America (129)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Pumba, daca gasesti ceva bidon de varza zi-mi si mie, ca si io vreau sarmale de Craciun E ok din plastic sau mai bine din sticla?

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare!!
raportez si eu o vreme uda din San Jose.
si ca Robert in primavara, cu voia lui Dumnezeu, va avea un fratior sau o surioara.
Corina frumoasa fetita ai! si din ce spui, nu-i singura ei calitate.
Andrada, multi artisti au facut arta ptr bani si unora le-a iesit chiar foarte bine! incearca sa-l platesti si ptr alte domenii . poate descoperi vreun vermeer in el.

Mergi la inceput

Liris, felicitari ptr burtica. Cate saptamani ai? Si in Berkeley e o vreme de stat in casa si dormit( si facut paine la noua masina de paine)

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lirisu', welcome back!! Si felicitari pentru burtik, sarcina usoara si frumoasa!
Cum fu prin Romanika?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada, eu nu pot sa ii iau bani ca ma tine minte si mi-i cere inapoi cu dobanda...ii numara mereu (si nu stie sa numere decat bills, nu si coins). Ii spun mereu ca poate sa isi cumpere ceva din ei, dar prefera sa ii stranga acolo si sa ii cumpar eu!!!

Ramona, eu una, zic sa lasi copilul sa se joace, pe mine ma mustra constiinta acu daca pun copilul la kinder cate 15 min de 1-2 ori pe sapt la teme (plus ca imi sar in cap toti, ca, ce, vreau sa il fac geniu??? inclusiv educatoarea lui si Mirela). Daca se ofera ea...atunci nu poti sa o refuzi...hihi...
(David nu coloreaza nici acu, nu scrie frumos - e si stangaci - si cu toate astea sta foarte bine cu motricitatea fina, si cand se concentreaza face lucruri foarte minutioase, cu mult peste media varstei lui)
caligrafia nu mi se pare importanta decat ca mod de a exersa motricitatea mainii... (hihi...scuze de interventie)

Simonici, acum am citit!!!! FELICITARI!!!!!!! Ce de vesti bune!!!!!

Ma duc sa ma ascund acum...ca vine lupta cu otomanii

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sanzi, pai si noi trebuie sa comandam pizza.
chermeza va avea loc pe 8 nov (ziua lui e pe 11) la ora 5. Numai atunci am mai gasit loc. Weekendul urmator nu am vrut, ca sotul pleaca pe 10 nov pentru trei saptamani in Germania si ne doream sa fim impreuna la ziua copilului. Asa ca daca petrecerea e la o ora mai tarzie, am hotarat sa comandam pizza. Ni s-a adus la cunostinta ca pizza va trebui comandata prin ei si costa $13 una large. Nu mi se pare un pret umflat. Noi vom aduce tortul si sucurile. ma gandeam sa aduc si niste fructe.
Ah, max. de copii este 25. Ce va fi peste vom plati aditional.
Off, am emotii.
Si zici ca David e acum pasionat de istoria Ro? pai bucura-te ca iti pune intrebari, ca are intrebari in cap, asa invata. O pentru el ca e asa de interesat.
Pui poze cu tzicla?
In sfarsit, am reusit sa imi fac programare la ortodontist. de mult timp tot jonglez ideea de a-mi pune "braces". Ba am ramas insarcinata, ba n-am avut bani, pana cand ma trase de maneca al meu sot ca anul asta pierdem peste $1000 daca nu imi misc fundul sa ma duc la ortodontist. Cand am stabilit fondul pentru contul de cheltuieli medicale am promis ca imi voi pune aparat dentar . Iar acum ca se termina anul, dau din colt in colt ca pierd banii. Si programarea cea mai de curand este pe 20 nov.
in rest, ma laud cu o durere de "cocoasa". La serviciu stau mult la birou, acasa stau aplecata asupra cartilor. Ce sa fac sa imi desclestez cocoasa? Sa fac podul ?
ca sa nu mai adaug ca am un somn in mine de as zile la rand. Eu sunt din aia de ma trezesc dimineata deja obosita .
Ah, v-am zis ca vara asta am reusit sa o invat pe Eva la olica. rar mai avem accidente, dar se mai intampla cand e prea captivata de joaca. Eh, in ultimele doua zile vine in casa val vartej ca face "pishulica" si mi se asaza imbracata pe oala (avand "colotei", ciorapi si rochita), dupa care pleaca afara bine merci.
Afara e o vreme nemaipomenita. Cine ar spune ca e toamna, daca nu ar fi frunzele ruginii?
Ah, in comunitate bantuie noaptea echipe de la Animal Control. Vor sa prinda coiotii. Cica sunt haite de cate 10-15 si au atacat un caine care era in lesa cu stapanul lui. Sa va mai spun de zoo-ul in care traim?! Nuuuu, ca nu o sa mai veniti pe aici. Si e pacat.
Andreea, daca nu ai fi fost insarcinata, mi-ar fi placut sa ne intalnim in iarna asta la un ski pe undeva.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf, da, trebuie sa comazi pizza prin ei...noi nu am stiut...si deja comandasem prin Domino ...si cand sa vina pizza, ne-au anuntat ca ei nu accepta mancare din afara...si era cat de aci sa ramanem fara pizza!!! (noi am avut peste 25 de copii, si am platit o suma in plus, era pe copil dar nu mai stiu cat...)

Am pus poze cu David cu bicla
http://good-times.webshots.com/album/567742707kXThmz?start=60
acu e din ce in ce mai fitzos...

Hm...da cu istoria...lui ii plac stiintele...
Bine ca in sfarsit a murit Vlad, capul lui a ajuns la Otomani (asa e zvonu) si am promis ca, cand vom merge in Romania, mergem la Snagov sa ii vedem mormantul (asa spuneau astia in doc, ca la manastirea Snagov e mormantul lui)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Liris, ce veste buna!!! Sa fie intr-un ceas bun. Esti deja in 2 luni?
Ce ati mai facut cu proiectul countertop? L-ati demarat?
Sanzi, tu ma innebunesti cu activitatile lui David. Ma simt vinovata ca nu ma ocup mai mult de copil. Zau. Luca stie sa scrie literele (dar sa ii spun eu ordinea ), numerele pana la 10 si cam atat. In rest, in cap are numai joaca. Sa fiu sincera ma simt cam delasatoare. parca nu mai am energie si pentru asta. dar nici nu as vrea sa il neglijez ca sa fac eu carte. Tot ma incurajez ca sa il las sa se bucure de copilarie, de copiii care ii are in cartier. Dar cand vad pe aici de copii care au invatat sa citeasca de pe la 4 ani jumate incep sa imi fac griji, ca tare nu as vrea sa pierd trenul si sa ramana Luca in urma. Stiu ca nu va ramane analfabet, dar cu cat stimulezi copilul mai mult pana la 5 ani cu atat e mai bine.
Da-mi ceva tipsuri, te rog.
La gradinita, mi-au spus educatoarele sa nu imi fac probleme. ca nu am motive. Apropos, marti, sotul a avut conferinta cu educatoarele si a uitat cascatu' de el sa se duca. Sunt asa de suparata pe el! E un aerian. Macar sa imi fi spus mie ca faceam pe naiba in patru si ma duceam. Nu mai zic ca de doua ori a venit fara copil acasa. Gata, inchid fermoarul la gura.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf, inceraca mingile alea de exercitii ptr durerile de spate. Si pe mine ma cam doare spatele ca sunt gravida, si acasa in loc de scaun folosesc mingea aia, chiar ca ma ajuta...plus ca e usor sa faci exercitii pe ea. Si ca sa nu cazi de pe ea, inainte sa o cumperi vezi ca au marimi diferite in functie de inaltime. Am o prietena care o foloseste drept scaun la birou. Sau daca vrei sa dai bani, clasele de Pilates sunt super excelente.
Uite mingea:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4346670

Crisss 27+

Mergi la inceput

Tot eu .
Sanzi, ce dulce e David in poza aia "Strengar". Mai, sa stapaneasca sanatos bicicleta. E faina. Dar pune-i casca pe cap .

Mergi la inceput