America (129)
Raspunsuri - Pagina 22
corinadana spune:
Bravo lui Marcu! baiat istet!!! sa i trimit un mesaj sa ceara plata per pagina?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Ciuf, n-am stiut pina acum ca Luminita din povestea cu Dominique Moceanu e prietena ta. N-a picat prea bine la vremea respectiva, chiar as fi curioasa sa stiu parerea ei despre toata tarasenia.
N-am primit vreodata vreun semn de viata despre jobul ala. A fost o postare pe un alt forum, tipa n-a dat nici numele companiei. I-am trimis ei resume, eu si cine stie cita lume, ca au fost multi interesati. Eu sper ca nu vine peste noi acasa, acum ca stie unde locuim.
pumba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada N-aveam bani de dimineata si am luat din pusculita baiatului (nu primeste cc la cafeteria noastra). Sa vad daca imi ia asta 10 dolari in dimes, daca nu fac foamea A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
si sotul a facut la fel dimineata!
pumba spune:
am si eu o intrebare- voi ati pus varza ? ma bate gandul sa pun ,dar nu stiu de care sa cumpar.
ce buna ar fi cu mamaliga.
ciuf spune:
Pumba, mama frecvent acreste varza. O pune tocata in borcane mari ca sa se faca mai repede si ne face varza calita din ea sau o mancam ca salata. Suntem innebuniti dupa ea. Cumparam varza obisnuita. Tocmai ce am avut sarmale cu mamaliguta .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
lai spune:
Sinzi, noi stam chiar in Houston, inside the 610 loop, aproape de Medical Center.
Ramona, da, e perfect cum e acum. Dac-ar ramane asa ar fi super. Azi am mers pe jos la scoala, o placere.
Ciuf
Miere, ce veste buna!
Oana si Delia, sa v-aduca barza bebeii doriti, si la noi unul daca se poate.
Lai
CRISMIR spune:
CIUF,noi am fost acolo la un party,anul trecut de ziua lui Davidutu al SINZIANEI,a fost super..le place la copii,sarituri,topogane imense...si cred ca voi ati platit putin,din cate imi amintesc eu aici e 400 pt 2 ore,dar nu sunt sigura,vine SINZI si va zice ea
ANDRADA super faza cu banutii baiatului,hahaha,imi place ca stie copilul ce vrea de mic,bravo lui
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
pumba spune:
ciuf- ma duc sa cumpar bomboane pt maine de la walmart si ma uit si dupa un bidon/borcan mare. dupa ce gasesc iti voi cere si reteta.
miere- bravo pt rezultat.
coridana- e o scumpa Ralu! cu ce ocazie a fost spectacolu?
sinzi_ana spune:
Da, Ciuf, si noi am facut la Pump It Up, dar sincer nu mai stiu exact cat ne-a costat (parca am facut noi o socoteala ca 500$ cu totu, pizza trebuia comandata de la ei, si noi nu am stiut si ne-am trezit cu 10 min inainte de pizza ca nu ne lasa cu mancare din alta parte...noroc ca am avut prieteni care ii stiau pe cei de la care comandau ei pizza si ne-a livrat ad-hoc 5 pizza!!!)
Mirelus, anu asta o sa ii facem ziua undeva super de super!!! E si pt noi parinti!!! hihi...(sa isi ia liber Cosmin ca se vor distra tare baietii-mari si mici!!!)
Copilul meu e fantastic...
Se holbeaza de o ora la o emisiune pe History Channel despre Vlad Dracula (cica il cheama ca pe el!! hihi - Vlad ) si m-a innebunit cu intrebarile!!! hihi...cica da Transilvania e in Romania? Ce sunt saxonii?? Da el a fost acolo?? De ce nu l-am dus?? Da' cand a murit Vlad Tepes? Cat timp e de atunci??? Da ce e Valahia?? E in Romania???
M-a innebunit...Si se crizeaza daca incerc sa inchid tv-ul!!!!
Nici la toaleta nu pot sa merg ca ma urmareste cu intrebarile la care nu am raspuns...m-am rastit la el sa asculte acolo la tv...ca de aia nu stie ca nu asculta si pune prea multe intrebari
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
ciuf spune:
Pumba, sa nu cumperi din astea: Pirate's Gold Milk Chocolate coins!
Am primit un e-mail de la serviciu:
There is a new warning put out by the Canadian Food Inspection
Agency...Sherwood brand Pirate's Gold Milk Chocolate coins are being
recalled due to the fact that they contain Melamine, the ingredient in milk product that has caused many infant deaths in china. These candies are sold at Costco, as well as many bulk and dollar stores. Please make sure to check your children's Halloween candy and DO NOT LET THEM EAT THE PIRATE COINS (you know the ones wrapped in the shiny gold foil) and please let other parents know about this.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea