Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Ancaoradea, curajoaso! Sara bine ai venit, sa fii sanatoasa, norocoasa si cuminte!

Si eu cu ceai in fata dar din fericire inca dorm bine. Ca sa ma misc de pe dreapta pe stanga trebuie sa fiu treaza bine, ma tin de comoda de langa pat sa fac manevra de intors .
Madutza, eu cu Ana nu am facut pauza de prostioare, in saptamana 38-40 eu zic chiar ca este recomandat ca ajuta travaliul. Vezi ca pana la urma a fost totul bine la munte, aveam emotii ca te-am sfatuit sa mergi .
Olivia, 500 de grame pe saptamana, bine ca ei crescin salturi si poate saptamana aceasta pune 200 de grame. Nu ai de unde stii.
Anes, bataita, ce mare ajutor crezi ca ai cu 30 ml de lapte praf. E clar ca poti sa il scoti complet. Oricum inteleg ca doar o data pe zi i-ai dat, deci ai scos o masa de 30 ml de lapte praf ca asa spuneai ultima data ca i-ai dat doua mese.
Spuneai ca ai cantar, cum a evoluat?
Mirtha, poate ne spui si noua lungimea minunii tale.
Alra, nu-i nimic nici eu nu am spus, facem surpriza.
Mav, te asteptam cu vesti, nu mai fi suparata acum la sfarsit. Gandeste-te ce mult ti-ai dorit bb si ca mai ai putin si-l vei tine in brate.
Amalia, 2 noiembrie zici, tu si Ancaoradea aveati acelasi UM, DPN .
Spiridusul, Creatza, cum mai sunteti?
Mendy, mai sunt 2 zile pana la cezariana, ce trece timpul.
Diamisha, acum am vazut, ultima saptamana graviduta

Eu saptamana aceasta am pus bine pe mine (1 kg in plus la doctor joi), sunt convinsa ca si bblusa s-a ingrasat. Si ma doare iar piciorul stang, de abia merg. Insa trebuie sa vad partea buna, ca nu m-a durut piciorul cand era Ana cu ghipsul, asta da minune. Si inca o veste buna, am schimbat semnatura .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ancaoradea, felicitari si sa te bucuri de bebelina!!!

Venim si noi la raport de la eco: bebelul 2600 gr, bebelina 2200... dr zice ca marja de eroare e de 200 gr. Colul era tot scurtat, dar inchis. Asa ca speram sa prindem chiar peste 36 sapt 3 in 1. Cu conditia sa stau in pat in continuare, evident. Burtik e mare, abia m-am dezbracat pt controlul pe masa... a trebuit sa ma ajute asistenta.

manu 32+ +

AMR 4-5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

FELICITARI ANCAORADEA!!! sa va traiasca Sara, sa fie sanatoasa si cuminte.
Hera, multumim pentru vesti.
Olivia, felicitari pentru grasunel.
Madutz, subiectul cu ma intereseaza si pe mine. intrebarea e daca sa folosim prezervativ? am auzit ca dupa o anumita varsta a sarcinii asa ar fi mai bine.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Felicitari Ancaoradea! Sa va traiasca pruncuta si sa va bucurati de ea!

Otilia, Simona, vad ca aveti 34+, la mai mare!

Ultima ecografie: 3900g. Eroarea de estimare a greutatii este de +/-500-600g la varsta asta a sarcinii. Oricum, cica e un bb mare, a masurat mai multe oase (si capos, DBP>10cm, o sa-mi faca pasa franjuri), nici dr de azi nu ar fi scazut practic mai mult de 100-200g din ceea ce a estimat aparatul.... Deci, Dandusa, al tau are peste 4kg sigur!
BB istet, si-a desfacut papionul si... surpriza... se pare ca si-a bagat deja capul la cutie in oasele bazinului, nici n-a mai putut vizualiza dr colul din cauza asta, deci... e "pe vine"... pregatit...
Lichidul e clar si placenta inca ok, gr. 2-3.
...Dr de azi m-a sfatuit pt cezariana (si ea n-are niciun interes, nu castiga absolut nimic din asta)....
Ei, acum ce sa mai zic/fac?!?!?!?!?!!?

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Manumanu ce grasunei ai la 32 de saptamani ! imi inchipui ce burta ai ...si va mai creste , voi sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la termen , incerc sa-mi imaginez cum e sa se miste in burtica 2 bebei asa maricei...

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

manu, te cred ca abia te misti cu asa dolofani in burtica! Abia astept sa ti-i vad!!!!!!!!! N-o sa fie usor sa cresteti doi bebei deodata, insa mi se pare atat de frumos ca aveti pereche!!!!!!!!

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

FELICITARI Ancaoradea...Bine ai venit pe lume Sara... sa fi o bebelina sanatoasa si mancacioasa...si tu Anca refacere rapida...

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mav dar daca bb are peste 4 kg si ai naste natural cu epidurala, e vreo problema sau de la 4 kg in sus se impune cezariana?
Manumanu sunt foarte bine crescuti cei 2 cozonacei si daca mai stau citeva sapt. se fac de-a dreptul barosani!Incerc numai sa imi imaginez cita burtica ai...cite kg ai luat?
Cred ca am de tot...adica pe de o parte vreau sa nasc, pe de alta acum ma gindesc sa fie la inceputul lunii noi...zile mici 1, 2, 3!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 1 zi
A M R numai 1 saptamina si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

FELICITARI ANCA! BEBELINA SARA SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA! TE ASTEPTAM CU POZE SI POVESTEA NASTERII!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Anca felicitari pentru bebelina Sara, sa fie sanatoasa si papacioasa!

Olivia felicitari pentru bebe grasunel

37+ Victor Nicolas

AMR 3 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput