarte putin.

Ce frumos e ca incep sa apara din ce in ce mai multe minuni!![]()
Pup!

ginye
Eduard Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Stefanut
malinas spune:
ginye, incearca pe langa iaurtul cu musli si salata de varza (daca ai voie sa mananci) pt a combate constipatia. Nu trebuie sa mananci multa, cateva linguri de salata de varza in fiecare zi. Medicul meu de familie m-a sfatuit sa mananc salata de varza, pentru a combate constipatia, atunci cand se instaleaza. Stiam ca zeama de varza murata este buna pentru constipatie, asa ca, am incercat si cu salata de varza sa vad daca functioneaza, pana acum sunt multumita de rezultate. Acum nu stiu, avand in vedere ca alaptezi, daca ai voie sa mananci varza.
_
38s +
manumanu spune:
Fetelor, 
.
Nu sunt eroina, ca stau in pat si nu fac aproape nimic... eroine sunteti voi, cele care sunteti active si mai aveti unele si cate un copilas de manutza... eu nu am incotro si fac ce zice dr., pt ca bebeii mei sa fie bine! Pana la urma nu e usor nici sa stai in pat, mai ales pt o persoana activa ca mine... dar de aci si pana la eroina...![]()
cat priveste greutatea... sa stiti ca nu am luat f mult... cam 8 kg cu totul... ca am si slabit vreo 6 in primele 3,5 luni, cand nu am mancat mai nik... burtik e mare, are vreo 102 cm, dar eu sunt si inalta, nu se vede asa rotunda
Ma bucur ca nu am retentie de apa si nici vergeturi, cel putin pana acum.
Aveti dreptate ... e o activitate la mine in burta... dar dr a zis ca de regula gemenii nu mai cresc in greutate asa mult in ultimele sapt, mai mult isi dezvota organele, plamanii etc. Bine ca e inchis colul si nu am contractii, ca asa am inteles ca nici nu se deschide asa usor...
manu
32+
+ 
AMR 4-5 SAPTAMANI!!!
Otiliav spune:
Mav, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Am uitat cat a avut Sebi la nastere dar banuiesc ca undeva la 3,5 kg sigur. Ma gandesc ca a mai trecut inainte cineva pe acolo si s-a putut.
Hai ca deviez, intrebarea este daca poate sau nu trece prin bazin. Eu aici am solicitat sa facem ceva inainte de nastere sa stiu clar ca are loc sa treaca prin bazin. Si dupa ceva argumentari cu ei s-au hotarat sa-mi faca o radiografie de bazin pe 10 noiembrie (cica ei o fac pentru cei cu fumduletul la inaintare sa vada daca se pot naste vaginal) si pe 28 noiembrie imi fac o ecografie sa vada diametrul capului si greutatea lui bb. Daca nasc pana atunci problema mea.
Ar fi bine daca ai putea face ceva similar.
Ginye chiar se vede ca a pus la falcute. Ce frumos doarme!
Manumanu, ce voinicei ai si mai sunt si doi.
Voi va vaitati de mancarimi pe burta, eu deja sunt plina de vergeturi, au inceput si pe lateral sa apara 

.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre