Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Nici eu n-am avut somn azi-noapte, daca stiam ca sunteti online intram si eu sa va tin companie.

Anca, felicitari si refacere rapida!!! Bun venit pe lume, bebe Sara!!!

Noi am fost azi la echo si bebe al nostru are 3400 g a crescut cu 500g intr-o sapt, in ritmul asta il ajunge/intrece pe Raducu , mai ales ca inca nu da semne ca ar vrea sa iasa, colul e inchis. Dandu, noua ne-a zis ca marja de eroare e de 10-15% dar probabil depinde de aparat.

Cat priveste ceaiul de frunze de zmeur, eu beau de 3 saptamani cate 3 cani pe zi si nu am contractii, nu am nimic asa ca-l puteti bea linistite. Cat despre efect sper sa va pot da detalii cat mai repede.

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Felicitari Ancaoradea...printesa Sara sa-ti traiasca!
Hera astepti dopul? Si eu dopul si sa se rupa apa! Le prefer variantei cu intai contractiile...
Madutza pai nu stiu pina cind e voie..undeva citisem ca pina se rupe apa...bine ca poti, mie mi-e frica, la fel si sotului desi si cheful nostru e mareeeeeeeeee!
Olivia super..500 gr intr-o sapt. e foarte mult!
Na ca mi-am pus si eu sotul sa imi ia ceai de frunze de zmeur...poate are efect!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 1 zi
A M R numai 1 saptamina si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ancaoradea FELICITARI!!!! Sa va traiasca bebelina si sa fie sanataoasa, iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic mult!!! Ma bucur ca, in sfarsit, ai scapat! Sunt convinsa c anu ti-a fost usor!

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna fetele, vin cu vesti
Am primit sms de la Anca

"Ieri s-a nascut Sara, 3400g, abgar 9/10. Suntem bine amandoua.Nasterea a fost grea, dar scurta. Va pup pe toate."

Felicitari draga de tine, de cand o asteptai. Sa va bucurati de ea toata viata.

38+ Lorena Elena

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Oceanborn ma bucur ca ati reusit sa terminati pana la urma cu casa! Lasa ca mici retusuri, mai apucati voi sa le faceti pe parcurs, e bine ca ati facut grosul!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Madutza daca la ultimul control ai fost ok si ti-a lasat "liber" in continuare, e ok si acum la . Noi n-am avut nici o piedica la David...si mai ales dupa 39 de saptamani cand ziceam ca poate-poate asa ajutam si noi...chiar ne-am facut de cap!....lucru care nu se poate spune acum, cand sotul meu a stat cu teama de data asta de la inceputul sarcinii...si vede el dupa ce nasc si ma refac! Asa ca go for it!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Sa va povestesc o faza de aseara! Se culca sotul meu ca omul normal pe la 23..eu bine-nteles bananaiam aici pe net fara somn...adoarme omul bine...si peste vreo ora se scoala intr-o rana si ma intreaba..." cand preconizezi tu sa nasti?"..eu "poftim?"...el "da, intrebam..cand simti tu ca ai naste..asa dupa tine?".."paaaai...la cum ma simt, cred ca dupa DPN, deci clar dupa 2 noimebrie".."ok" zice si s-a culcat la loc linistit!
Omul avea un stres saracu..deci nu sunt singura!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Wow Olivia da' stiu ca a crescut bebe nu gluma! In curand facem aici clubul grasanilor!

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Noi am fost azi la echo si bebe al nostru are 3400 g a crescut cu 500g intr-o sapt, in ritmul asta il ajunge/intrece pe Raducu , mai ales ca inca nu da semne ca ar vrea sa iasa, colul e inchis. Dandu, noua ne-a zis ca marja de eroare e de 10-15% dar probabil depinde de aparat.

Cat priveste ceaiul de frunze de zmeur, eu beau de 3 saptamani cate 3 cani pe zi si nu am contractii, nu am nimic asa ca-l puteti bea linistite. Cat despre efect sper sa va pot da detalii cat mai repede.

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Felicitari Anca pentru bebelina!

ginye Eduard Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Salutare tuturor!

Eu sunt mult in urma cu cititul, nu cred ca termin pana maine seara cand ma intorc la spital.

Am vazut ca a mai aparut o printzesa. FELICITARI ANCA. SA-TI TRAIASCA MICUTA SARA!!

Am observat la un moment dat ca sunt cateva fete care se tem de rahi. Eu vorbesc din experienta, am deja 3 la activ. Nu este motiv de ingrijorare... Inainte de rahi propriu zisa ti se face ceva pe vena si esti putin dusa oricum. Partea cea mai neplacuta, din punctul meu de vedere, este cea in care trebuie sa stai pe o parte, extrem de incovoiata, pentru a se departa vertebrele. Cum nu poti face singura asa ceva din cauza burtii, asistentele te vor apasa si ai o senzatie puternica de sufocare, dar nu dureaza mult. Pe langa asta, injectia propriu zisa e o nimica toata. Eu nu voi opta categoric pentru generala, vreau sa imi vad si sa imi aud puiul inca din primul moment. Am suferit prea mult ca sa ratez momentul. O alta neplacere la rahi pot fi durerile de cap, care apar la cateva zile, dar nu la toata lumea. Solutia este sa stai perfect la orizontala si camera sa fie cat mai aerisita. in rest nici un medicament nu merge. Si nici nu e adevarata povestea cu capul ce trebuie tinut nemiscat dupa operatie (testata de mine... nu a avut efect... tot am avut dureri de cap). Pana maine mai sunt pe aici pentru alte lamuriri, daca este cazul.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
34+
AMR cel mult 6 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, felicitari pt bebelina SARA !

Eu am o stare super naspa. Imi vine sa bat pe cineva. Presimt ca azi nu o sa mai fiu diplomata ca de obicei si o sa scap niste porumbei. bine ca pot da vina pe neuronul gravid.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput