Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineatza, ladies!

Diana21 a pierdut dopul azi-dimineata, e in drum spre spital!!!!!!

Sa scoatem agitatele si pentru Diana

Am vorbit cu ea la telefon, spunea ca exact astazi a implinit 37 de saptamani si ca i s-a intamplat la fel si cu Ianca, a nascut-o in ziua in care era la termen. Din fericire, doctorita ei este de garda, asa ca a chemat-o imediat sa verifice cerclajul si sa-i scoata firul, daca a intrat deja in dilatatie, ca sa nu i se rupa colul...o sa ne dea de veste...

Diana

37+ Sonia

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Haide Diana!!!
Asteptam vesti!!!!

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Hai Diana!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi abia astept poze cu tine si cu micutul!
Durerile astea de burta sunt intr-adevar de la contractiile uterului. Pentru sani poate te ajuta niste comprese reci...
Ai grija de tine si multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neata fetelor!

Tocmai am fost sa-l vad pe bebe...dormea mititelu' meu si astept sa vina iubi sa mergem impreuna la el, de data asta sa-l iau si in brate si sa ne faca tati poza impreuna...mai devreme m-am uitat la el prin geam atat...Sper de data asta sa ma descurc mai bine cand il tin in brate...data trecuta am fost atat de crispata, abia respiram si dupa 10 minute de tinut in brate ma durea si burta si spatele de cat de incordata am fost. Si cand il aveam in brate si vorbeam cu el dadea sa deschida ochisorii mititelu'...ma recunoaste ca doar ii vorbam si cand era in burtica. Aseara si azi dimineata mi s-au dat pastile pt oprirea laptelui si acum am niste sani tari ca piatra si durerosi...burtica mai imi zvacneste din cand in cand ca si cum ar fi bebe acolo...am inteles ca se mai contracta uterul...

Mendy nastere usoara!

Isabela mamica lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Trebuie sa ma apuc si eu de bagaj ...acum vreo 2 seri era sa ajung si eu la maternitate din cauza unei indigestii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Neata si de la noi pentru burticile si mamicile curajoase

Azi am schimbat si noi semnatura..se apropie ziua cea mare..bebele nostru nu da semne ca ar vrea sa vina curand, cred ca ii place la mami in burtica

Nastere usoara, Mendy

Anca_27 noi am luat Chicco Trio 4 Me Complete, dar inca il asteptam pe junior pentru a-l folosi, nu stiu ce sa-ti spun, in ansamblu e asa cum imi doresc sa fie un carucior, e usor manevrabil, pliabil, imi inspira siguranta, de-asta l-am si achizitionat, in defavoarea altora. E greut, dar eu nu o sa-l car pe scari de 2 ori pe zi, il las la parterul blocului intr-un spatiu special amenajat, depinde care sunt si conditiile in care o sa-l folosesti tu. Mai intreaba-ma daca mai vrei sa stii ceva

Babyzapi Raphael Nicolas o sa creasca mare si voinic, important e ca e sanatos, recupereaza el repede kilogramele de care are nevoie, voi fiti langa el si iubiti-l asa cum numai parintii lui o pot face

fetele si va doresc o duminica frumoasa!!

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neata fetelor!

Tocmai am fost sa-l vad pe bebe...dormea mititelu' meu si astept sa vina iubi sa mergem impreuna la el, de data asta sa-l iau si in brate si sa ne faca tati poza impreuna...mai devreme m-am uitat la el prin geam atat...Sper de data asta sa ma descurc mai bine cand il tin in brate...data trecuta am fost atat de crispata, abia respiram si dupa 10 minute de tinut in brate ma durea si burta si spatele de cat de incordata am fost. Si cand il aveam in brate si vorbeam cu el dadea sa deschida ochisorii mititelu'...ma recunoaste ca doar ii vorbam si cand era in burtica. Aseara si azi dimineata mi s-au dat pastile pt oprirea laptelui si acum am niste sani tari ca piatra si durerosi...burtica mai imi zvacneste din cand in cand ca si cum ar fi bebe acolo...am inteles ca se mai contracta uterul...

Mendy nastere usoara!

Isabela mamica lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Asa e se contracta uterul ...
Mi s-a facut pielea gaina cand am citit cum il tii in brate pe bebe

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

pt Diana

si acu'
p-asta cred ca nu ati mai vazut-o

pt mine
nu am bagaj facut si am contractii de la 4-5 dimineata
acum deja nu le mai cronometrez, ca ma doare tot timpul
mai stau acasa, totusi, poate imi trece......
sau nu?

doamne, sunt inconstienta
nu ma indur sa il las pe fi-miu acasa si sa plec

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana21 NASTERE USOARA si muuulta sanatate!!!

Diamisha multumim pentru ca ne tii la curent!

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Buna dimineatza, ladies!

Diana21 a pierdut dopul azi-dimineata, e in drum spre spital!!!!!!

Sa scoatem agitatele si pentru Diana

Am vorbit cu ea la telefon, spunea ca exact astazi a implinit 37 de saptamani si ca i s-a intamplat la fel si cu Ianca, a nascut-o in ziua in care era la termen. Din fericire, doctorita ei este de garda, asa ca a chemat-o imediat sa verifice cerclajul si sa-i scoata firul, daca a intrat deja in dilatatie, ca sa nu i se rupa colul...o sa ne dea de veste...

Diana

37+ Sonia

AMR 7 zile

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Mendy, curaj maine, sa te refaci repede dupa operatie si sa ai o bebelina sanatoasa!

Babyzapi, ma bucur mult ca mai intri pe la noi si ne dai vesti despre tine si bebe...o sa creasca repede, nu-ti face griji, important este ca e sanatos...iar tu te-ai recuperat foarte repede dupa operatie, dupa cum ne povestesti...sper sa va pot spune si eu acelasi lucru, desi ma gandesc ca tu esti muuuuuult mai tanara ca mine, si va conta acest lucru ...poate faci o poza cu bebe sa-l vedem si noi...

Madutza, ai grija ca acel carucior inglesina pe care l-ai gasit atat de ieftin, de fapt nu are si scaunul de masina...deci, nu este in varianta Trio...ai doar landoul, care se transforma in carucior sport ulterior...

Anca_27, mi-aduc aminte de niste discutii din capitolele anterioare, atunci cand se evaluau carucioarele, ca fetele cu experienta unui copil deja spuneau ca Trio Chicco este foarte bun. Daca nu ma insel, Mirtha si Diana 21 au cumparat acum acest tip de carucior...

Otilia, da, e ultima saptamana in care sunt gravida....si abia astept sa treaca...maine seara, ma duc la dr sa-i facem ultima ecografie si sa confirmam final data de 1 nov....eu una, dupa cum stii deja, nu am fost atat de entuziasmata de perioada de gravidenie, asa ca singurul lucru care imi mai tine moralul sus acum este ca sunt, intr-adevar, la final...nu intru eu de fiecare data cand am ceva care ma deranjeaza, dar citesc ce scriu fetele si ma regasesc in tot, de la insomnii pana la dureri de solduri, de spate, edeme ale mainilor si picioarelor, etc....in concluzie, abia astept sa nasc!!!!

M-ati incuiat cu numele piticilor , singurul de care mi-am adus aminte a fost Mutulica...e clar ca trebuie sa ma pun la punct...

Va doresc o duminica frumoasa,
Diana

37+ Sonia

AMR 7 zile

Mergi la inceput