Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Apropo de kg...va vine sa credeti ca eu am luat pana acum doar 6 kg?...cam suspect zic eu...dar bebelina e in grafic...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Uau...mama nene...6 kg doar? Atit am luat eu in primul trim....ce misto era daca ramineam si eu la 62!Adica nu 72 aproape!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 1 zi
A M R numai 1 saptamina si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

lorena, cica nu e musai cezariana peste 4kg... cica mai important este cat de mare este capul (si bb Antonio pare capos -nici nu m-ar mira, ca ar semana cu ta-su si fra-su)... daca are loc destul sa treaca prin bazin, etc....
dr mea zicea ca oricum facem peridurala si daca nu poate bb sa iasa, ma opereaza. dar de ce sa ma mai chinui si eu (ah, cand ma gandesc ce ciorchine am deja la fund).... oricum ma taie jos sau pe burta... si sa-l mai stiu si pe el capos, blocat in bazinul meu...

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mav cu adevarat dificila alegere...dar cred ca abia la locul faptei vei lua o decizie impreuna cu doc. ta...nu stiu cum e sa ai bb de 4 kg...dar cred ca e destul de capos la greutatea asta!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mav Mi-ai atras atentia la semnatura!!!!am 35 (+3 zile) nu 34, nu modificasem eu. Mai am nitel si intru in luna a 9-a!!! Nu imi vine nici mie sa cred. Culmea este ca ma simt din ce in ce mai bine (mi-a prins bine saptamana de spitalizare), probabil au mai disparut si din piticii de pe creier. Parca ma vad ca il duc la termen, de unde imi era teama ca nu trec de 30 de sapt....
Bebele meu este micut, cam cu o sapt-doua in urma. Are dbp cu aproape 2 sapt in urma si FL cu cateva zile doar mai mic. Doca a zis ca nu e relevanta masurarea DBP pt ca... ecograful e vechi, nu te poti baza pe el, BB e cu capul infipt in bazin, e posibil sa fie nitel comprimat si e posibi sa fie eroare la delimitarea dintre craniul lui BB si oasele mele.
Am fost sa vorbesc si la neonatologie cu o dr fff tanara si fff draguta despre care am auzit si ca este fff buna dpdv profesional. Am intrebat-o si pe ea de faza cu capul lui BB, daca ii cauzeaza ca sta acolo inghesuit... doar ca nu a ras de mine... asa ca m-am potolit si pe tema asta.
M-am hotarat sa raman in slatina pentru nastere, m-am obisnuit si cu doca cea noua, e mai scumpa la vorba, chiar zgarcita, dar nici nu m-a repezit cand imi exprimam si eu parerile (angoasele). La urma urmei e doar o operatie obisnuita, am trecut de perioada critica... si mai ales instinctul meu imi zice ca pot avea incredere in dr de la neonato, ca acolo este marele meu stres.
Ma va tine in spital totusi pana la capat pt ca nu se stie cand se va intampla marele eveniment si ar fi mai bine sa fiu deja acolo, sub supravehere. Dupa ultimul eco, cand mi-a zis ca totul e OK, inclusiv cicatricea de pe uter, eu speram deja la 38 de sapt, dar doca mi-a cam dat peste nas... "stai sa faci 36 si mai vedem noi"

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
35+
AMR cel mult 5 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Burtici si mamici , cele care ati ramas deja in prenatal , am si eu o intrebare : concediul se ia de la inceputul lunii ? sau oricand in cursul lunii? eu vreau sa raman de luni deci din 27 oct. si am anuntat la serv. personal si mi-au spus ca sa nu ma grabesc sa si aduc luni concediul ca oricum dr. de familie mi-l da pe 1 luna intreaga (intreaga inseamna 27 oct.-27 nov. ? sau 1.oct.-31 oct.?) ...deobicei am mai multa logica dar acum m-a cam lasat

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

lorena, acum am vazut ca ai intrat in s39, nu-mi vine sa cred! pai ai trecut pragul, mai rezisti inca o saptamana.... si sa vezi ce de laptic o sa produci de data asta!!!
de mine cred ca scapati luni, nu ma intorc acasa fara bb...
...ar trebui sa-mi mai pozez azi burta...

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Burtici si mamici , cele care ati ramas deja in prenatal , am si eu o intrebare : concediul se ia de la inceputul lunii ? sau oricand in cursul lunii? eu vreau sa raman de luni deci din 27 oct. si am anuntat la serv. personal si mi-au spus ca sa nu ma grabesc sa si aduc luni concediul ca oricum dr. de familie mi-l da pe 1 luna intreaga (intreaga inseamna 27 oct.-27 nov. ? sau 1.oct.-31 oct.?) ...deobicei am mai multa logica dar acum m-a cam lasat

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Primul meu concediu a fost 11-30 sept, dupa care urmeaza luna intreaga - 1-31 oct

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
35+
AMR cel mult 5 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia sa stii ca ma uitasem si eu la asta!. Cu toate astea...asa simt ...vedem noi daca imi deschid cabinet dupa..si ma declar adevarata mama Omida . Pentru mine, nu mai conteaza, sanatosi sa fim ca sunt la termen!
Felicitari pentru schimbarea semnaturii! Imi pare rau pentru durerea aia de picior ..poate iti apasa pe nervul sciatic..

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Amalia, 2 noiembrie zici, tu si Ancaoradea aveati acelasi UM, DPN .

Eu saptamana aceasta am pus bine pe mine (1 kg in plus la doctor joi), sunt convinsa ca si bblusa s-a ingrasat. Si ma doare iar piciorul stang, de abia merg. Insa trebuie sa vad partea buna, ca nu m-a durut piciorul cand era Ana cu ghipsul, asta da minune. Si inca o veste buna, am schimbat semnatura .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Criss eu stiu ca prin luna intreaga doctorii inteleg luna in curs..deci daca intri in 27 oct iti da pe alea citeva zile pina in noi., iar de la 1 noi pina la 1 dec . iti da alt concediu! Sa mai zica si alte fete daca stiu altceva!
Mav deci esti chitita..luni sa fie ziua cea mare!Chiar o poza la burta inainte de nascare!
Eu am o foame de lup..sper sa nu o iau razna pe ultima suta de metrii!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 1 zi

Mergi la inceput