Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
Flowers spune:
Otilia , multumesc pt filmuletele cu dr. Culcer
, fffff utile.
Eu ma simt bine ,dar la analize mi-a iesit herpes 1+2 anticorpi InG pozitiv. Doctorul a zis ca trebuie sa tinem sub observatie chestia asta. Eu am incerc s-o "monotorizez"pe dansa (cu oglinda
)si am observat ca au aparut 3 alunite inchise la culoare. Dar medicul mi-a zis ca nu are legatura cu herpesul.Este grav sa nasc natural in conditiile astea?
Fluturasha nici eu nu am luat multe kg, doar 10. Sper ca bebita sa fie ok.
Mamiseli 

Flory
36+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
manumanu spune:
ginye, poza aceea in care ZAMBESTI langa minunea adormita m-a miscat tare mult!
Si ce frumoase sunt imaginile disney... sunt postere, tapet sau picturi?
manu
32+
+ 
AMR 4-5 SAPTAMANI!!!
ginye55 spune:
Malinas din pacate nu alaptez. Am pierdut laptele in noaptea in care am nascut. Deci pot manca orice. O sa incerc cu salata de varza. Poate reusesc si scap de problema. 
Otiliav
crestem vazand cu ochii. Luam cam 40g pe zi. 
Manumanu
sunt postere. Ni le-a facut tati!![]()
ginye
Eduard Stefan
Stefanut
madutza spune:
Felicitari Anca!!! Bun venit Sara!!!
Multumesc
pentru raspunsuri. Eu am un feeling ca voi naste inainte de termen si data trecuta a fost la fel. Nu as vrea sa ajut travaliuli pt ca e musai sa fac cezariana. Si mai vreau sa stea acolo pana dupa 38 pentru ca pe 15 noi are frate-miu botezul baiatului si nu vreau sa lipsesc. Oricum, dr. zicea ca in jur de 15 ma cheama sa stabilim data, undeva dupa 20 cred.
Otilia, a fost ok la munte si chiar doua zile am umblat toata ziua. A treia zi am stat in pat si am citit pana la 4 dupa-amiaza. Am inotat in piscina, am stat in jacuzi (fara masaj) si m-am odihnit.
Andreyuta, de ce sa folosesti prezervativ? Sa nu ajunga fratiorii la el
. Nu am auzit asta...poate stie altcineva.
Mav, tu o sa simti cel mai bine in momentul respectiv ce sa faci. Hai ca mai e putin! Incepem cu majoetele!!!
Fluturasha, super, doar 6 kg. Si eu zic ca stau bine la +10/11, farat de +30 data trecuta.
Ginye, sa iti traiasca frumusetea!
Hai ca sotul intnde rufe, ia altele de pe sarma, spala vasele...Ar trebui sa ma simt si eu. Am mancarea in cuptor, ma pregatesc sa fac placinta. O sa am si musafiri intr-o ora, doua...
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
35+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
criss703 spune:
Multumesc de raspuns Simona , Loren@ , Mav , Elilov cu privire la prenatal ..aveam temeri ca mi-l v-a da pe toata luna octombrie
si consideram ca am mers degeaba la servici , dar m-ati linistit
.Acum ma gandesc care sunt considerate ultimele 6 luni
?? se ia in calcul si octombrie pana in 27? sau septembrie ca luna intreaga (pt. ca salarul meu brut variaza
)
Elilov daca mai ajungi prin Deva poti sa-mi dai un telefon ...poate ne intalnim cu cei mici
, cu Oceanborn e putin mai complicat sa te intalnesti acum daca ea s-a stabilit in Italia ...dar poate ajungi si la ea
Ginye ce frumos doarme Stefanut
si i-ai amenajat frumos si " cameruta lui " , asa avem si noi ca sta la noi in dormitor si i-am amenajat coltisorul lui cu patut , ursuleti si tot felu ![]()
Criss
35+
http://community.webshots.com/user/criss703
Amalia spune:
Fetelor, ma trage vremea asta la somn ceva ingrozitor!
. Dimineata, am pregatit puiul pentru plecarea in excursie, dupa care sotul l-a dus la autocar si eu m-am culcat la loc...am dormit de am rupt..pana la 11;30..ce n-am facut de ani de zile!
Acum imi e somn iar, dar nu vreau sa ma mai intind, pentru ca nu peste mult timp vine autocarul cu copiii in Bucuresti si cand o sa sune telefonul o sa ma simt mai rau decat daca nu ma culcam..dar casc de rup!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Am mai pus 2 poze cu burtica...sunt de ieri..tuguiata
..si una cu ratza mea plina de spuma...ca e maaaaare iubitor de apa!
si
39+
Luca Gabriel
babyzapi spune:
Buna gravidutze si mamici dragi!
Va multumesc tuturor pr sustinere si pt felicitari...sunt o mamica fericita si ravasita in acelasi timp. Ingerasul meu este sanatos, doar ca are 1,700 si nu sta prea bine cu papatul. Il tin numai in incubator si ii dau papica cu seringa, am vb cu dr si a zis ca e sanatos, doar ca papa putin si o sa durezepana ia in greutate, dar de obicei cica recupereaza repede. Inca nu am lapte, dar nici nu o sa pot alapta din cauza hepatitei C care am avut-o. Diseara incepe sa-mi dea medicamente pt a opri lactatia
am plans azi o gramada cand mi-au spus ca nu pot alapta, am plans de cand m-ama trezit si am auzit bebelusii din celelalte camere care erau lanaga mamaicile lor, m-am dus sa-l vad pe ngerasul meu si am plans din nou cum statea el singur in camera si in incubator...ma doare sufletul sa-l vad asa slabut, dar am icredere ca o sa fie totul bine si o sa ia repede in greutate. E asa de mic si de nevinovat...e baietelul meu care-l iubesc mult si l-am asteptat cu atata drag....sunt in sfarsit MAMICA.
Va pup fetelor si cand ajung acasa sper sa ma mobilizez sa prind tot din urma.
Isabela
fericita 35+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 4 SAPT

Amalia spune:
Babyzapi chiar ma uitam in albume la poze si ma gandeam la tine!
Ma bucur mult ca ai avut cum sa ne scrii cateva randuri!
Nu-ti fa probleme ca bebe este mic, important este ca e sanatos, ca ia el in greutate!
Tu cum te simti? Care este povestea cu hepatita?...eu am pierdut partea asta...
Te pup dulce, sa-ti traiasca minunea mica si sa fiti sanatosi amandoi! Abia astept poze cu voi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Buna gravidutze si mamici dragi! Va multumesc tuturor pr sustinere si pt felicitari...sunt o mamica fericita si ravasita in acelasi timp. Ingerasul meu este sanatos, doar ca are 1,700 si nu sta prea bine cu papatul. Il tin numai in incubator si ii dau papica cu seringa, am vb cu dr si a zis ca e sanatos, doar ca papa putin si o sa durezepana ia in greutate, dar de obicei cica recupereaza repede. Inca nu am lapte, dar nici nu o sa pot alapta din cauza hepatitei C care am avut-o. Diseara incepe sa-mi dea medicamente pt a opri lactatia am plans azi o gramada cand mi-au spus ca nu pot alapta, am plans de cand m-ama trezit si am auzit bebelusii din celelalte camere care erau lanaga mamaicile lor, m-am dus sa-l vad pe ngerasul meu si am plans din nou cum statea el singur in camera si in incubator...ma doare sufletul sa-l vad asa slabut, dar am icredere ca o sa fie totul bine si o sa ia repede in greutate. E asa de mic si de nevinovat...e baietelul meu care-l iubesc mult si l-am asteptat cu atata drag....sunt in sfarsit MAMICA.Va pup fetelor si cand ajung acasa sper sa ma mobilizez sa prind tot din urma. Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() AMR 4 SAPT ![]() |
si
39+
Luca Gabriel
criss703 spune:
Babyzapi 

Felicitari inca o data proaspata mamica !
Bine ca bebe Nicolas este sanatos asta e cel mai important iar de crescut va creste el sigur , probabil ca acum la inceput ii este si lui mai greu pana se acomodeaza dar apoi am inteles din ce am citit ca bebelusi micuti la nastere recupereaza din greutate mai repede decat ceilalti , astfel greutatea unui bebelus se dubleaza-tripleaza pana la varsta de 1 an , pe cand a celor micuti creste chiar de 4-6 ori pana la un an 
Asa ca nu mai fi necajita
ca ii poti transmite si lui starea ta iar el are nevoie acum de liniste , de tine , de tatal lui sa se simta iubit 
Criss
35+
http://community.webshots.com/user/criss703