Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 3
malinas spune:
Dandusa, indiferent de abaterea masuratorlor de la ecograf cred ca e bine sa asculti ce iti recomanda medicul si sa faci cezariana.
crismargrg, multa sanatate nepotelului si multa putere parintilor. Imi dau seama ca este greu dar incearca sa nu te lasi afectata prea mult de aceasta poveste.
Si uite ca ingros si eu randurile fetelor cu insomnie. Lasand la o parte faptul ca sunt racita si ma doare gatul, am mancat in seara asta niste peste. Pe la 10, asa cum obisnuiesc, m-am bagat in pat, iar la 10.30 sforaiam
. Doar ca la 11.05 eram in picioare fiindca tot pestele mi-a venit inapoi pe gat
. De atunci am incercat tot ce mi-a trecut prin cap sa-mi calmez reflux gastric si gatul, care era si asa destul de inflamat
. Ideea este ca mi-a fugit definitiv somnul.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
37 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
Otiliav spune:
Malinas, imi faci pofta, chit ca mananc zilnic peste. Era cu usturoi?
Poate un ceai de tei sau de menta te-ar ajuta. Eu cu ceaiul de menta m-am inteles foarte bine in perioada greturilor iar cel de tei pentru nani.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
malinas spune:
Otilia, nu vreau sa-ti fac pofta, dar iti dai seama ca eracu usturoi si mamaliga. Bleahhhhhhhh. Toata sarcina am bagat in mine usturoi ca sparata, dar cred ca bebe s-a cam saturat si a zis gata, nu mai vreau
.
Am mai trecut prin bucatarie sa iau un pahar de apa si mirosul de peste care persista acolo mi-a dat din nou stomacul (sau vezica biliara) peste cap.
Ma duc incetisor (sa nu-mi trezesc sotul) sa-mi fac un ceai. Poate functioneaza.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
37 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
Alexa.1983 spune:
Daca puteti sa credeti....si eu beau un ceai .....la ora asta....
Nu am nici somn...nici nimik...ahhhhhhh.........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

mav spune:
Ahhhhh........ si io-s cu ceaiul de la ora 4........
+++ca ma mananca pielea (in special pe burta) de mooooooooor............. o sa-mi fac santuri de la scarpinat...
39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Alexa.1983 spune:
Mav ai incercat sa-ti dai cu crema???
....la mine functioneaza...de fapt ma dau mai intai cu spirt sa ma opresc temporar din smuls piele si dupa cu crema....

"bucuriile sarcinii"....daca mai beau un singur ceai, o sa-mi iau forma de pliculetz....
...Vine un
la mami...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

mav spune:
Alexa.... nu pot deocamdata sa ma c.r.e.m.u.i.e.s.c pt ca-s fooooooarte ocupata cu haleala...
La ora asta cred ca as avea nevoie de un psihiatru, nu de un ginecolog....
sau... de-o bataie buna......
39+
Antonio-Gabriel
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Alexa.1983 spune:
nu stiu ce mananci dar da si lu mie 
Asta e culmea...la cate patimim....sa ne mai luam si bataie?!?!?
Dar ti se intampla frecvent sa nu dormi la ore d'astea???....
stai ca te psihoanalizez imediat.....![]()
...Vine un
la mami...
LAURA
36+ Deniel Alexi

AMR 3 sapt

mav spune:
normaaaal ca mi se-ntampla des.... numai ca acum am deschis si calculatorul....
mey, dupa ce ca am adormit fff greu, acum ca m-am trezit pt pre-micul-dejun
nu mai pot dormi dupa vestile de la dandusa... ma gandesc sa mai merg si eu la alt echo azi... si daca imi zice ca si dr mea tot peste 4kg.... macar sa ma pregatesc si eu moral pt operatie.... ca dr ii da inainte ca nasc vaginal... si bb de 4kg, ca doar nu-i pasaroiul ei pe masa....
39+
Antonio-Gabriel
Alexa.1983 spune:
...pai da-o mai usor atunci cu pre-micul dejun...![]()
![]()
![]()
Parerea mea e ca in viata "ce nu stii nu te doare".......eu am renuntat sa mai oscilez intre nastere normala sau cezariana....vedem atunci ce o fi pe moment....ca de scos....tot trebuie sa-l scoata careva pe undeva...de ce sa ma mai agit???...si de taiat...oricum sunt astia pusi pe noi sa ne taie ceva...mai sus sau mai jos....
buba......
Las sa fie bebe tau la fel de mare si al meu la fel de mare....si sanatosi....
...Vine un
la mami...
LAURA
36+ Deniel Alexi

AMR 3 sapt