Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 14
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Sunt foarte suparata si speriata. A venit rezultatul la analiza de urina si am infectie urinara. Mi-a dat reteta de amoxicillin 500 mg de 3 ori pe zi. Nu degeaba mi s-a parut mie ciudata culoarea urinei. Multumesc celor care m-au sfatuit sa merg la dr. Offf am o stare atat de rea . Ma duc sa citesc ce ati scris poate imi trece.Adriana +35saptamani cu Eduardhttp://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ |
nu inteleg de ce esti suparata si speriata. totul e ok. ai o infectie urinara care nu te supara rau, infectiile urinare sunt normale in sarcina si e si descoperita inainte de nastere deci ai timp sa o tratezi. eu am mai zis azi sau ieri, in sarcina anterioara am avut 2 infectii urinari si in sarcina asta 1 - si a trebuit sa iau antibiotice. multe antibiotice sunt perfect ok in sarcina, atata vreme cat le prescrie doctorul nu e nici o problema.

Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Pentru babyzapi si nu numai, copiez aici ce mi-a raspuns prietena mea de la scutece.
| citat din mesajul lui andreap Otilia,eu am tratat hep.C cu Interferon de mult timp si e nedetectabila.trebuie facuta viremia,adica dtectarea cantitatii de virus din sange.la mine a iesit nedetectabila si acum,deci pot alapta.oricum parerile sunt impartite:unii ca pot alapta,altii ca nu,unii ca poti alapta oricum,ca nu se transmite....eu zic sa-si faca rapid o viremie,urgenta,ceva(costa cam 450 ron).pana atunci sa mulga si sa stocheze/arunce.e pacat..poate totusi e OK si poate alapta.mai ales ca-i micut,poate ii prinde bine sa ia ceva anticorpi. daca mai ai nelamuriri,spune..pot sa-ti dau si telefonul,sa ma sune pupiiii BOTEZ SARA Septembrie-octombrie 2008 www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
Corina, sa poarte sanatoasa cercelusii. Eu nu cred ca voi gasi unde sa-i fac gauri ca pe aici nu se poarta. Daca as gasi i-as pune pe ai mei de bb ca ii am cu mine.
Anca_27, bafta cu examenele sa scapi de cat mai multe ca sa nu fii stresata in ianuarie.
Fetele nu am vrut sa va fac pofta.
Mie imi iese intotdeauna maioneza cu ou crud si e si foarte gustoasa, o fac repede cu manuta. Pana acum am rabdat si eu dar ma saturasem de cea din comert pe care o mai degustam la servici in diverse salate.
Vad ca nu sunt singura care s-a abatut de la regula generala.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+Pozele noastre
babyzapi spune:
Buna iubitele mele!
Otilia mersi mult de tot pt interesul legat de alaptat...deja mi s-a administrat pastiluta pt blocarea lapticului...ei asa au considerat ca e mai bine...acum nu stiu ce sa mai zic, mereu vor fi pareri si pro si contra pe tema asta...
Amalia am avut hepatita C acum 7 ani si am facut tratament timp de un an, in urma caruia viremia este negativa (zero), dar am ramas purtatoare de virus....
Cris, Alra, Elilov, Andreyutza
Ma simt foarte bine azi, sotul e foarte surprins cat de repede mi-am revenit dupa operatie, m-am plimbat azi toata ziua si am stat foarte putin in pat, am preferat scaunul, iar conditiile de aici sunt mai mult decat excelente. Ma bucur ca sunt singura in camera ca sigur as fi inebunit sa vad o alta mamica cu bebelusul langa ea...
Va multumesc inca o data tuturor si cat de curand va pun si o pozica cu bebe cel mic al meu. O sa primesc coronita pt cel mai mic bebe cred...
Isabela mamica lui Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Amalia spune:
Darling nu fi suparata, ca din pacate se mai intampla!
Important este ca te-ai dus cumintica la doctor si te tratezi corespunzator! Multa sanatate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Babyzapi imi pare rau sa aud de boala!
Important este ca sunteti bine amandoi acum! Nu-ti fa probleme cu greutatea ca va lua foarte bine in greutate in saptamanile care vor urma! Cel mai important aspect este ca este un copil sanatos!!1![]()
Ma bucur ca ti-ai revenit atat de bine dupa operatie!
Multa sanatate!
| citat din mesajul lui babyzapi Buna iubitele mele! Otilia mersi mult de tot pt interesul legat de alaptat...deja mi s-a administrat pastiluta pt blocarea lapticului...ei asa au considerat ca e mai bine...acum nu stiu ce sa mai zic, mereu vor fi pareri si pro si contra pe tema asta... Amalia am avut hepatita C acum 7 ani si am facut tratament timp de un an, in urma caruia viremia este negativa (zero), dar am ramas purtatoare de virus.... Cris, Alra, Elilov, Andreyutza Ma simt foarte bine azi, sotul e foarte surprins cat de repede mi-am revenit dupa operatie, m-am plimbat azi toata ziua si am stat foarte putin in pat, am preferat scaunul, iar conditiile de aici sunt mai mult decat excelente. Ma bucur ca sunt singura in camera ca sigur as fi inebunit sa vad o alta mamica cu bebelusul langa ea... Va multumesc inca o data tuturor si cat de curand va pun si o pozica cu bebe cel mic al meu. O sa primesc coronita pt cel mai mic bebe cred... Isabela mamica lui Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Ramo2007 spune:
Buna dragi gravidute si proaspete mamici,
Acum am reusit sa intru ca a plecat sotul un pic...
Felicitari tuturor fetelor care au nascut, refacere rapida si puiuti sanatosi!
Babyzapi, felicitari mamico, nu mai fii supi, bebele tau o sa creasca repede.Maine mergem la botezul unei fetite nascute la fel, 1,700 si acum, la 3 luni are 4, 500 si creste pe zi ce trece.
Maine schimbam si noi semnatura, am intrerupt Utrogestanul si parca ma cam doare burtica mai des.Iau No-Spa in continuare si sper ca bebita sa stea in burtica pana zice nenea dr.Pe 3 noiembrie, merg sa o mai vad.
Fetelor, maine nu cred ca mai intru, iar de luni o sa fie din nou sotul calare pe mail...asa ca bafta celor care aveti nasterea programata saptamana viitoare si celor care nu sunteti programate, dar totusi o sa vina bebeii!
Ramo
32+ 
Puiutul meu scump
Darling_ spune:
Gata, am terminat de citit si ma simt mult mai bine. Multumesc Alra si Amalia pentru incurajari
.
Mamica Babyzapi, nu mai fi suparata. Bebe o sa recupereze rapid de n-o sa-ti vina sa crezi. O prietena a nascut prematur o fetita de 1.500 gr si acum are 11 ani si e o fetita superba, mai inalta decat majoritatea celor de varsta ei. Sunt convinsa ca e greu dar o sa treaca e doar o perioada acum la inceput.
Ancaoradea felicitari pentru bebe Sara. Sanatate si tie si bebelinei si refacere cat mai rapida si mult laptic pentru pitica sa creasca mare.
Manumanu felicitari pentru bebeii grasani.Si mie mi-ar fi placut mult gemeni (tata a avut un frate geaman) si cochetam cu ideea ca poate o sa se prinda si la mine. Poate la bebe2.
Gyne ai un Stefanut scump.Parca e un ingeras. Iar tu, se vede ca esti fericita.
Nu mai am rabdare cand vad toti cozonaceii astia pufosi care-ti lasa gura apa. 
As vrea si eu detaliile pentru mailul comun, please![]()
Adriana
+35saptamani cu
Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
Otiliav spune:
Darling, trebuie sa-ti activezi mesegeria privata PM ca sa poti primi mesaje.
Mirtha, Anes, Mamiseli, Elilov v-am simtit lipsa azi, ce faceti fetelor?
Lorena, si-ai ajuns si la 38 de saptamani, poate Larisa vrea sa vina pe lume in Noiembrie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
Darling_ spune:
Otilia cred (sper) ca am activat PM.
Adriana
+35 cu
Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
Otiliav spune:
Darling, ti-am trimis mesaj.
Va vine sa credeti sau nu de luni ma apuc sa-mi pun ce am deja cumparat in bagaj
.
Ma uit acum pe lista pusa de Mav, cred ca trebuie sa o printez si sa incep sa tai ce am deja luat si ce nu cred ca imi trebuie acum.
Am si eu o intrebare: ati cumparat Avent Nipplette si Avent Multimam Balm? Habar nu am daca se gasesc pe aici dar posibil ca da de vreme ce vad diverse produse Avent prin magazine. Treaba este ca eu nu am mameloane ombilicate sau aplatizate asa ca primul l-as taia de pe lista, al doilea insa as vrea sa am in casa inca ceva pe langa Garmastan si altceva nu cunosc.
Sunt singura pe aici?
34+
Pozele noastre

. Ma duc sa citesc ce ati scris poate imi trece.