Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Babyzapi, multi pt tine si bbe Raphael, Nu mai plange iubita. Bebe e sanatos, asta e cel mai important.
Manumanu, ce bebei maricei ai. Felicitari!
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune!
Mav, fii barbata! Noi suntem aici si iti facem galerie!!!
Eu sunt happy pt ca tati ne iubeste mult. A fost si i-a luat bebelinei cercelusi . Sunt asa micuti si draguti.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Am ramas cu gandul la salata boef a Otiliei ...asa ca am pus-o pe mama sa-mi faca si mie. Cred ca o sa mananc pana plesnesc

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

bravegirl tocmai vin de la fetele de la aspirante optimiste si intrebau de mai multe fete printre care si de tine. Am indraznit sa le spun ca esti bine . sper ca nu te superi.

Sorina 31+ Radu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

ca tot vorbiti de salata boeuf, noi de abia am terminat-o. am facut si eu marti doua farfurii. eu am riscat si am facut maioneza in casa cu ou crud. nu imi place deloc cea de la magazin. am facut mai pe la inceputul sarcinii cu din aia de magazin si nici nu s-a mancat. sper sa nu se intample nimic.

Sorina 31+ Radu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

...acu'...nu va e mila deloc?...
Pai e frumos sa stau maine sa ma apuc de salata de boeuf? L-am instruit deja pe sot..ca maine dupa ce-l duce pe David la andrenamente, sa treaca prin piata sa ia ce trebuie...si sa vina cu ele acasa pana iese copilul de la sala!
Of...
Cred ca pe mine o sa ma apuce nasterea intre niste feluri de mancare!...

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

BraveGirl sa-i poarte sanatoasa puiuta mica! Normal ca va iubeste tati, doar sunteti ale lui, nu?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu sunt happy pt ca tati ne iubeste mult. A fost si i-a luat bebelinei cercelusi . Sunt asa micuti si draguti.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello,

am terminat si eu cu masa si cu niste rufe si acuma sunt in pauza de tras sufletul pana la noile rufe. la noi in casa e santier, dar pe motivul asta am scapat usor cu masa ca am cumparat mancarea.

insa ma doare capul rau, cred ca de oboseala ca nu am dormit prea mult azi noapte.

babyzapi eu stiu exact prin ce treci. tot ce pot sa iti zic e ca peste catva timp totul e doar amintire, dar acuma e greu, stiu. si eu eram suparata cand noaptea auzeam scancete de bebei si laura era la prematuri cu perfuzie si abia daca scancea vreodata. cel mai greu a fost cand a trebuit sa plec din spital si sa o las acolo, parca am lasat o parte din mine. abia ma tineam sa nu plang. norocul a fost insa ca am putut sa o luam repede, in numai 2 zile dupa ce m-au externat pe mine. mi-au zis ca daca nu ma externeaza primesc amenda, ma tinusera deja 9 zile in conditiile in care recomandarea de spitalizare de 3, maxim 5 la nastere normala.

laura insa a mancat foarte bine din prima si a luat frumos in greutatate. dar s-a nascut cu 2500g si avea alta forta. bb mic al tau are nevoie de timp sa capete puteri si sunt convinsa ca va topai si el prin curbele de crestere.

important e ca e sanatos, e in grija buna si restul se rezolva

fetele cu maioneza - noi mancam doar cumparata. nu fac niciodata de lene si ca nu imi iese bine. si pentru sarcina e perfecta caci e pasteurizata

mav, mult succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

BraveGirl sa-i poarte sanatoasa puiuta mica! Normal ca va iubeste tati, doar sunteti ale lui, nu?

si 39+ Luca Gabriel

Multumim.

Amalia,

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Anca_27 ma bucur ca esti bine si tu si bebelina miscatoare! Te asteptam cand mai ai vreme sa ne spui cum sunteti!
Bafta multa cu examenele si spor la treaba cu referatele!

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Pup piticii si burticii`/piticele si burticile! Va citesc tot timpul, plang si rad odata cu voi si povestile voastre, cu timpul stam mai prost, inca lucrez, ma lupt si cu masterul sa trag acum cat pot sa-mi tin prezentarile si referatele si eseurile vietii, sa-mi fie mai usor la examene in ian-feb.
Tot citind mi-am dat seama de coincidenta cu Anca, mamica de Sara .

Mamici si burtici care-ati luat Trio Chicco, sunteti multumite de el? Am dat ieri o tura de Carrefour la Cj si l-am gasit la 11oo ron, l-am pus pe nenea de la raion sa mi-l desfaca si sa-mi arate tot ce stie sa faca, l-as lua insa mai cer pareri, cum se comporta in timp?

Fetele care-ati intrat in prenatal, ati reusit sa obtineti si cei 15% compensati de unitate pe perioada celor 6 sapt cel putin?

Noi suntem bine, luni mergem la eco, n-am mai fost de 6 sapt, nu mai am rabdare, bebelina mi se inghesuie sub coaste, azi s-a ghemuit cel mai tare, nu mai puteam respira, deja vedeam stele verzi, cumva-cumva s-a dus mai jos, ne luptam cu acidul, dar orice pt bebelina.

Pupici si spor!

32+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Sunt foarte suparata si speriata. A venit rezultatul la analiza de urina si am infectie urinara. Mi-a dat reteta de amoxicillin 500 mg de 3 ori pe zi. Nu degeaba mi s-a parut mie ciudata culoarea urinei. Multumesc celor care m-au sfatuit sa merg la dr. Offf am o stare atat de rea. Ma duc sa citesc ce ati scris poate imi trece.

Adriana +35saptamani cu Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput