Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
Flowers spune:
Felicitari Babyzapi pentru Nicolas 
si stai linistita pentru ca esentele tari in sticlute mici se tin. E foarte important ca este sanatos si se simte bine.
Cand ai timp si dispozitia necesara poate ne povestesti si noua cum a fost cu cezariana.

Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
Amalia spune:
Flowers multa sanatate si la mai mare!
Mai ai si tu un pic...ne-am apropiat o gramada vertiginos de termene!![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Am schimbat si eu semnatura ![]() Flory 37+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Otiliav spune:

Haide Mendy, curaj mamico!

Madutza_bra, felicitari pentru initiativa, sper sa reusesti!
Elilov, am inteles ca sunt mameloane de silicon pentru formarea sfarcului.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
madutza_bra spune:
Babyzapi, felicitari pentru micut.
E normal sa iti recunoasca vocea, in curand o sa prinda destula putere sa puteti pleca acasa. 
Mada
31+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
Amalia spune:
Madutza_bra multa sanatate si ambitie sa reusesti sa te lasi!
O sa merite efortul din plin, iar momentele cand o sa-l alaptezi pe bebe Cristian o sa fie minunate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra De ieri incerc sa nu mai fumez, dar e fff greu. ![]() ![]() Mai incearca cineva sa se lase de fumat acum? Eu asa mi-am propus, sa ma las inainte de nastere ca sa pot alapta dupa ce nasc....dar nu credeam ca imi va fi asa greu sa ma las ![]() Mada 31+ Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Flowers spune:
Singurul meu ajutor in bucatarie este Julia
.A invatat si la gradi sa faca salata de legume. Peste cativa ani sigur n-o sa ma mai lase fete mele sa intru in bucatarie
.Tot pe ea ma bazez si cand am sa vin din spital.
Amalia
tu prima
Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
anca_27 spune:
Fetele, am inceput si eu incet bagajul si-mi dau seama ca nu am nevoie de tot ce am trecut pe lista...
De exemplu, ma gandesc la sutienele de alaptat, am gasit doar din acelea decupate vertical, ma gandesc ca panza aceea care totusi ramane dedesubt o incomodeaza pe bebelina, ea ar trebui sa aiba acces la tot sanul, si daca mai e sa pun si tampoane absorbante o sa am 3 straturi, nu e mai bine sutien normal in care pun doar tampon si sa-l dau jos cu totul?
Fetele care-ati mai alaptat tb sa stiti.
Altceva de pe lista, biberoane. De ce s-o obisnuiesc cu biberonul, pt ca mai apoi sa refuze sanul? Sper sa vina lapticul rapid, si daca e nevoie de supliment, sa i-l dea/dau cu lingurita la maternitate. Daca chiar va fi nevoie, il sun pe sot sa cumpere.....
Hm, nu-mi mai vine acum nimic in minte, dar stiu c-am mai vazut ceva ce nu e neaparat.
Nu mi-ati raspuns daca aveti Trio Chicco si sunteti multumite de el....
MENDY, Doamne-ajuta, asteptam mamica fericita cu bebe sanatos!
32+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Flowers spune:
Anca nici eu nu-mi iau sutiene pentru alaptat. O sa ma descurc mult mai usor cu niste bustiere pe care le manevrez mult mai usor.
Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
anca_27 spune:
Fetele cu bebei dornici sa cunoasca lumea mai repede, nu va mai nelinistiti!
Eu m-am nascut la 7 luni, am avut 1kg si-un pic, si-am scazut sub 1 kg, am avut si icter si mama si-acum imi povesteste ca nu credea ca o sa supravietuiesc.
Si uite ce mare m-am facut, am 80 de kile.![]()
Doamne-Doamne are grija de bebei, noi trebuie doar sa-i multumim ca ne-a oferit sansa de-a fi mamici, si de restul se ocupa el.
32+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)