Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 18
BraveGirl spune:
Neatza! Pe mine m-a muscat musca tzetze ieri si am reusit sa adorm pe la 1.30 si am dormit pana acum, cu un singur drum la toaleta. As mai fi dormit, dar s-a trezit sotul si m-a trezit si pe mine.
==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
babyzapi spune:
Neata fetelor!
Tocmai am fost sa-l vad pe bebe...dormea mititelu' meu si astept sa vina iubi sa mergem impreuna la el, de data asta sa-l iau si in brate si sa ne faca tati poza impreuna...mai devreme m-am uitat la el prin geam atat...Sper de data asta sa ma descurc mai bine cand il tin in brate...data trecuta am fost atat de crispata, abia respiram si dupa 10 minute de tinut in brate ma durea si burta si spatele
de cat de incordata am fost. Si cand il aveam in brate si vorbeam cu el dadea sa deschida ochisorii mititelu'...ma recunoaste ca doar ii vorbam si cand era in burtica. Aseara si azi dimineata mi s-au dat pastile pt oprirea laptelui si acum am niste sani tari ca piatra si durerosi...burtica mai imi zvacneste din cand in cand ca si cum ar fi bebe acolo...am inteles ca se mai contracta uterul...
Mendy nastere usoara!

Isabela mamica lui Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Flowers spune:
Mandutza imi place caruciorul pe care l-ai gasit pe net. Sa ma anunti si pe mine dc gasesti ceva frumos la Ikea.
mi-ati facut si mie pofta de salata boef

Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui futuremother fetelor, stie cineva cum ii cheama pe cei 7 pitici ai albei ca zapada, in afara de mutulica ? fetita mea tot intreaba si nu reusesc sa gasesc nicaieri .... va multumesc 36+ si mamica de ![]() AMR 4 sapt |
Am gasit pe un alt forum, da cica nu Fratii Grimm le-au dat numele, ci Disney in desenul animat
Doc
Happy
Bashful = rusinosu'
Sleepy=somnorosu'
Sneezy=hapciu
Grumpy = morocanosu'
Dopey=mutulica
32+
Sarapozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Amalia spune:
Neata fetelor!
Elilov si eu am sfarcurile "invaginate sau ombilicate"...nu stiu care e termenul..in fine...bagate inauntru nu in afara..
...dar probleme cu alaptatul nu am avut deloc. Bebe nu trage din sfarc, el apuca aoreola, pune gurita pe toata suprafata si nu are treaba cu sfarcurile mici sau inexistente. Uneori chiar este o problema sa fie prea mari, pentru ca li se duc pe gat si se ineaca.![]()
Stai linistita, ca sunt convinsa ca bebe Dimitrie o sa aiba de unde suge!
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 fetele o intrebare pentru cele care nu aveti sfarc voi cum o sa faceti cu alaptatul..eu nu am sfarc si gata... ![]() ..ziceti si voi ceva ca eu is tare stresata in acest sens...la Pavel nu am putut sa alaptez...ar fi tras saracul, dar din ce ![]() ![]() 37+ Dimitrie |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
madutza_bra spune:
Neata' fetelor!
Am reusit sa mai recuperez si eu putin ... vai ce pofta mi-ati facut toate cu salata de boeuf
. Trebuie sa o pun si eu pe mama sa imi faca. Eu stau acum la mama si ma rasfata cu tot ce vreau.![]()
Mendy, iti tin pumnii sa fie totul bine maine. Asteptam vesti cat mai curand.
De ieri incerc sa nu mai fumez, dar e fff greu.

Mai incearca cineva sa se lase de fumat acum? Eu asa mi-am propus, sa ma las inainte de nastere ca sa pot alapta dupa ce nasc....dar nu credeam ca imi va fi asa greu sa ma las 
Mada
31+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
Amalia spune:
MENDY nastere usoara si muuuulta sanatate si tie si lui bebe! Te asteptam cat de curand cu vestea buna!

si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Mda, ca tot s-a vorbit atat de salata aia..acum fierb legumele si-n curand ma apuc de tocat! Pai asta e corect, eu sunt de tocat legume pentru salata...trimiteti si pe aici ajutoare!![]()

Si bine-nteles ca mi s-au luat legume sa fac sa iasa ca pentru inecati..parca ii vad ca 2-3 zile altceva nu mai mananca...
si
39+
Luca Gabriel