Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
ginye55 spune:
Madutza
Criss 
Amalia
uite acum faci 40 de sapt! Ma uitam la semnaturi si am vazut ca mai ai si tu foarte putin. 
Babyzapi curaj, mamico! chiar daca e asa micut, puiutul tau va recupera repede. In ceea ce priveste alaptatul, te inteleg perfect. Stai linistita, bebe o sa fie bine! 
Asteptam poze!![]()
ginye
Eduard Stefan
Stefanut
Otiliav spune:
Babyzapi, ma bucur ca ai intrat sa ne spui ce mai faceti. Mi-am permis sa intreb ce analize a facut o mamica de la grupa Anei care stiu ca alapteaza desi a avut hepatita C.
Amalia, la noi este asa de cateva luni, azi nici nu am scos nasul afara ca tare urat ploua. Cred ca de aceea fac norvegienii copii multi
ca de numarat bani probabil s-au plictisit.
Vai dar ce slaba esti, parca esti sora Corinei. Cum de s-a tuguiat burta, a inceput sa coboare?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
Amalia spune:
Otilia din pacate...sau din fericire...depinde cum privesti..am un metabolism foarte rapid!
Am pus 12 kg in sarcina asta, dar nu stiu pe unde. Burtica a coborat de vreo 3 saptamani...oricum la sarcina asta a fost joasa de la inceput, lucru care sincer m-a multumit foarte mult pentru ca n-am avut urma de arsuri, n-am respirat greu si singura mea problema a fost mersul des la toaleta..cu care pot sa traiesc foarte bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Vai dar ce slaba esti, parca esti sora Corinei. Cum de s-a tuguiat burta, a inceput sa coboare? Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+Pozele noastre |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Sorvint spune:
Babyzapi nu e nici o problema ca e mai micut puiutul tau, sa vezi ce repede o sa ia in greutate ca nici nu o sa iti vina sa crezi si in curand vei fi acasa cu bebelusul. Imi imaginez ce micut trebuie sa fie puiul tau. Eu cel mai micut copil pe care l-am vazut avea 2.200 kg si mi se parea asa de fragil.
Otiliav nici eu nu as scoate deloc nasul afara pe vremea asta, dar am un cainut pe care trebuie sa il scot de doua ori. Asa ca am chef nu am chef trebuie sa ies. Dar intr-un fel a fost bine ca asa am facut si eu miscare si m-am plimbat cate o ora in parc.
Sorina
31+
Radu
pozele mele
simona_1402 spune:
Babyzapi, felicitari mamicooooo!!
Au dreptate fetele, nu te stresa cu greutatea lui bebitza. BB2 la mine a avut 2100 gr la 32 de sapt si asta nu l-a ajutat cu nimic. Important este ca e sanatos!!! Am o nepotica nascuta la 900 de gr si acum, la 4 ani, nu ai zice ca a avut vreodata probleme...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
35+ 
AMR cel mult 5 pana la 
mariana28 spune:
Buna ziua burtici si mamici!
Azi am fost la tara si am cam ramas in urma cu cititul...
Otilia vreau si eu salata boeuf 

Ai facut maioneza sau ai cumparat?Poate voi face si eu ca numai la asta ma gandesc...
Sanatate multa
!
33 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Z_IULIA spune:
Buna seara!
Am reusit sa intru si eu dupa 

si culmea mi s-a stricat si masina
! Si a venit abia in seara asta sa mi-o repare cineva, dupa ce rufele erau deja spalate !
Acu o sa ma apuc sa citesc, dar la viteza cu care ati scris imi e greu sa cred ca voi recupera intergral!
Babyzapi ma bucur ca sunteti bine, Stai fara grija puiul o sa recupereze repede !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
loren@ spune:
Babyzapi eu iti tin pumnii ca flacaul sa ia repede in greutate sa va dea drumul acasa!
Imi inchipuiam ca nu o sa te lase sa alaptezi!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 1 zi
A M R numai 1 saptamina si 6 zile 
anca_27 spune:
Pup piticii si burticii`/piticele si burticile!
Va citesc tot timpul, plang si rad odata cu voi si povestile voastre, cu timpul stam mai prost, inca lucrez, ma lupt si cu masterul sa trag acum cat pot sa-mi tin prezentarile si referatele si eseurile vietii, sa-mi fie mai usor la examene in ian-feb.
Tot citind mi-am dat seama de coincidenta cu Anca, mamica de Sara
.
Mamici si burtici care-ati luat Trio Chicco, sunteti multumite de el? Am dat ieri o tura de Carrefour la Cj si l-am gasit la 11oo ron, l-am pus pe nenea de la raion sa mi-l desfaca si sa-mi arate tot ce stie sa faca, l-as lua insa mai cer pareri, cum se comporta in timp?
Fetele care-ati intrat in prenatal, ati reusit sa obtineti si cei 15% compensati de unitate pe perioada celor 6 sapt cel putin?
Noi suntem bine, luni mergem la eco, n-am mai fost de 6 sapt, nu mai am rabdare, bebelina mi se inghesuie sub coaste, azi s-a ghemuit cel mai tare, nu mai puteam respira, deja vedeam stele verzi, cumva-cumva s-a dus mai jos, ne luptam cu acidul, dar orice pt bebelina.
Pupici si spor!
32+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Otiliav spune:
Am mai studiat putin problema cu Hepatita C. Desi cred ca Babyzapi a cerut si ea pareri inainte de nastere ma mir ca pe net scrie ca se poate alapta.
Am gasit aici pe DC un subiect unde parerile sunt impartite. O mamica a scris.
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikiriki Eu ca si Camelia.t am hepatita C si am aceeasi dilema ...daca sa alaptez sau nu ...asa ca azi dupa lunga asteptare si framantari am vorbit cu dr Ceausu de la Victor Babes care mi-a spus ceea ce imi confirmasera si alte studii citite de la CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) din State si Canada, si anume ca nu trece in lapte ci doar sangele este mediu de transmisie... Eu zic ca daca in State si Canada se face o asemenea afirmatie de catre un Centru National, ei nu se joaca cu cuvintele si fac asemenea afirmatie dupa studii amanuntite nu dupa ureche.....mai ales ca e ca si o politica de sanatate...adica recomanda ca mamele cu hepatita C sa nu se abtina de la alaptat mai ales daca au viremia 0. Numai in cazul sfarcurilor crapate sau care sangereaza trebuie oprit pana la vindecarea lor si apoi reluat. Problema este ca trebuie sa ai viremia nedetectabila, adica aproape 0. Asa e si cazul meu , am viremie 0 dar tot imi faceam probleme.... Poti sa alaptezi dar in cazul in care sfarcurile sunt crapate sau sangereaza atunci trebuie sa opresti si sa continui abia dupa refacerea lor. Acum ca am confirmarea si a unui dr. infectionist m-am mai linistit. Iti tin pumnii sa fie bine! Kikiriki 37+ si Luanna Kikiriki |
Si mamica aceasta a obtinut greu o sarcina prin FIV.
Tot pe net am gasit acest articol: www.sanatateatv.ro/sfaturi/infectioase/hepatita-c/" target="_blank">Hepatita C unde scrie ca nu se transmite prin alaptare "Cum nu se transmite Hepatita C? Virusul Hepatitei C nu se transmite prin: aer, alaptare, stranut, īmbratisari si sarut, tuse, īmpartirea tacāmurilor si a paharelor, mīncare sau apa, folosirea toaletelor publice, īn autobuz, metrou, tren, avion, telefoanele publice, apa piscinelor publice.".
Mariana28, am facut maioneza si am riscat cu ou crud
Iar am scris 2 ore la un mesaj, de abia acum il trimit.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+Pozele noastre