Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 21
BraveGirl spune:
Spiridusule, sa ne tii la curent. sa stim daca scoatem sau nu agitatele.
Eu scot una timida, asa, de incurajare 
==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Spiridus de ce zici ca nu te induri sa-l lasi acasa? Nu ai cu cine sa-l lasi?
La cate minute ai contractiile? Te rog da macar un telefon doctorului si vezi ce-ti zice, nu sta asa.
Hai curaj, si daca te cheama la spital, fugi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul si acu' p-asta cred ca nu ati mai vazut-o ![]() ![]() ![]() pt mine nu am bagaj facut si am contractii de la 4-5 dimineata acum deja nu le mai cronometrez, ca ma doare tot timpul mai stau acasa, totusi, poate imi trece...... sau nu? doamne, sunt inconstienta nu ma indur sa il las pe fi-miu acasa si sa plec 36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Ank83 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui spiridusul![]() ![]() ![]() pt mine nu am bagaj facut si am contractii de la 4-5 dimineata acum deja nu le mai cronometrez, ca ma doare tot timpul mai stau acasa, totusi, poate imi trece...... sau nu? doamne, sunt inconstienta nu ma indur sa il las pe fi-miu acasa si sa plec 36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus |
Poate il faci acasa
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

nebunica-zapacica spune:

Hai Diana

Spiridusule mergi la spital, mai ales ca esti la a doua nastere, din cate am citit totul se intampla mai repede,uite niste majorete si pentru tine sa-ti faci curaj

Hai Spiridusul

38+
Victor Nicolas
AMR 2 SAPTAMANI!!!!
diamisha spune:
Spiridusule, la spital, te roooog! Vrei sa nasti acasa???? Pune repede ceva in bagaj si fugi!
Avem majorete si pentru tine...
...Hai, curaj!!!! Acum, ai doi copii si trebuie sa te gandesti si la cel din burtica, nu????

Diana
37+
Sonia
AMR 7 zile
Ank83 spune:
Spiridusule ai luat un no-spa?? Daca nu trec contrctiile nici de la el... fuga fuga la spital... ca asa e esti la a doaua nastere
... si nu de alta dar poate nu mai ai nevoie de bagaj ca le vei lua pe toate direct din dulap 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine 
ginye55 spune:
Spiridusule fuga la spital. Poti naste foarte repede. Cat am stat in spital fetele care erau la a doua nastere nasteau si intr-o jumatate de ora.
SPIRIDUSULE

DIANA

MENDY

Fetelor, asteptam vesti cat se poate de repede. Nastere usoara! 
ginye
Eduard Stefan
Stefanut

Alexandru 02.02.2007