Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

A apropo....cumnata-mea a nascut THE BEBE de 5 kg la Pantelimon.....dar a nascut natural doar ptr ca a vrut ea si a insistat..."mama eroina"....sa ma certe cine-o vrea...dar eu eroisme d'astea nu am in mine...am mai zis-o....copil...copil....dar mama ma-sii si cu incubatorul cum ramane?!?!?ce el nu are sentimente si garantie?!?!?

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

......mda, a zis ca oricum ma taie, nu scap orice as face....
chestia este ca eu am mai trecut prin experienta asta (asa ca "mi s-a luat" curiozitatea)... cu taietura+hemoroizi monstruosi.... asa ca... daca bb e mare... parca as incerca varianta ailalta....

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza insomniacelor!
mav: cum esti? eram tare curioasa daca ai nascut!
alexa: mai ai putin si tu!
cu greutatea lui bebe, toata sarcina dr mi-a prorocit bebe peste 4 kg si am avut surpriza ca in ultimile 2 sapt de sarcina bebe sa nu mai ia nik in greutate, mi s-a calcifiat placenta. Oricum l-am nascut cu 377o gr si toata lumea zicea ca-i mare.
vreau si eu micul dejun!

Mamica de VLAD
falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Hai ca vedem imediat cat de mare e...la cat ai programare?.....mai ai timp de o cafea si 2 sandw, imbracarea....si s-a facut de vizita la doctor....cate kg avea ultima data,mai stii?....

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Buna Felicic.....NOI suntem tura moaselor de noapte.... daca are nevoie vreo fata de sfaturi...sau are vreo contractie, durere, rupere de apa...noi suntem aici la primire,incurajare,preluare adresa, formare 112.....

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mai insomniacelor, v-ati dus pana la urma la culcare?
Plec si eu sa ma culc ca omul...va las la inceput de capitol la ora 23 ...si revin dimineata la 7 la pagina 4 ..scrieti, nu va incurcati!

Eu tocmai ce mi-am trimis puiul in excursie...prima lui excursie! Pleaca inspre Sinaia, Bran...cu scoala...si revine diseara! L-am trimis pe tata sa-l duca la autocar si l-am pupacit de numai! Ieri avea un stres..sa nu se nasca cumva bebe cat e el plecat..i-am zis sa stea linistit ca dupa cum simt eu, bebe mai are de stat ceva acolo..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!!!
Hei, felicic, ai nascut!!! Felicitari! Sa va traiasca puiul, sanatos, norocos!!! V-am admirat pozele, este atat de dulceeeee! Pana la urma cum ai nascut? Ai scris pe undeva povestea?
Eu am inchis putin calculatorul, dar ochii nici gand. Ba l-am mai trezit si pe sotul meu, sa-mi tina de urat.... si sa ma scarpine... Asadar, am dormit si eu in total 2 ore noaptea asta...
BB a fost foarte agitat, pt ca si eu am fost agitata... mare parte din noapte am plans... nu vreau sa povestesc pt ce, ca ma infurii si mai tare... chestii amestecate... personale si profesionale....
In rest, nici macar o contractie......
Ma duc la dus si apoi plec la echo....

39+Antonio-Gabriel

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav imi pare rau ca ai avut asa o noapte! Ce te-a necajit asa tare?
Bafta multa la eco, te asteptam cu vesti bune!

Citat:
citat din mesajul lui mav

Neatza!!!
Hei, felicic, ai nascut!!! Felicitari! Sa va traiasca puiul, sanatos, norocos!!! V-am admirat pozele, este atat de dulceeeee! Pana la urma cum ai nascut? Ai scris pe undeva povestea?
Eu am inchis putin calculatorul, dar ochii nici gand. Ba l-am mai trezit si pe sotul meu, sa-mi tina de urat.... si sa ma scarpine... Asadar, am dormit si eu in total 2 ore noaptea asta...
BB a fost foarte agitat, pt ca si eu am fost agitata... mare parte din noapte am plans... nu vreau sa povestesc pt ce, ca ma infurii si mai tare... chestii amestecate... personale si profesionale....
In rest, nici macar o contractie......
Ma duc la dus si apoi plec la echo....

39+Antonio-Gabriel

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata si de la noi...tot 2 in 1, ca oul Kider
M-ati cam speriat cu discutiile de greutatile bb...de unde inainte imi faceam probleme sa nu nasc prea devreme, acum am cazut in extrema cealalta...daca trec si de 39-40 si e prea mare bebelina (nu ma incred eu in masuratorile doctorului)...ce ma fac?
Am citit si cu inducerea, pina la urma doare, e nasol penru bb sau pentru mama? Auzisem ca doctorul meu i-a rupt la cabinet membranele unei tipe in vreo 39+ si apoi a trimis-o la spital sa nasca...parca as vrea si eu, dar nu stiu daca e bine ori nu...ce parere aveti?
Iar ma simt ok, deci nici azi nu livrez nimik! Vreme de kk, vroiam sa fac un Mall, am chef sa ma plimb prin magazine sa casc ochii si gura..
Apropo daca nu nasc prea curind nu mai am ce sa imi pun pe mine cind ies afara...vad ca mi se destrama si elasticul de la blugi...deci ma paste gol pe vremea asta!
Alexa ai mai piredut dop sau te-ai sigilat la loc?
Hera sa nu nasti ca vreau si eu!

Bianca Andreea
Larisa Elena38+ 1 zi
A M R numai 1 saptamina si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza!
Ce activitate nocturna..mai mai... si eu sunt treaza de pe la 4 jum..mi-am facut si ceai , ca mi-ati facut pofta!
Criss, tu esti din Deva? ??conjudeteanca mea.Iarna nu mergi la schi in Straja??
Si eu am o mare dilema in legatura cu gatitul...as manca la amiaza ceva, altceva...si nu stiu ce...ultima ciorba a fost de fasole verde..(mda..eu de la 7 dimi imi bat capul cu ce sa gatesc..si nici pe la 12 nu-mi vin ideile...)
Azi mai avem de facut ultimele retusuri...si e gata casa, curatenie tot!!!!uraa! in sfarsit pot sa stau si eu linistita!!!!mai avem cateva chestiute de facut in camera bebelui care e plina de cutii de toate felurile..cu lucrusoarele lui , dar oricum in prima perioada va sta cu noi in camera asa ca nu-mi fac griji pt aia..
Un weekend placut va doresc tuturor!!

34+Thomas

Mergi la inceput